Čítať viac >>

U Jančovcov všetko naopak! Žiarlivý Dušan, spokojný Patrik

Čím dlhšie je rodina Jančovcov v Paneláku, tým viac sa situácia v nej otáča.


Záletný Dušan, žiarlivá Soňa a nešťastný Patrik. Takto vyzeral život v rodine Jančovcov v prvých mesiacoch. Záver série však všetko otočil.


Vďaka novým postavám sa im život obrátil. S príchodom Ďusiho Poláka (Ondrej Kovaľ) sa z flegmatického Dušana stal žiarlivec. Má podozrenie, že Soňa má okrem pracovných plánov s Ďusim aj súkromné a to Dušan prežiť nevie. Možno mu ani tak nevadí to, že by si jeho manželka užila s niekým iným, podstatné je preňho kto to bude. A Ďusiho Poláka z duše neznáša. Boli totiž spolužiaci a okrem toho, že to v kariére architekta dotiahol až do zahraničia, teraz mu má prebrať aj manželku. Postava Ďusiho sa má v Paneláku objavovať čoraz častejšie, vzťahy sa zamotajú.


Aj Patrikov život sa zmenil. Najprv nevychádzal s otcom, teraz je s ním veľký kamarát, zažíval ťažké chvíle s nevyspytateľnou Zdenkou a teraz si užíva s pokojnou Zuzkou (Zuzana Marušinová). Zuzka je momentálne to pravé dievča nielen pre Patrika, ale aj pre Dušana, pretože je dcérou vyšetrovateľa, ktorý rieši prípad mŕtvej Martinky. A podľa neho má byť vo vražde zapletený aj Jančo.


U Jančovcov je teda všetko naopak, Soňa má odísť na celé leto s Ďusim pracovne na Francúzsku riviéru a Patrik so Zuzkou na Balatón. S kým sa medzitým zapletie Dušan a ako sa vyvinie jeho vzťah s Ďusim uvidíme od septembra.


Foto: Pluska.sk


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...