Čítať viac >>

Rozvedený pár: Tlučková & Skrúcaný v Paneláku!

V Paneláku sa objavia ďalšie postavy, na ktorých si zrejme zguste bulvár. Do Paneláku prichádza Zuzana Tlučková a Štefan Skrúcaný, ktorý pred pár rokmi tvorili manželský pár. Stretnú sa aj spolu aj v Paneláku?


Zuzana Tlučková, divácky obľúbená a niekoľkrát nominovaná na sošku OTO, posilní rady sestričiek na M-Klinik, zahrá si hlavnú sestru "Janžurku". Kraus prezradil, že by radi využili jej komediálny talent, ale nechceli by skĺznuť do sitcomu. Zuzana ma našliapnuté sa stať ďalšou obľúbenou komickou postavou.


Štefan Skrúcaný si zahrá švagra Sone Jančovej, ktorý hľadá podnájom pre dcéru Svetlanu. Jeho manželku Monču bude hrať Dada Duditšová, divákom známa z legandárneho Cŕn, cŕn.


Štefan Skrúcaný sa vyjadril aj pre denník Plus 1 deň, čo si myslí o ich účinkovaní v Paneláku. „Určite by bolo komerčne zaujímavé, keby nás tvorcovia seriálu nechali hrať manželov, ale to už nechajme na nich.“ Ďalej dodal „Teším sa z akéhokoľvek Zuzkinho úspechu. Máme tie najlepšie vzťahy, aké môžu byť medzi dvomi expartnermi.“


Foto: Lesk.cas.sk


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...