Čítať viac >>

Uvidíme na Vianoce: herci z Paneláku potešili mladú herečku!

Iba 5 ročná slečna, ktorá v konverzácii prevalcuje nejedného dospelého. Je úžasne vnímavá, vie sa ohromne tešiť z obyčajných maličkostí, ale aj sa uraziť, keď si ju chvíľku nevšímate.


Malá Laura netušila, aké prekvapenie jej pripraví Andy Kraus a úžasní herci v populárnom seriáli Panelák. Lauru pozvali na nakrúcanie vianočnej epizódy, kde si zahrala svoju prvú televíznu postavu. Keďže tento diel si už onedlho budete môcť pozrieť aj vy na televíznej obrazovke, prezradíme len to, že sa z ničoho nič, ako malý zázrak objaví v rodine Jančovcov (to zariadil Dušan, inak Roman Luknár), kde v poslednom období zavládol obrovský smútok po tom, ako Soňa (Zuzana Haasová) potratila vytúžené bábätko. Čo však Laura netušila, bolo to, že darčeky pod Vinočným stromčkeom nie sú len filmárske atrapy, ale skutočné darčeky. A navyše pre ňu! Od hercov, od štábu, od Andyho Krausa a od všetkých dobrých ľudí, ktorí sa na stretnutie s týmto malým anjelikom veľmi tešili.


Spolu s Laurou si televízne nakrúcanie užila i jej mama Renáta, ktorá sa sama, bez pomoci muža úžasne stará o všetkých svojich päť detí. Sú však v hmotnej núdzi, nemajú vôbec nič, iba jeden druhého. Dočasným domovom stalo centrum pre matky v núdzi v Dolnej Krupej pri Trnave



Foto: TV JOJ, Joj.sk (Maroš Ďatko)
Zdroj: článok TV JOJ, Nadacia.joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...