Čítať viac >>
NAJherečka v Paneláku!
Finálová trojka herečiek zohrala absolútne vyrovnaný boj o prvé miesto. Dá sa povedať, že každú hodinu bola na prvom mieste vždy iná z finalistiek.
Výsledky:
1. miesto - Angie 33,6% (187 hlasov)
2. miesto - Ivana Švehlová 33,4% (186 hlasov) - rozhodol 1 hlas!
3. miesto - Agáta Fodrászová 33,0%(183 hlasov)

Ďalšie umiestnenia:
4. miesto - Jana Nitschneiderová - 15% (88 hlasov)
5. miesto - Zuzana Bajzová - 12% (65 hlasov)
6. miesto - Jarmila Švehlová - 7% (40 hlasov)
7. miesto - Vivien - dcéra Milana a Daniely - 1,5 % (10 hlasov)
7. miesto - Michaela - sestrička - 1,5 % (10 hlasov)
7. miesto - malá Miška 1,5 % (10 hlasov)
10. miesto - Ria 1 % (8 hlasov)
11. miesto - Daniela 1% (8 hlasov)
12. miesto - mama Agáty 1% (6 hlasov)
13. miesto - sestra Agáty 1% (5 hlasov)

Už o týždeň v nedeľu štartujeme novú anketu: Najlepší zvrat/okamih v Paneláku. Ešte stále nám môžete posielať Vaše návrhy (diskusia, chatbox, e-mail: serialpanelak@gmail.com, komentáre k článkom), aké zvraty a okamihy podľa Vás majú byť v ankete.
Čítať viac >>
Veľkolepé finále!
Tak takéto finále nečakal hádam nikto z Vás, alebo sa mýlim!? Neočakávaná posledná epizóda I. série Paneláka prekvitala náhlymi zvratmi či nečakanými udalosťami v deji!

Pripomeňme si najzaujímavejšie a najdôležitejšie udalosti z poslednej finálovej časti I. série:
* Krst Karola - krstnými rodičmi sa stali Agáta a Milan
* Karol a Angie naplánovali svadbu na jeseň
* Milan síce sľúbil svojej mame, že sa vráti k Daniele, ale asi tak ..nemieni spraviť!
* Milan vyznal lásku Agáte
* Agátin otec pravdepodobne dostal infarkt
* Objavil sa Jakubov otec a manžel Jarmilky
* Michal naozaj už nič necítil k Michaele alebo to len tají?
* Blichárovcov prišiel navštíviť majiteľ Klorka
* Ivana dostala obrovské bolesti, potratila!?
* Problém obnažená Dojka je už vyriešený :)

Vyjadrite svoj názor v diskusii, v komentároch alebo v chatboxe na poslednú časť I. série!
Myslím si, že už mnohí z vás sa nevedia dočkať nových častí, ale to si musíme chvíľku počkať.

Čítať viac >>
! FINÁLE .- I. séria - dnes o 20:00 !

Počas niekoľkých mesiacov sme sa v seriáli TV JOJ zoznámili s pestrou plejádou obyvateľov s rôznymi osudmi jedného paneláka. Mladá podnikateľka sa prisťahovala, aby mala šťastie ako majiteľka masážneho salónu a medzitým sa zaplietla so susedom s pochybnou povesťou. Trojnásobná mamička na materskej dovolenke riešila manželskú krízu. Staršia, ale určite aj mladšia generácia si mohla obľúbiť milých manželov na dôchodku. Niektorí zase obdivovali, ako to zvláda muž pod papučou. Samozrejme, ako to býva aj v bežnom živote, ani v tomto seriáli nechýbajú potvory, čo poriadne miešajú karty. Popísať o Paneláku a jeho postavách by sa dalo toho veľmi veľa, ale to by mi asi nestačil tento blog :).

Príbehy všetkých hrdinov, v ktorých ste sa možno našli aj niektorí z vás, dnešnou záverečnou časťou uzatvárajú I. sériu.

Už teraz sa môžete tešiť na nové časti vášho obľúbeného Paneláka, ktoré uvidíme už v septembri!


PS: fans web/blog o Paneláku pokračuje aj cez leto, takže novinky o Paneláku Vám budeme prinášať aj počas letných prázdnin!
Pripravené sú pre Vás nové ankety, zahlasujte :). Budeme pokračovať aj vo veľkých anketách - Najlepší okamih/zvrat v Paneláku! A každodenne (ak to bude v našich silách) Vás budeme informovať o hercoch, prípravách či iných pikoškách o Paneláku!
Prajem Vám príjemné a pohodové leto!
Váš admin

Čítať viac >>

92. časť - stručný obsah

20:00 Panelák - Dojka
Medzi Jakubovou mamou Jarmilou a Janou Nitschneiderovou dochádza k slovnej potýčke. Karol sa musí vyspovedať. Jeho krstnými rodičmi budú ľudia z paneláka? Jana nacvičuje rolu dojky, dozviete sa aj prečo sa poháda s Emilom. Čo chce Agátin otec od Milana? Chce mu vynadať? Chce ho opäť zbiť :)?

