Čítať viac >>

Viki a jej spoveď...

Vo svojich 27 rokoch to dotiahla veľmi ďaleko. Z nenápadnej herečky z Rimavskej Soboty sa stala tvár PANELÁKA, ale i Susedov. A onedlho sa Viki Ráková objaví po boku Andyho Krausa v jojkárskom sitcome Kutyil, s.r.o. Úspech však nie je zadarmo.


Každý deň od rána do večera v práci, únava, aj neúspech... A spútanosť prísnou zmluvou s televíziou. Ako zvláda útle žieňa namáhavý televízny kolotoč? Čo všetko obetovala pre kariéru?


Herečka Viki Ráková si vydýchla. Utiahnutá Agáta z denného seriálu Panelák sa, aspoň načas, zmení na napoznanie. Viki totiž všetky sily teraz venuje novému sitcomu Kutyil s.r.o., v ktorom sa opäť objavia spolu s Andym Krausom. Ale už nie ako Ildikó a László, ktorých si pamätáme zo Susedov, ale ako Tünde a Lajos. Viki si však na to stále nevie zvyknúť...


"Veľmi sa z tohto projektu teším, lebo postava Ildikó... pardon Tünde, je môjmu temperamentu bližšia ako Agáta," vyznáva sa Viki. Ani pri nakrúcaní nového seriálu sa nedokáže zbaviť nostalgie za starou partiou zo Susedov - Petrom Marcinom, Zuzanou Tlučkovou a Martou Sládečkovou. "S Peťom som volala už dávnejšie, s Martou a Zuzanou sme sa nedávno stretli u kaderníka. Bola som rada, že som ich znova videla."


Viac sa dočítate v Novom Čase NEDEĽA...


Zdroj: Nový Čas


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...