Čítať viac >>

Najnovšie upútavky k Paneláku a jeho 7 hriechov

Siedma séria je pred dverami a tvorcovia nenechali nič na náhodu. Všetky emócie a hriechy v Paneláku dokonale lákajú na novú sériu cez upútavky. Pozrite si ich všetky v HD!


Rôzne emócie a nálady sa striedajú v upútavkach na 7. sériu Paneláku. Tá bude rozhodne tým najlepším čo doteraz Panelák ukázal. Sedem hriechov, napätie aj humor, na ktorý sme si tak navykli sa vracajú na obrazovky pravého slovenského seriálu.








Jojka reaguje na vysokú popularitu klasickej telenovely a takisto na vyspelosť svojho seriálu. Jeho imidž pred 7. sériou tak posunula výraznejšie do intríg, podvodov, nevier či peňazí. Napriek tomu televízia sľubuje zachovať to, čo Panelák robí úspešným, humor a nadhľad.


Nové upútavky sa zaobišli aj bez tradičného hudobného podkladu vychádzajúceho z hitu kapely Desmod Lavíny a aktuálne promá tak odkryli novú stránku Paneláku, na ktorí nemuseli byť diváci zvyknutí.


Všetky články štvrtého Maratónu článkov nájdete tu!


Video: vysielanie TV JOJ, TVBOODA

2 komentáre :

  1. chcel by som sa opytat na nazov pesnicky pouzitej v uputavkach na 7. seriu a nemam na mysli desmod - laviny ako bolo na niektorych portaloch uverejnene. mam na mysli tu ktoru je zretelne pocut v pozadi vsetkych 3 uputaviek. v prvej uputavke je to dokonca hned od zaciatku. za odpoved dakujem

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...