Čítať viac >>

Striedanie vrchných sestier: Na kliniku príde Tlučková, s bývalým manželom Skrúcaným sa nestretne

Do deja seriálu sa po 6 sériách objaví aj výborná kamarátka autora Paneláku Andyho Krausa. Ten už skôr nevylučoval jej účinkovanie v seriáli, nie však za každú cenu. Nakoniec jej scenáristi našli vhodnú úlohu a Zuzka Tlučková si zahrá novú vrchnú sestru!


M-Klinik, ktorej primárom je Michal Bajza príde o svojráznu a prísnu vrchnú sestru Šimáčkovú. Tá v nej vydržala len počas jednej série a už sa za ňu chystá náhrada. Alenu Michalidesovú nahradí na jej mieste Zuzana Tlučková, ktorú v Paneláku budeme všetci poznať ako Andreu Ryšavú. Andy Kraus na konci minulého roka prezradil, že by rád využil Tlučkovej komediálny talent, avšak nechce skĺznuť do sitcomu.


To, o čom sa chvíľu šuškalo, sa tak stáva realitou, v seriáli budú hrať obaja exmanželia Tlučková aj Skrúcaný. Ten sa v Paneláku objavil na konci 6. série ako švagor Soni Jančovej. Je tak viac než pravdepodobné, že sa vrámci deja spolu bývalí manželia nestretnú, aj keď v minulom roku to ešte isté nebolo. Ani Skrúcaný totiž nevedel, ako sa scenáristi popasujú s touto dvojicou, nakoniec sa rozhodli pre menej bulvárnu, korektnú cestu.


Čítajte aj: Rozvedený pár: Tlučková & Skrúcaný v Paneláku!


Všetky články štvrtého Maratónu článkov nájdete tu!


Foto: Sme.sk, Aktuality.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...