Čítať viac >>

Panelák opäť zvíťazil nad Ordináciou!

Televízie JOJ a PLUS pripravili včera večer pre divákov najatraktívnejšiu kombináciu programovej ponuky a spolu boli lídrom na trhu v primetime. Včera dokázali obe televízie svojou primetime ponukou opäť poraziť konkurenciu.


Najsledovanejším nespravodajským programom dňa zo všetkých televízií bol v utorok seriál Panelák, ktorý dosiahol najvyšší utorkový rating aj podiel aktuálnej série – 11,6% / 31,4% a opäť výrazne porazil konkurenčný seriál z lekárskeho prostredia!


Nasledujúci seriál Nevinní bol jednotkou na trhu vo veľkých mestách s podielom 26,6%. Nasledujúca kriminálka CSI: New York dosiahla podiel 23,9%, pričom jednotkou na trhu bola tradične medzi mladými divákmi 15-34 s podielom 30,3% a vo veľkých mestách s podielom 31,3%.


Historicky najvyšší utorkový podiel na trhu v primetime dosiahla televízia PLUS s hodnotou 6,3% a opäť potvrdila svoje postavenie tretej najsledovanejšej televízie na Slovensku. Konkurenciu verejnoprávnej televízie a TV Doma výrazne poráža podvečerný seriál Profesionáli (7,1%), rovnako úspešná bola aj večerná ponuka PLUSky – Ice Road Truckers (7,3%), Originály na cestách (8,2%), Posledné minúty (8,1%) a Črepiny s hviezdičkou (8,4%).


Televízie JOJ a PLUS získali v utorok 13. 12. 2011 spolu podiel 30,4% celodenne a 35,1% v primetime.



Zdroj: tlačová správa TV JOJ & JOJ PLUS, ktorú nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR TV JOJ
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...