Čítať viac >>

Nová séria začína! Najdôležitejšie informácie pred premiérou!

Nová séria vášho obľúbeného denného seriálu sa pomaly, ale isto blíži. Poďme si spoločne zrekapitulovať tie najdôležitejšie a najzaujímavejšie informácie o VII. sérií.


VII. sériu Paneláka opúšťajú niektoré postavy, napríklad doktor Malý (Peter Sklár), barmanka Natálka (Marta Potančková), Nika (Kristína Svarinská) či vrchná sestra Šimáčková (Alena Michaledisová). Do deja sa však pripletú aj nové postavy v podaní Zuzky Tlučkovej, Štefana Skrúcaného či nového barmana Ondreja Antálka.
Čítajte viac: Prvé mená, ktoré končia v Paneláku! a Striedanie vrchných sestier.


Televízia JOJ začala propagovať svoj seriál cez číslo sedem "Sedem hriechov v siedmej sérií Paneláku". Sedem hriechov predstavuje: pravé slovenské intrigy, lásky, podvody, vášne, peniaze, kšefty a nevery.
Čítajte viac: Najnovšie upútavky k Paneláku a jeho 7 hriechov


Číslo sedem dávala do popredia nielen pri televíznom prome, ale aj pri inzerátoch v tlači, ktoré ste si u nás mohli v predstihu pozrieť.
Čítajte viac: Exkluzívne u nás: Imidžová kampaň siedmej série


V paneláku sa nám mierne pomení osadenstvo na jednotlivých poschodiach, zmena nenastane len u Blichárovcov.
Čítajte viac: V paneláku to stále žije! Ako to bude vyzerať v VII. sérii?


V Paneláku uvidíme aj nové páriky, ktoré sme vám už ukázali aj na fotkách, ktoré odhalili prvé dni nakrúcania nových epizód.
Čítajte viac: Exkluzívne u nás: Fotky zo VII. série už aj vo väčšom rozlíšení!


Môžete sa tešiť aj na niektoré postavy, na ktoré sa časom zabudlo. Uvidíme Zdenku alebo Riu.
Čítajte viac: Poznáme postavy, ktoré sa vrátia do deja v Paneláku!


Okrem príbehov z "tehlovej bytovky" sa dej bude odohrávať aj v rodinnom dome Agáty a Nora, kočeny uvidíme v akcii v eventovocateringovej firme. Jakuba, Oxanu a Egona zase v nových priestoroch ich firmy, dokonca sa hovorí, že vycestujú aj do Thajska.


Ako býva pravidlom každý rok sa mení zvučka Paneláku, tento rok nebude výnimkou. Priestor vo zvučke dostanú aj úplne nové postavy.
Čítajte viac: Predpremiéra: nová zvučka Paneláku


V seriáli sa majú objavovať aj tzv. quest stars. V novej siedmej sérií by v Paneláku mali účinkovať Daniela Hantuchová, Tomáš Puskailer, slovenskí hokejisti či Robo Kazík a mnoho ďalších. Čítajte viac: Kočeny s Puskailerom


Nová zvučka 7. série



Všetky články štvrtého Maratónu článkov nájdete tu!


Foto: TV Joj

Video: Joj.sk, TVBOODA

1 komentár :

Vaše otázky, nápady, pripomienky...