Čítať viac >>

Viki a jej spoveď...

Vo svojich 27 rokoch to dotiahla veľmi ďaleko. Z nenápadnej herečky z Rimavskej Soboty sa stala tvár PANELÁKA, ale i Susedov. A onedlho sa Viki Ráková objaví po boku Andyho Krausa v jojkárskom sitcome Kutyil, s.r.o. Úspech však nie je zadarmo.


Každý deň od rána do večera v práci, únava, aj neúspech... A spútanosť prísnou zmluvou s televíziou. Ako zvláda útle žieňa namáhavý televízny kolotoč? Čo všetko obetovala pre kariéru?


Herečka Viki Ráková si vydýchla. Utiahnutá Agáta z denného seriálu Panelák sa, aspoň načas, zmení na napoznanie. Viki totiž všetky sily teraz venuje novému sitcomu Kutyil s.r.o., v ktorom sa opäť objavia spolu s Andym Krausom. Ale už nie ako Ildikó a László, ktorých si pamätáme zo Susedov, ale ako Tünde a Lajos. Viki si však na to stále nevie zvyknúť...


"Veľmi sa z tohto projektu teším, lebo postava Ildikó... pardon Tünde, je môjmu temperamentu bližšia ako Agáta," vyznáva sa Viki. Ani pri nakrúcaní nového seriálu sa nedokáže zbaviť nostalgie za starou partiou zo Susedov - Petrom Marcinom, Zuzanou Tlučkovou a Martou Sládečkovou. "S Peťom som volala už dávnejšie, s Martou a Zuzanou sme sa nedávno stretli u kaderníka. Bola som rada, že som ich znova videla."


Viac sa dočítate v Novom Čase NEDEĽA...


Zdroj: Nový Čas


Čítať viac >>

Heňa o nevere nechce vedieť!

Ako viete Zuzana Bajzová - Henrieta Mičkovicová v seriáli Panelák prešla cez manželskú krízu. Seriálový manžel Michal Bajzu ju podvádzal so sestričkou Michaelou preto sa denník Plus 1 deň opýtal Henriety ako by zareagovala na neveru jej pravého partnera Alexandra Bártu.


„Je lepšie nevedieť. Určite. Ak vzťah nejako funguje, tak by som o nevere radšej nechcela vedieť,“ priznala sa. Tiež priznala, že neveru by priznať dokázala len veľmi ťažko. „Muž oveľa ťažšie odpúšťa ako žena. Neviem si predstaviť, že by to nejaký muž odpustil,“ vysvetlila.


Zdá sa však, že herečka takéto problémy riešiť nemusí. Jej harmonický vzťah s hereckým kolegom Alexandrom Bártom zatiaľ funguje. Okrem silného puta, ich dcérky Ester (2), ich čoskoro spojí aj manželský sľub. Ako sme sa dozvedeli, svadba by mala byť v najbližších mesiacoch. „Manželstvu sa nebránim, ale doteraz som nemal vnútornú potrebu ženiť sa,“ priznal v júni pre denník Plus 1 deň Bárta.


Zdroj: Plus 1 deň

Foto: TV JOJ, Plus 1 deň


Čítať viac >>
Potvrdené herecké obsadenie...
Televízia JOJ potvrdila herecké obsadenie v jej novom sitcome KUTYIL, s. r. o, ktorý sa objaví na televíznych obrazovkách už v septembri. Tak ako sme vás v predchádzajúcom článku informovali podľa bulvárnych informácií si v ňom majú zahrať aj niektorí herci z Paneláku. Viki Ráková bola jasná adeptka na Tünde, bulvárne denníky mali pravdu zahrá si v ňom aj Imro z Paneláka v Kutyil, s. r. o. sa predstaví pod menom Juraj Považan - Branislav Bystriansky. Scenárista Paneláka Andy Kraus bude hrať ako Lajos. Okrem spomínaných postáv spoznáme aj ich dcéru Emese - Michaela Szoczová a katolíckeho kňaza na dôchodku Petra Kohoutka - Ladislav Potměšil, ku ktorému bude Lajos chodiť pre rady.

Čítať viac >>
Anketa pokračuje - II. kolo
Máme za sebou prvé dva týždne hlasovania, v ktorom ste mohli do II. kola ankety o najlepší okamih/zvrat v Paneláku, vybrať 15. postupujúcich.

