Čítať viac >>

Premiéru prvej epizódy VII. série máme za sebou, čo sa v nej udialo?

Včera sme absolvovali dlhoočakávanú premiéru VII. série, ktorá mnohým vyčarali úsmev na tvári, pretože vďaka seriálu Panelák si môže oddýchnuť a zrelaxovať pri ich obľúbenom seriáli. Poďme sa na to spoločne pozrieť, čo sa udialo vo včerajšej epizóde.


U Maslákovcov to bude pestré. Mama vyhlásila synovi vojnu a ten naďalej pokračuje v nekalých kšeftoch, s ktorými Dominika nesúhlasí a dáva to patrične najavo. Z Kordiakovcov sú milionári, ale nie vďaka Milanovi, ale kvôli sestričke Sylvinke, ktorá zdelila niekoľko tisíc eur.


U Jančovcov je to naďalej veselé. Soňa spolu so Svetlanou si našli spoločnú reč a bude zaujímavé sledovať ich uštipačné poznámky na Dušana a naopak sledovať Dušanove spätné ironické poznámky.


Jakuba Švehlu v byte Švehlovcov strieda Michal Bajza. Ich rozvod sa stal skutočnosťou a tak Oxane a Jakubovi nič nebráni tomu, aby vytvorili v Paneláku nový pár.


U Blichárovcov zostala všetko postarom - s dávkou humoru i romantiky :), podobne ako u Polákovcov, ktorí sú stále bez peňazí, no napriek tomu sú do seba zamilovaní.


V bare sme mohli vidieť uleteného Imra s Luciou, ktorí si naďalej rozumejú. Natálku vystriedal Mário Ružovič, ktorý bude na smene s Denisou. Otázkou zostáva, kde sa stratila Angie.


Čo prekvapivé nás čaká v ďalšej epizóde sa dozvieme už dnes večer o 20:15. Po Paneláku štartuje aj nová seriálová novinka Dr. Ludsky, v ktorom uvidíme aj postavy zo seriálu Panelák.


Foto: TV Joj

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...