Na všetko dostaneme odpoveď už dnes, tak pozerajte!

Čítať viac >>

Čo ďalej v 91. časti?

20:00 Panelák - Milosrdná lož
Michal Bajza dostáva zdrvujúcu správu, ktorá sa týka Michaely. Ivanu Švehlovú rozčuľuje lastovičie hniezdo za oknom. Jakubovi neostáva nič iné, iba tento problém vyriešiť. Jeho mama Jarmila predvída nešťastie.

Daniela je poriadne nazlostená. Dostáva predvolanie na súd. Je to práca jej exmanžela Milana Kordiaka. Jakub opäť navštívi Blichárovcov. Rieši zásadný problém, kto sa postará o Jarmilu počas dovolenky. Emil zradí svoju manželku. Jana situáciu nezvládne. Mladí Švehlovci rozoberajú návštevu u Blichárovcov. Rozčúlená Jarmila odchádza za Janou.

Viac už uvidíme v tradičnom čase o 20:00 na JOJke!

Čítať viac >>

Panelák aj počas leta!

Televízia JOJ sa rozhodla svoj denný seriál Panelák ponechať na obrazovkách aj počas dovoleniek. Divák sa však dočká nie premiér, ale repríz prvej série. S pokračovaním Paneláka sa počíta po lete. Ďalšia séria sa už pomaly nakrúca a herci už tento týždeň začínajú nakrúcať prvé časti druhej série.


Ak bude mať Panelák toľko verných divákov, ako má teraz, z obrazoviek sa nemá prečo vytratiť" povedala pre média hovorkyňa TV JOJ Tatiana Tóthová


Od 30. júna si môžete PANELÁK vychutnávať každý pracovný deň hneď dve časti za sebou od 17:30 do 19:00 hod.


Foto: TV JOJ, joj.sk


Čítať viac >>

Čo prinesie 90. časť?

20:00 Panelák - Malá susedská výpomoc
Milan sa poháda s otcom. Ako dopadol gynekológ Michal Bajza na pohovore v Brne. Nájdu sa Jakubove zmluvy? Emil Blichár začína pochybovať o Jarmilinom duševnom zdraví. Ľúbostnú scénuMilana s ...

Viac sa dozvieme o 20:00 na JOJke!

Čítať viac >>

Mirka Partlová si leto neužije!

Hoci hercov zo seriálu Panelák čakajú v letných mesiacoch prázdniny, predstaviteľka barmanky Angie - herečka Mirka Partlová - si ich toľko neužije. Čaká ju totiž príprava na úlohu v muzikáli Fontána pre Zuzanu. "Príprava muzikálu si pýta aj leto, takže divadelné voľno si veľmi neužijem," priznáva pôvabná herečka. "Ale budem mať dovolenku aspoň v júli, takže určite v tom čase vyrazím niekam k moru," doplnila Mirka Partlová, ktorá vraj miluje leto a teplo. Ak by si bez obmedzenia mohla vybrať miesto, kde stráviť pár dní ničnerobenia a oddychu, pravdepodobne by zamierila na exotické ostrovy.


Po júlovej dovolenke sa však už naplno pustí do skúšania muzikálu Fontána pre Zuzanu, v ktorom stvárňuje titulnú rolu Zuzany. Premiéra je naplánovaná na október. "Už sa na to veľmi teším," doplnila Mirka, ktorá účinkuje aj v muzikáli West Side Story. A samozrejme, stále ju môžu diváci vidieť aj v populárnom Paneláku.


Zdroj: Pravda.sk

Foto: Pravda.sk


Čítať viac >>
Mamba - ďalší výmysel bulváru?
Obľúbená čašníčka Angie musí kvôli tehotenstvu zanechať svoje zamestnanie. A kto ju nahradí? Novej posile sa nepochybne poteší predovšetkým mužská časť osadenstva. Do Paneláka sa vraj rúti sexbomba Mamba!

Nový Čas sa jej opýtal, že či bude hrať v Paneláku. „Áno, budem hrať v Paneláku. A hoci som sa uchádzala o menšiu rolu, veľmi ma prekvapili, že mi ponúkli veľkú postavu novej čašníčky! Mám obrovskú radosť!“ dodala Mamba, ktorá ma podľa mojich informácií už prvé dni nakrúcania za sebou.