Postupujúci:
* Jakub sa dozvedá, že Ivana nemôže mať deti, chce spáchať ..samovraždu - 7% (37 hlasov)
* Zuzana B. pracuje ako sexica na telefóne, dozvedá sa o tom celý ..panelák - 3% (17 hlasov)
* Rozbitý salón Agáty, Agáta v salóne skončila - 2% (12 hlasov)
* Oslava narodenín Jany N., počas ktorej si potykali Zuzana a ..Agáta s Ivanovou, opité sa zasekli vo výťahu - 11% (58 hlasov)
* Malá Miška v ohrození života, spadla zo stoličky na hlavičku, ..strážila ju Agáta - 2% (11 hlasov)
* Znásilnenie Angie (vinník Čapatý) - 3% (15 hlasov)
* Imro zabije nešťastnou náhodou Čapatého - 3% (16 hlasov)
* Ivane a Jakubovi sa podarilo splodiť bábätko - 3% (15 hlasov)
* Láska Agáty a sukničkára Milana, ktorý ju naozaj má rád - 3,5% (18 hlasov)
* Agáta a Zuzana nájdu peniaze (200 000), o ktoré má neskôr ..záujem mafia - 2% (11 hlasov)
* Straka (bývalý priateľ Zuzany B.) chce rozbiť manželstvo ..Zuzany a Michala, ale nepodarí sa mu to - 2% (12 hlasov)
* Prvý bozk a prvý sex Agáty a Milana - 37% (183 hlasov)
* Nevera a tehotenstvo Michala so sestričkou Michaelou - 2% (11 hlasov)
* Karol a Angie čakajú dieťatko, chystajú svadbu a Karolov krst - 3,5% (18 hlasov)
* Barman Richard je gay - 3% (14 hlasov)
* Michaela chce spáchať samovraždu, zachraňuje ju Michal, no ..Michaela nakoniec zomrie pri autonehode - 5% (23 hlasov)

Do II. kola postúpilo šestnásť najlepších okamihov/zvratov pretože na poslednom postupovom mieste sa ocitli 3 okamihy/zvraty s rovnakým počtom hlasov.

Nepostupujúci:

* Nečakane Emil Blichár vyhorí v kvíze na 8. otázke
* Jarmila Š. sa dostáva kvôli Ivane do nemocnice
* Jarmila Švehlová flirtuje s Blichárom, Jana N. kvôli tomu žiarli
* Ivana má otca, o ktorom nikto nevedel
* Marek (Zuzanin nevlastný syn, Michalov vlastný syn) sa zaplietol ..so zlou partiou, vyšetrovala to aj polícia
* Jakub skrýva peniaze (jeho odstupné) kvôli Ivane, aby mu ich ..nezobrala
* Kordiak má vlastnú dcéru Vivien
* Agáta sa sťahuje po nešťastných udalostiach z Bratislavy do ..Nových Zámkov
* Angie sa stáva speváčkou, ale vydiera ju manažér aj producent

Anketu nájdete na obvyklom mieste pod diskusiou (chatboxom) a tí, ktorí sú tu prvýkrát, tak anketu nájdu na pravej strane blogu dole. HLASUJTE! :) máte na to opäť dva týždne do III. kola postupuje už len 10 najlepších okamiho/zvratov!

Čítať viac >>

Ďalší komiks... s Karolom

Do komiksového paneláka pribudol ďalší zábavný príbeh. K Švehlovcom, Bajzovcom, Kordiakovi, ktorí si užívajú dovolenky tentokrát autori komiksov pridali pracujúceho priateľa Angie Karola ako automechnika, ktorý sa snaží zarobiť, čo najviac peňazí.


Zasúťažte si aj vy na stránkach www.panelak.sk v sekcii SÚŤAŽ.

Čítať viac >>

Lukáš Latinák - rozhovor

Herec

LUKÁŠ LATINÁK (31) má za sebou bohatú divadelnú aj moderátorskú minulosť. Do povedomia divákov sa dostal až vďaka reklame na istú banku, v ktorej si zahral spolu s Ľubošom Kostelným. V seriáli Panelák hrá intrigána Miloša Straku a na jeseň sa objaví v novom JOJkaráskom sitcome Profesionáli. Okrem toho ho čaká aj svadba...




Diváci vás poznajú najmä ako zákerného Miloša zo seriálu Panelák. Nemyslíte si, že kvôli tomu budete v reklame na istú banku pôsobiť nedôveryhodne?
Vôbec si to nemyslím, pretože ľudia si to nebudú spájať, teda dúfam. Reklamné obdobie sa mi skončilo, takže už sa tam nebudem objavovať ja, ale iný, mladší kolega.


Ako ste sa dostali k účinkovaniu v Paneláku?
Myslím, že ako všetci. Bol som na konkurze. Mali sme texty a zahrať situáciu s Didi Mórovou. Základné obsadenie už bolo vybrané a predpokladám, že ostatných zúčastnených potom obsadili do menších postáv.


