Čítať viac >>

Kubko nebude len pod papučou, bude z neho aj vyšetrovateľ!

Televízia JOJ v posledných rokoch ukázala svoju silu v pôvodnej seriálovej tvorbe. Vyrobila mnoho úspešných seriálov a do povedomia divákov dostala mnohých hercov, ktorých Slovensko doposiaľ nepoznalo, v tejto seriálovej dráhe pokračuje ďalej. Nový seriál Dr. Ludsky sa do vysielania dostane už o týždeň v utorok, hneď po Paneláku.


Hlavnými postavami sa stali Tomáš Maštalír, Vlado Kobielsky a Janka Kolesárová (v Paneláku ju poznáme ako nevestu syna Blichárovcov a taktiež aj zo seriálu Keby bolo keby, ktorý sa už túto jar objaví na televíznych obrazovkách opäť).


O čo v seriáli pôjde? Jednotlivé epizódy sú samostatné uzavreté príbehy súdneho znalca s kriminálnou zápletkou. Seriál je z prostredia nemocnice, z prostredia ľudí, ktorým sa niečo stalo alebo kde sa stal nejaký zločin, ktorý Ludsky pomáha vyriešiť. Autormi seriálu sú Stano Dančiak a Roman Olekšák. Seriál bude vyrábať produkčná spoločnosť DNA, ktorá sa v Jojke podieľala na výrobe úspešných Odsúdených či Ako som prežil.


Naplánovaných je zatiaľ desať častí a do vysielania sa dostane už 15. februára o 21:15 hneď po skončení druhej premiérovej epizódy VII. série Paneláku.



Všetky články štvrtého Maratónu článkov nájdete tu!


Foto: TV JOJ, Joj.sk


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...