Čítať viac >>

V Paneláku to stále žije! Ako to bude vyzerať v VII. sérii?

V novej VII. sérií uvidíme mnoho noviniek, o niektorých sme vás informovali, prípadne niektoré ste si mohli vydedukovať z fotiek. Poďme sa spoločne pozrieť ako to bude medzi obyvateľmi paneláka žiť.


Na prvom poschodí zostávajú obľúbení Blichárovci naďalej vo svojom skromnom príbytku. Janka však nebude môcť cez kukátko sledovať Milana s Angie, ale Masláka s Dominikou, ktorý si byt prerobia podľa vlastných predstáv.


Na druhom poschodí pribudne k osamelej Ivane, Michal Bajza, ktorý sa v paneláku cíti už ako doma. Jančovci sú momentálne bez syna, no pribudne k nim Svetlana (dcéra Soninej sestry), je dosť možné, že kvôli finančným problémom, bude chcieť využiť Sonina sestra s manželom trojizbový byt Jančovcov.


Tretie poschodie patrí tak mierne "šľahnutým" Polákovcom, ktorí dostanú nových susedov Kordiakovcov - Milana a sestričku z M-klinik, Sylvinku. Agáta s Norom ostávajú v Nitre, ich príbehy sa však v Paneláku budú rozvíjať naďalej.


Priestor na prízemní, naďalej zostáva prázdny, alebo žeby sa tam nasťahovali Jakub s Oxanou? Všetko sa budeme dozvedať už od pondelka 14.2. od 20:15 na Jojke.


Všetky články štvrtého Maratónu článkov nájdete tu!


Foto: TV JOJ, Joj.sk


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...