Vašimi kolegami sú aj spolužiaci z VŠMU Robo Jakab (Karol), Marián Miezga (Michal Bajza), Vladimír Kobielsky (Jakub Švehla). Je to náhoda, že ste sa spolu v Paneláku ocitli?
Je to náhoda. Aj nás podozrievali, či tam chceme prepašovať celé divadlo Astorka. Robili si z nás srandu. Nebolo to však tak, že by sme sa tam tlačili, to v žiadnom prípade.


Momentálne sa naplno sa naplno oddávate k hereckej profesii. Čo vás k tomu viedlo? Motivoval vás otec?
Poopravil by som to. Momentálne by som sa mal oddávať prázdninám, pretože sa nám skončila divadelná sezóna, ďalej Panelák má prázdniny a hráme ešte v Teatre Tatre a absolvovali sme aj zájazd v Poľsku.


V septembri sa objavíte v novom sitcome Profesionáli. Aký je prechod z gynekologickej ambulancie na policajnú stanicu?
Prechod vyzerá asi tak, že vyjdem z ateliéru číslo tri, prejdem cez parkovisko, hore pri bufete ma niekto počká a zavedie ma na policajnú stanicu.


Viac sa dočíta tu na stránkach denníka Plus 1 deň...(klik)


Čítať viac >>
JOJka v meste - Košice
Mnohí ste ma prosili po uverejnení fotiek z akcie JOJka v meste - Žilina, aby som zverejnil ďalšie fotky z iných miest. Po dlhšom čase som sa konečne k tomu dopracoval. Prinášam vám fotky zo spomínanej akcie, ale teraz pre zmenu z Košíc.

JOJka v meste - KOŠICE

Chcem sa poďakovať našej pravidelnej návštevníčke Veronike, ktorá mi tieto fotky poslala a vďaka nej si môžete pozrieť, aká bola v Košiciach na tejto veľkej JOJkárskej akcii výborná atmosféra.

Čítať viac >>

Emilko a jeho dovolenka!

Juraj Slezáček, pre nás známy ako profesor na dôchodku Emil Blichár, čaká leto v réžii manželky. Ževraj momentálne je jeho manželka po operácii kŕčových žíl (aspoň, tak o tom informoval denník Plus 1 deň), a tak sa všetko bude odvíjať od jej zdravotného stavu. Pán Slezáček sa teší a na to, že cez leto si oddýchne aj od nakrúcania. V prípade, že všetko pôjde podľa plánu, tak by rád vycestoval spolu s manželkou do Grécka.


Foto: Plus 1 deň


Čítať viac >>

Komiks sa rozrastá...

Vraj sa komiksovému paneláku darí veľmi dobre. Televízia JOJ preto dopĺňa ďalší komiksový príbeh, v ktorom vystupujú Milan Kordiak, Ria a Agáta. Ak sa chcete zapojiť do súťaže, neváhajte a navštívte webovú stránku TV JOJ o Paneláku www.panelak.sk, kde si môžete natočiť vlastný príbeh a vyhrať zaujímavé ceny.


Čítať viac >>
Anketa - priebežné výsledky
Keďže I. kolo hlasovania trvá dva týždne, prinášam vám aspoň priebežné výsledky a prvých 15. okamihov/zvratov, ktoré by postúpili do druhého kola.

* Jakub sa dozvedá, že Ivana nemôže mať deti, chce spáchať ..samovraždu
* Zuzana B. pracuje ako sexica na telefóne, dozvedá sa o tom celý ..panelák
* Rozbitý salón Agáty, Agáta v salóne skončila
* Oslava narodenín Jany N., počas ktorej si potykali Zuzana a ..Agáta s Ivanovou, opité sa zasekli vo výťahu
* Malá Miška v ohrození života, spadla zo stoličky na hlavičku, ..strážila ju Agáta
* Znásilnenie Angie (vinník Čapatý)
* Imro zabije nešťastnou náhodou Čapatého
* Ivane a Jakubovi sa podarilo splodiť bábätko
* Láska Agáty a sukničkára Milana, ktorý ju naozaj má rád
* Agáta a Zuzana nájdu peniaze (200 000), o ktoré má neskôr ..záujem mafia
* Straka (bývalý priateľ Zuzany B.) chce rozbiť manželstvo ..Zuzany a Michala, ale nepodarí sa mu to
* Prvý bozk a prvý sex Agáty a Milana - 1. miesto
* Karol a Angie čakajú dieťatko, chystajú svadbu a Karolov krst
* Barman Richard je gay
* Michaela chce spáchať samovraždu, zachraňuje ju Michal, no ..Michaela nakoniec zomrie pri autonehode
* Nevera a tehotenstvo Michala so sestričkou Michaelou

Ak chcete zmeniť poradie, neváhajte a hlasujte, máte ešte šancu hlasovať celý týždeň.

