Čítať viac >>

Panelák porazil aj finálovú epizódu Ordinácie!

Televízie JOJ a PLUS sú tento týždeň spolu každý deň lídrami na trhu v hlavnom vysielacom čase. Panelák výrazne porazil aj finále aktuálnej série pôvodného seriálu konkurencie.


Najsledovanejším nespravodajským programom dňa bol vo štvrtok seriál Panelák s ratingom 11,7% a podielom 32,7%. Seriál získal výrazný nadpriemer opäť v mestách s podielom 36,7%, medzi mladými divákmi (15-34) s podielom 35,1%. Panelák výrazne porazil aj finálovú epizódu Ordinácie v ružovej záhrade. Panelák je úspešný aj v repríze predpoludním, včera dosiahol podiel 40,9%.


Nasledujúca šou „Áno, šéfe!“ dosiahla podiel takmer 24% a bola jednotkou na trhu u mužov, medzi mladými divákmi – 28,6% a vo veľkých mestách (nad 50 tis.) – 30%. Animovaný seriál pre dospelých Lokal TV konkurenciu opäť porazil medzi mladými divákmi (15-34) s podielom 30,7%, pričom najvyššiu sledovanosť dosiahol u mladých mužov s podielom 38,4%.


Stanica PLUS dosiahla svoj najlepší štvrtkový primetime podiel s hodnotou 7,6% a výrazne za seba odsunula vrejnoprávnu televíziu i TV Doma. Najúspešnejším titulom na PLUSke bola včera komédia Choď na to! (9,9%).


Televízie JOJ a PLUS získali vo štvrtok 15. 12. 2011 spolu podiel 30,8% celodenne a 37,1% v primetime. V hlavnom vysielacom čase si tak tento týždeň každý deň držia postavenie lídra na trhu.



Zdroj: tlačová správa TV JOJ & JOJ PLUS, ktorú nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR TV JOJ
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...