Čítať viac >>

Panelák silný ako nikdy, zvládol aj Ordináciu!

Skončila sa 5. séria a je čas ju zhodnotiť. Ako z pohľadu sledovanosti?


V. séria čelila opäť silnému tlaku Markízy či Jednotky. Vysielala sa oproti romantickým filmom a Mini Talent show na Jednotke, Ordinácii, Modrému z neba či Aj múdry schybí na Markíze, napriek tomu sa Panelák ukázal v plnej sile a dokázal popri silným konkurečným programom na Slovensku prinášať Jojke nadpriemery, dokonca i líderstvá na trhu.


Pondelky okrem Paneláka patrili romantike na Jednotke či stále meniacemu sa programu na Markíze, ktorá nevedela odolávať tlaku Paneláka. Najprv čelil denný seriál Jojky komediálnym filmom, potom Poisťovni šťastia a Mentalistovi, neskôr opäť filmom, neskôr Poisťovni s Mentalistom a o týždeň sme boli zas pri filmoch :) Napriek častým zmenám Markízy sa Panelák nevzdával a pravidelne bol pondelkovým lídrom na trhu. Práve tieto dni patrili Paneláku k najsilnejším.


Utorky a štvrtky patrili z hľadiska súboja o diváka k najzaujímavejším, kde sa stretávali najväčší seriáloví rivali. Ordinácia v ružovej záhrade ťahala v jej novej sérií za kratší koniec a z hľadiska sledovanosti dosiahla najslabšie výsledky. Dopomohol jej k tomu aj Panelák, ktorý v tieto dni Jojku nesklamal a diváci seriálu dopriali aj niekoľkonásobné víťazstvá nad Ordináciou.


Stredy bývali z hľadiska sledovanosti taktiež zaujímavé, Paneláku sa podarilo poraziť konkurečný show program trikrát, inak s ním zohrával veľmi slušnú partiu a nikdy nepodliezal priemery Jojky.


Piatky ukázal Panelák opäť svoju silu a to, čo začal v pondelok zavŕšil v piatok v podobe cenného víťazstva nad obidvoma konkurenčnými programami. Napriek tomu, že hlavne mladí diváci v piatky uprednostňujú iný druh zábavy :)


Panelák tak zaznamenal niekoľko významných momentov aj v tejto sérii. Dokázal konkurovať Ordinácii a stabilne ju oslabil, diváci si naň počkali napriek neskorším štartom večerného programu oproti konkurencii, neublížila mu ani druhú sezónu predĺžená stopáž o takmer 20 minút. Viac o predĺženej stopáži. Panelák tak opäť zažil výnimočnú sériu a ani po 463 častiach nestráca na sile.


Poznáme prvé novinky VI. série. Čítajte tretí Maratón článkov aj naďalej.


Foto: Joj.sk


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...