Čítať viac >>

Hana Gregorová - rozhovor

V seriáli Panelák hrá nepríjemnú svokru, tvrdí, že ona taká nebude. HANA GREGOROVÁ (55) žije už roky s manželom Radkom Brzobohatým. Hanka nám porozprávala o Paneláku, o jej mužovi a láske či o jej deťoch.




Viete aká by ste bola teraz populárna, keby ste sa do Radka Brzobohatého zamilovali teraz?
Chvalabohu, že bulvár vtedy neexistoval. A nebola by som populárna, ale rozmetaná na kusy. Tento druh popularity fakt nemusím.


Radek Brzobohatý bol idolom žien. Obzerali sa za ním často na ulici?
Ešte aj dnes sa obzrú. On bol idolom od mladosti a pre všetky kategórie obdivovateliek.


Nie ste žiarlivá?
Nie. Netreba pátrať. Myslím si, že taká malá, neosobná nevera je pre vzťah určitým korením.


V Paneláku hráte nenávidenú svokru. Viete si samu seba dosadiť aj do takejto skutočnej životnej situácie?
Myslím si, že dokážem vyjsť s každým. A to, ako som v seriáli nenávidená, je relatívne. Moja nevesta Ivana tiež nie je na zožratie. Jedno súvisí s druhým: Aký požičaj, taký vráť. Autor to tak napísal, tak ho ctím. V súkromí si s Didi Mórovou rozumieme až podozrivo dobre.


A keby bol Váš syn Ondřej taký ťuťmák ako je seriálový Jakub Švehla? Nechceli by ste to tak?
Ondrejko bude mať dvadsaťšesť rokov. Myslím, že ťuťmáka sme z neho nevychovali. Čisto hypoteticky: Snažila by som sa s tým niečo urobiť. Hoci lámať cez koleno nemá zmysel. Niekedy sú za tým gény, inokedy vplyv partnera. Dôležité je iné: Ak tá výchova bola dobrá, mal by zostať vzťah a rešpekt k rodičom.


V seriáli sa rozprávate so svojou nevestou po česky a v Prahe vraj s manželom po slovensky...
To nie, ale Radek zbožňuje moju slovenčinu. Ale keď som v „ráži“ a pohádame sa, po česky by mi to ani nešlo tak ako po slovensky.


Viac sa dočíta tu na stránkach denníka Plus 1 deň...(klik)


Čítať viac >>
Panelákoví herci v Kutyil, s. r. o.
Už dnes padla v ateliéroch na Kolibe prvá klapka nového slovenského sitcomu Kutyil, s. r. o. Režisérmi sa stali osvedčení Andy Kraus a Tomáš Jančo, ktorí nakrúca aj Panelák a taktiež sa podieľal na výrobe Susedov.
V Kutyil, s. r. o. bude okrem zatiaľ utajovaných hercov účinkovať aj postava z Paneláka Viki Ráková ako Tünde a scenárista Paneláka Andy Kraus ako Lajoš/Lacko. Vraj sa má v tomto sitcome objaviť aj ďalšia postava z Paneláka Branislav Bystrianky (Imro), jeho odpoveď na otázku od novinárky z Plus 1 deň, si môžete prečítať tu.

Nový slovenský sitcom Kutyil, s. r. o. prichádza na obrazovky s II. sériou Paneláka, už v septembri!

Viac informácií nájdete na stránkach TV JOJ - www. joj.sk
* Exkluzívne: Kutyil už finišuje!
* Padla prvá klapka Kutyil, s. r. o.

Čítať viac >>
Panelák vyhral v ankete...
Blog o všeličom zaujímavom, aj tak sa dá nazvať david850.blogspot.com, uverejnil anketu o najlepší slovenský seriál. Návštevníci tohto blogu si mohli vybrať z viacerých slovenských seriálov a to PANELÁK; Mafstory; Susedia; Priateľky; Ordinácia v ružovej záhrade, Mesto Tieňov; Normálna rodinka; Áno, miláčik!.

Spomedzi ťažkej konkurencie slovenských seriálov vyhral jednoznačne s obrovským náskokom PANELÁK so 71%. S veľkým odstupom sa na druhom mieste umiestnil obľúbený komediálny seriál Mafstory so 14%. Ďalšie spomínané seriály/sitcomy získali len 1% až 2% :) a Ordinácia na treťom mieste mala iba 7%.

Kompletné výsledky nájdete -> TU <-

Čítať viac >>

Pre potešenie (3)

3. podpiskarta - Viki Ráková



Dnes Vám prinášam ďalšiu porciu potešenia :) v podobe ďalšej podpiskarty. Táto dnešná je zároveň posledná, ale máme pre vás prichystané ďalšie milé prekvapenie, ktoré zverejníme už onedlho.







