Čítať viac >>

Finále Paneláka, čo prinieslo? Sledujte záverečné minúty

Pred pár hodinami ste si mohli vychutnať finále V. série Paneláka. Opäť nám tvorcovia namixovali spŕšku zábavy a emócií v správnom pomere. Poďme sa spoločne pozrieť na včerajšiu finálovú epizódu.


ŠVEHLOVCI - Jakub spolu s Egonom vyberali nový priestor pre ich spoločné podnikanie. Jakubovi sa to zdá drahé a prehnané, Egonovi naopak. Na jeho stranu sa pripojila aj Ivana a nečakane aj Jakubova mamička. Liečiteľ Horský prichádza k Švehlovcom oznámiť, že ho okradol Rózentál, Ivane to príde skôr smiešne ako vážne, no Jakuba to naplaší a má pochybnosti o spoločnom kšefte s ním. V závere sme si mohli pozrieť ich nové luxusné priestory.


ANGIE & MILAN - Angie oznamuje Maslák, že Milana chytili a tá sa spolu rodičmi rozhoduje o budúcnosti. V base sa stretáva po mesiaci s Milanom, ktorý jej oznamuje, aby naňho nečakala.


TRETIE POSCHODIE - Nika a Karol si dnes užili posledný deň v paneláku, Angie trvá na tom, že byt na treťom poschodí chce predať. Agáta s Norom sa zabávali na Karolovom rozumnom dodávaní vína po Slovensku :). V závere sme mohli vidieť aj Norovu dcérku, či sa u nich bude ukazovať častejšie sa dozvieme až v VI. sérií.


BAR - včera sme sa mohli aspoň na pár minút zoznámiť s novou tvárou. Určite niektorých z vás pobavilo aj Imrove svojské vysvetľovanie petangu.


OSTATNÍ - Počas tejto série sme prvýkrát videli Alicu so slzami v očiach, pretože oplodnenie nedopadlo pre ňu šťastne, snáď sa z tejto ťažkej životnej situácie dostane a opäť nás bude zabávať svojimi žartíkami. Lucia už vo veľkom premýšľa nad podnikaním s Borisom, myšlienky si však idú prevetrať na spoločnú rodinnú dovolenku. Patrika so Zuzkou a jeho rodičmi sme v závere videli ako šťastnú rodinku, bez žiadnych problémov. Janka si začala rozumieť s Amy a Emilko si tak mohol v kľude pozrieť jeho obľúbený futbal. Michal si síce s Tiborom v súkromnom živote nerozumie, no na sále tvoria jeden dobrý zohratý tím. Betka dostáva od Miloša obálku, čo sa v nej nachádza?


Poznáme prvé novinky VI. série. Čítajte tretí Maratón článkov aj naďalej.


Finále 5. série


Foto: TV JOJ, Joj.sk

Video: vysielanie TV JOJ, TVBOODA


1 komentár :

  1. ten priestor vyzera velmi nadherne..take jemne a decentne

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...