Čítať viac >>

Jojka lídrom v prime-time za celý týždeň aj vďaka Paneláku!

Televízia JOJ má za sebou historický týždeň, kedy sa stala lídrom v prime-time. K tomu jej dopomohol Panelák, ale aj úspešné relácie, seriály či filmové tituly cez víkend.



Najsledovanejším seriálom na Slovensku sa stal Panelák, ktorý porazil v utorok a vo štvrtok finálové epizódy Ordinácie v ružovej záhrade či pondelkové a stredajšie filmy.


Najsledovanejšiu šou týždňa sa stal Farmár hľadá ženu (rating 12,6%, podiel 40,9%).
Najsledovanejším filmom uplynulého týždňa na slovenských obrazovkách bol v nedeľu odvysielaný animovaný film Ratatouille s ratingom 12,4% a podielom 31,5% a porazil tak premiérový film konkurencie Ip Man! Podobne v sobotu film Snežné psy (28%) na Jojke porazili na Markíze Shreka 3 a ajatraktívnejšou filmovou ponukou v piatok bol Sám doma (31,1%) na TV JOJ, ktorý porazil konkurenčný film na Markíze Líbaš jako Bůh.
Najsledovanejším zahraničným seriálom týždňa sa stali Kosti (30,2% a 30,4%) v stredu večer na Jojke.


Výborne sa drží spravodajstvo – KRIMI (najvyšší rtg 10,7%, najvyšší podiel 33,7%) a NOVINY TV JOJ (najvyšši rtg 13,3%, najvyšší podiel 37,4%).


Televízie JOJ a PLUS získali za uplynulý týždeň spolu podiel 29,5% celodenne a 35,3% v primetime. TV JOJ bola v hlavnom vysielacom čase jednotkou na trhu samostatne (29,7%) aj v kombinácii so stanicou PLUS!



Zdroj: tlačové správa TV JOJ & JOJ PLUS, ktorú nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR TV JOJ
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...