Zdroj: Viki fansite


Čítať viac >>
Andy Kraus, ako oddychuje?
Známy scenárista, ale i herec si na konci júna vyrazil s manželkou a deťmi na dvojtýždňovú dovolenku, ktorá mu pomaly, ale isto končí. Spolu s rodinou dovolenkovali na gréckom ostrove Kréta, kde sa nevenoval len rodine, ale aj práci. Ak si myslíte, že Andy celé dni iba vylihoval na pláži ste na omyle. Pri mori a sedení pod slnečníkom si spríjemňoval zaslúžený veget prácou a to písaním scenárov. Tento rok mohol na dovolenka aj pracovať, pretože deti má už väčšie a sú podľa neho aj samostatnejšie. Prvý dovolenkový týždeň sa venoval novému JOJkárskemu sitcomu Kutyil, s. r. o. na ktorom doľadoval posledné detaily, keďže nakrúcanie prvých častí je naplánovaných na koniec júla. Druhý dovolenkový týždeň sa vrhol na písaní námetov k ďalšej sérii Panelák a podľa zistení Nového Času ich vraj na dovolenke stihol napísať pätnásť.

Andy spojil tak príjemné s užitočným a keby sa dalo, tak by si túto pohodu ešte veľmi rád predĺžil: „Viem si predstaviť, že by som tam pobudol ešte ďalšie dva týždne.“ povedal pre Nový Čas scenárista obľúbeného Paneláku. PS: Článok som písal ja, nie Nový Čas :), Novým Časom som sa iba inšpiroval :)

foto: TV JOJ

Čítať viac >>

Braňo Bystriansky - rozhovor

BRANISLAV BYSTRIANSKY (36), ktorého určite poznáte z reklamy, kde zaspáva za volantom, patrí už roky k hercom činohry SND. V tomto roku sa stal aj tvárou populárneho Paneláka, kde hrá naivného barmana Imra. V mladosti prežil vzťah s herečkou Silviou Šuvadovou a dnes je z neho milujúci otec.


Momentálne vás môžu diváci vidieť ako barmana Imra v seriáli Panelák. Imro tu pôsobí naivne. Máte s tou postavou niečo spoločné?
Ja stále hovorím, že postavu menej inteligentného človeka musí hrať niekto veľmi inteligentný. Aby chápal, čo je inteligentné a čo neinteligentné. A na tom sa diváci smejú.


Takže vy sa považujete za inteligentného?
Nie, to hovorím v zmysle tvorivého postupu (smiech).


Aká iná postava sa vám v seriáli páči?
Ja som s postavou Imra spokojný. Dá sa s ním pracovať a to mi vyhovuje.


Hráte v seriáli Panelák, ale v skutočnosti vám panelákové bývanie príliš nevonia...
To je pravda. Preto bývam v dome neďaleko Trnavy, ktorý som si skoro celý postavil sám, vlastnými rukami. Neskromne sa tak považujem za šikovného človeka, ale musím priznať, že mi pomáhal aj svokor.


Koncom júla budete nakrúcať seriál, ktorý bude vysielať televízia JOJ. Názov projektu je Kutyil, s. r. o., už viete akú postavu budete hrať?
Zahrám si tu postavu zručného stredoslovenského chlapa z dediny. Celé to bude spracované podľa Kutyilskej relácie, ktorú má Andy Kraus. On píše aj scenár a bude tu aj hrať. Ale už nič viac o tom neviem.


Viac sa dočíta tu na stránkach denníka Plus 1 deň...(klik)


Čítať viac >>

Nové postavy na blogu

Keďže prípravy na II. sériu Paneláka sú už v plnom prúde, rozhodol som sa, že s novou sériou prinesiem na blog aj nové fotky, ktoré budem postupne pridávať až do konca leta a zároveň poteším aj tých, ktorí chceli, aby medzi fotkami boli aj barmani z baru Marilyn - Angie, Richard či priateľ Angie - Karol, Bajzových betárske dvojičky alebo malá Miška.


Čo hovoríte na nové zobrazovanie fotiek? Vyjadrite svoj názor =:-) ... Dnes budú pridané Agáta a Zuzana.



NOVÉ ZOBRAZENIE: STARÉ ZOBRAZENIE:




Čítať viac >>

Heňa, Alex a ich dovolenka!

Dlhoroční partneri Henrieta a Alexander budú leto tráviť spolu s deťmi. S Henrietiným synom Dávidom (18) a ich spoločnou dcérkou Esther (2) už plánujú dovolenku v Chorvátsku. „Určite pôjdeme k moru, ale ešte nemáme presne vybrané miesto,“ povedal Bárta. Najmä vyťažená Heňa sa tomu veľmi teší. V poslednom čase sa totiž jej najobľúbenejším výrazom stalo slovo nestíham.


Zdroj: Plus 1 deň


Čítať viac >>
Nová veľká letná anketa
Pripravili sme pre vás veľkú letnú anketu pod názvom NAJLEPŠÍ OKAMIH/ZVRAT V PANELÁKU! Bolo mnoho najlepších okamihov a zvratov v Paneláku, ale pokúšali sme sa vybrať len tie naozaj najlepšie a tie ktoré najviac zapôsobili na nás divákov. Anketa bude prebiehať počas celých letných prázdnin, vyhodnotenie ankety bude 1. septembra 2008, čiže presne vtedy, keď sa skončia dvojmesačné letné prázdniny.
Hlasovanie: hlasovať sa dá aj za viac možností, hlasovanie v prvom a druhom kole bude prebiehať až 2 týždne, ďalšie kolá budú trvať týždeň! Poprosím vás, aby ste nehlasovali stále za ten istý najlepší okamih/zvrat v Paneláku, nech je tá anketa naozaj spravodlivá.
Vyraďovanie: z prvého kola postúpi len 15 okamihov/zvratov (21. 7), z druhého kola postúpi najlepších 10 okamihov/zvratov (4. 8.), z tretieho kola postúpi do štvrťfinále už iba 8 (11. 8.), do semifinále v ďalšom kole postúpi 5 okamihov/zvratov (18. 8.), a do finále, ktoré začína 25. 8. postúpia 3 najlepšie okamihy a zvraty v Paneláku.

Nominované sú:
* Jakub sa dozvedá, že Ivana nemôže mať deti, chce spáchať ..samovraždu
* Zuzana B. pracuje ako sexica na telefóne, dozvedá sa o tom celý ..panelák
* Rozbitý salón Agáty, Agáta v salóne skončila
* Nečakane Emil Blichár vyhorí v kvíze na 8. otázke
* Oslava narodenín Jany N., počas ktorej si potykali Zuzana a ..Agáta s Ivanovou, opité sa zasekli vo výťahu
* Jarmila Š. sa dostáva kvôli Ivane do nemocnice
* Znásilnenie Angie (vinník Čapatý)
* Imro zabije nešťastnou náhodou Čapatého
* Ivane a Jakubovi sa podarilo splodiť bábätko
* Láska Agáty a sukničkára Milana, ktorý ju naozaj má rád
* Agáta a Zuzana nájdu peniaze (200 000), o ktoré má neskôr ..záujem mafia
* Jarmila Švehlová flirtuje s Blichárom, Jana N. kvôli tomu žiarli
* Ivana má otca, o ktorom nikto nevedel
* Straka (bývalý priateľ Zuzany B.) chce rozbiť manželstvo ..Zuzany a Michala, ale nepodarí sa mu to
* Prvý bozk a prvý sex Agáty a Milana
* Malá Miška v ohrození života, spadla zo stoličky na hlavičku, ..strážila ju Agáta
* Nevera a tehotenstvo Michala so sestričkou Michaelou
* Marek (Zuzanin nevlastný syn, Michalov vlastný syn) sa zaplietol ..so zlou partiou, vyšetrovala to aj polícia
* Jakub skrýva peniaze (jeho odstupné) kvôli Ivane, aby mu ich ..nezobrala
* Kordiak má vlastnú dcéru Vivien
* Agáta sa sťahuje po nešťastných udalostiach z Bratislavy do ..Nových Zámkov
* Karol a Angie čakajú dieťatko, chystajú svadbu a Karolov krst
* Barman Richard je gay
* Michaela chce spáchať samovraždu, zachraňuje ju Michal, no ..Michaela nakoniec zomrie pri autonehode
* Angie sa stáva speváčkou, ale vydiera ju manažér aj producent

Pri zostavovaní ankety ďakujeme
Veronike (poslala nám tieto tipy: rozbitie Agátinho salónu, narodeninové prekvapenie pre Milana od Agáty, krst Karola, prvý bozk Agáty a Milana, úder Milana od Agátinho otca), Lukymu128 (poslal nám tieto tipy: rozbitie Agátinho salónu, Imro zbil Čapatého, Kordiak má dcérku Vivien) a Lenke (poslala nám tieto tipy: Jarmila a Emilko spolu flirtujú, Vivien je dcérka Karola a Daniely, Ivana si potykala s Agátou a Zuzanou)

Anketu nájdete na obvyklom mieste pod diskusiou (chatboxom) a tí, ktorí sú tu prvýkrát, tak anketu nájdu na pravej strane blogu dole. HLASUJTE! :)

Čítať viac >>

Pre potešenie (2)

2. podpiskarta - Veronika Paulovičová



Tak ako som Vám v predchádzajúcom článku sľúbil že onedlho vám prinesiem ďalšiu podpiskartu známej osoby v Paneláku, tak dnes vám ju prinášam.Onedlho sa môžete tešiť na ďalšie foto! :)







Zdroj: Viki fansite


Čítať viac >>

Letná súťaž s Panelákom!

Niektorí v diskusii ste sa ma pýtali, že riaditeľ TV JOJ (Richard Flimel) sľuboval na leto komiksový panelák. Ja som vám zase sľúbil, že po zistení informácií o tejto udalosti vám ihneď dám vedieť a tak aj činím.


Áno, je to pravda. JOJka spúšťa cez leto veľkú letnú súťaž s Panelákom. Panelák má momentálne teraz prázdniny v telke bežia reprízy, ale príbehy hlavných hrdinov pokračujú v komiksovej forme. Televízia JOJ sa rozhodla, že vás na dva mesiace spraví režisérmi. Každý týždeň ich nové príbehy, ktoré vy sami zrežírujete nájdete vo víkendovej prílohe denníka Nový Čas v podobe komiksu. Fanúšikovia si môžu vytvoriť aj vlastný príbeh, iní môžu využiť šablóny (šablóny budú postupne pribúdať), ktoré nájdete na www.panelák.sk, v sekcii ZÁBAVA - komiks, kde môžete začať rovno vyrábať váš komiks. Najlepší komiks z fanúšikovskej dielne sa dočká uverejnenia. Vyberať ho bude sám režisér seriálu Andy Kraus.


Čítať viac >>
Herci z Paneláka si užívali!
Po päťmesačnom maratóne tažkého natáčania, sa moderátori TV JOJ a herci z Paneláku zabávali na letnej žúrke, ktorú si zorganizovala JOJka sama. Na tejto letnej stretávke bol najväčším zabávačom Andrej Bičan, ktorý pohádzal všetkých hercov z Paneláku do vody a nakoniec v bazéne skončil aj on sám. Ako ináč, oblečený :) Nakoniec v neskorých nočných hodinách prišla búrka, ktorej sa na záhradnej párty dalo len ťažko vyhnúť, takže vody si užil každý moderátor, herec či člen z vedenia JOJky.

Čítať viac >>

Panelák - magazín sa na obrazovkách objaví na jeseň!

Ako sme vás už informovali TV JOJ spúšťa od septembra novú reláciu venovanú Paneláku. Objavili sa ďalšie informácie o tejto relácii a tak vám ich prinášame.


Čo v ňom uvidíme? Podľa hovorkyne TV JOJ Tatiany Tóthovej je zámerom tvorcov odkryť zákulisie výroby, hovoriť o neštandardných, často komických situáciach pri nakrúcaní, ukázať seriálové postavy v reálnom živote a nahliadnuť do ich súkromia.


Súčasťou nového magazínu je aj zaujímavý IQ test, ktorý si vyskúšajú všetci herci z Paneláka. Tvorcovia novej relácie vždy venujú diel inej postave. Do magazínu taktiež budete môcť posielať vaše zvedavé otázky. Na Panelák magazín sa môžete tešiť po letných prázdninách.


Foto: T-com.sk


Čítať viac >>

Robo Jakab a jeho prázdniny!

Prednedávnom sme uverejnili článok o Angie a jej letných prázdninách. Dnes vám prinášame článok o Robovi Jakabovi a o jeho strávenom lete.


Roba Jakaba zobrali na herectvo až na druhý pokus. Váži si každú pracovnú ponuku a „nie“ nedokáže povedať ani cez prázdniny. Trošku prihlúpučký Karol Mázik so seriálu Panelák bude pracovať aj počas horúcich letných dní. „Máme naplánované zájazdy s divadlom Teatro – Tatro do Česka, Poľska, ale aj po Slovensku. Potom pôjdem na desať dní do Španielska a od polovice sa začína príprava na nakrúcanie ďalšej série Paneláka. Pomedzi to sa potúlame s kamarátmi po Slovensku, zájdeme na ryby a tak ...“ odpovedal pre portál joj.sk predstaviteľ Karola Robo Jakab.


Zdroj: TV JOJ, joj.sk

Foto: TV JOJ, joj.sk


Čítať viac >>

Pre potešenie (1)

1. podpiskarta - Filip Tůma



Emily, ktorá má vlastný blog o Viki Rákovej, sa zúčastnila na veľkej jojkárskej akcii JOJka v meste v Košiciach, kde sa jej podarilo získať tri podpisy známych postáv z Paneláka, po jej dovolení Vám prinášam prvú podpiskartu.
Onedlho sa môžete tešiť na ďalšie foto! :)



Zdroj: Viki fansite


Čítať viac >>

Juraj Slezáček - rozhovor

V seriáli Panelák hrá JURAJ SLEZÁČEK (65) profesora Blichára. Hoci je už na penzii, v Slovenskom národnom divadle vzal na záskok funkciu riaditeľa Činohry, kým nevymenujú nového.


V živote i v kariére ste si toho preskákali naozaj dosť, nie ste tak trochu aj vy sám pán profesor Blichár?
Mám výhodu v tom, že ja som to na profesora nedotiahol, som iba docent. Blichár mi je blízky tým, že scenárista seriálu, ktorého som kedysi na VŠMU učil, akoby ma vídaval, ako tu na tejto terase sedím so svojím psom, popíjam pivo a učím sa texty. Mne sa tá postava hrá dobre, ale jej prejav nie je ani tak blichárovský ako slezáčkovský.



Občas sa zdá, akoby ste v televíznom manželstve boli pod papaučou. Únik pre vás znamená vychádzka so psom a rumík v bare...
Rum normálne vôbec nepijem.


Nespyšnel váš foxteriér Clork z toľkej slávy, keď začal v divadle a v Paneláku? Ako vníma obecenstvo, prítomnosť kamier?
Je stále rovnaký gauner. V Paneláku je najlepší, lebo je najprirodzenejší. Keď ho to nebaví, začne štekať, až ho musia z pľacu vykázať. Preňho disciplína neznamená vôbec nič. A či spyšnel? Neviem. Keď zbadá sučku, to je gavalier. Ale keď stretneme akéhokoľvek psa, musí ísť najkratšou cestou.


Videl sa už Klork na obrazovke?
Občas ho zavolám, ale absolútne na to nereaguje.


Vítate súčasný boom seriálov a sitcomov?
Samozrejme, ich tváre sa stávajú známymi a možno na základe toho sa prídu diváci na nich pozrieť aj do divadla. A určite budú príjemne prekvapení.


Viac sa dočíta tu na stránkach denníka Plus 1 deň...(klik)


Čítať viac >>

Alexander Bárta - rozhovor

Jeho tvár poznal ešte pred dvoma rokmi málokto. ALEXANDER BÁRTA (31) hrá v piatich predstaveniach SND a vo dvoch seriáloch, jedným z nich je Panelák, v ktorom stvárňuje podnikateľa Milana Kordiaka. Žije s herečkou Henrietou Mičkovicovou, s ktorom má dvojročnú dcéru Ester. Má vôbec na ne čas?



Nevídavate sa so svojou partnerkou Henrietou Mičkovicovou už viac pri Paneláku ako doma?
To nie, ale je pravda, že sa s ňou nevidím často ani doma. Máme to celé rozdelené tak, že keď točí ona, ja netočím, a opačne. V tom seriáli sa takmer nestretávame, doteraz sme mali tuším dva spoločné obrazy. Doma sa vidíme všetci až večer. Ak práve nemáme predstavenie v divadle.



Vkráda sa občas Panelák aj do Vášho bytu alebo túto tému nechávate pred dverami?
Snažíme sa tomu doma vyhýbať, ale niekedy sa to vynorí, najmä keď som zvedavý na svoju prácu a chcem si ju pozrieť. Sem-tam o tom diskutujeme.


Visí malá Ester na svojom tatinovi?
Ako kedy, je to premenlivé, ona je najmä maminkina. Ale keď má oteckovskú fázu, vtedy je to veľmi intenzívne.


V lete bude svadba? Prečo ste sa rozhodli svoj vzťah spečatiť manželstvom?
Bude v lete, ale ešte neviem, ktoré leto. Toto ešte asi nie. A čo ma k tomu viedlo? Možno aj naša dcéra. Ja sa manželstvu nebránim, ale doteraz som asi nemal vnútornú potrebu oženiť sa. Všimol som si, že moji známi, blízki a kamaráti sa teraz ženia a vydávajú a majú s tým riadne stresy, opletačky a vybavovačky. A na to ani ja, ani Henrieta pri našej vyťaženosti nemáme energiu.


Kordiak je v Paneláku okrem iného aj pekný zvodca. Nerobí z vás popularita ženský idol?
Možno mimo Bratislavy. Zastavujú ma najmä pubertiaci. Nie som žiadna hviezda, ale už som trochu stratil súkromie. Nezaobíde sa to bez pohľadov, úškrnov a „šuškaníc“. Ľudia sa chcú aj odfotiť alebo chcú autogram. Zatiaľ sa to dá vydržať, aj keď nie vždy mám na to tú správnu náladu.


Viac sa dočíta tu na stránkach denníka Plus 1 deň...(klik)


Vaše otázky, nápady, pripomienky...