Zdroj: Nový Čas

Kraus sa vyjadril pre jedno nemenované rádio: Jeho odpoveď bola jednoznačná - Nemáme uveriť všetkému, čo sa napíše. Angie v Paneláku určite zostane. Či sa objaví Mamba v Paneláku, ale nekonkretizoval, máme sa nechať prekvapiť.

Ale mňa napadla otázka, je vôbec Angie tehotná, tak ako to spomína Nový Čas, keďže cez leto bude maximálne zaneprázdnená - článok o Angie a jej pracovnom lete Vám prinesieme onedlho!

Čítať viac >>

89. časť - čo sa nové udeje?

20:00 Panelák - Zmluvy
Angie sa dostáva do pasce. Manažér ju naďalej vydiera. Jakubovi Švehlovi hrozí finančná katastrofa. Milan Kordiak sa stretáva so svojim otcom. Pomeria sa? Jana Nitschneiderová si začína čítať texty do Shakespearovej hry. Čo má za ľubom Zuzanin doučovateľ angličtiny?

Viac uvidíte v dnešnej časti už o 20:00!

Čítať viac >>
Zostavte anketu s nami...
Chceme Vás poprosiť či by ste sa vyjadrili v diskusii, v komentároch k tomuto článku alebo sa nám pošlite e-mail (serialpanelak@gmail.com), ktoré momenty z 1. série Paneláku by sme mali zaradiť do ankety: NAJLEPŠÍ OKAMIH/ZVRAT V PANELÁKU, ktorá bude prebiehať počas celého leta.

Čítať viac >>
Anketa - finále!

Do finále sa z
prvého miesta prebojovala Agáta s 35% (207 hlasov). O druhé miesto sa pobili Ivana s Angie. Nakoniec sa 2. miesto podarilo vybojovať Ivane Švehlovej s 28% (168 hlasov). O poslednú finálovú miestenku získala Angie s 23% (135 hlasov), ktorá obsadila 3. miesto.

Ďalšie umiestnenia:
4. miesto - Jana Nitschneiderová - 15% (88 hlasov)
5. miesto - Zuzana Bajzová - 12% (65 hlasov)
6. miesto - Jarmila Švehlová - 7% (40 hlasov)
7. miesto - Vivien - dcéra Milana a Daniely - 1,5 % (10 hlasov)
7. miesto - Michaela - sestrička - 1,5 % (10 hlasov)
7. miesto - malá Miška 1,5 % (10 hlasov)
10. miesto - Ria 1 % (8 hlasov)
11. miesto - Daniela 1% (8 hlasov)
12. miesto - mama Agáty 1% (6 hlasov)
13. miesto - sestra Agáty 1% (5 hlasov)

HLASUJTE! FINÁLE!

Čítať viac >>
5 finalisti do Paneláka!
Po hodinách strávených nad tisíckou prihlášok autor jojkárskeho seriálu Andy Kraus vybral päticu tých, ktorí sa zúčastnia na kastingu priamo v nahrávacích štúdiách. „Bolo to náročné,“ priznal Kraus, ktorý sa na augustové stretnutie s vybranou päťkou finalistov teší už teraz. A čo pre nich chystá a na čo sa tešia finalisti sa dozviete v článku.

Milan Kordiak (34), Bratislava
Muž s neuveriteľným priezviskom - Kordiak - by si chcel zahrať s kým iným ako s filmovým Kordiakom. Neprekážala by mu ani záporná postava.



Krausov plán:

Kordiak by mohol byť buď stratený brat Milana Kordiaka - to by moholtočným menom, alebo by to mohol byť jeho kamarát z detstva.


Eva Adamová (27), Bratislava
Priznala, že na herectvo jej rodičia nedovolili prihlásiť sa. Ona si však postavila hlavu a skúsila šťastie aspoň v kastingu do Paneláka. Dokáže napodobniť hlasy animovaných postavičiek.

Krausov plán:

Rozmýšľam nad tým, že barman Richard začne fotiť podľa vzoru Petra Nagya, a toto by mohla byť jeho prvá modelka.


Peter Klimko (55), Pukanec
Rád by si zahral so Slezáčkom a Turzonovovou. O sebe s nadhľadom tvrdí: „Vymykám sa z normálu vo všetkých sférach, hlavne vo váhe.“



Krausov plán:

V bare začnú ponúkať aj teplé jedlá a pán Klinko by mohol byť kuchárom v bare. Mohol by robiť aj tradičné pukanské párance.


Jana Krajčovičová (43), Bratislava
V dotazníku uviedla, že má komediálny talent a nákazlivý smiech. Chcela by hrať so Slezáčkom a Turzonovovou, pretože „im v byte chýba smiech“.



Krausov plán:

Toto je úplne jasné! Vidím v nej novú poštárku Izabelu.


Karol Soják (60), Levice
Chce do Paneláka vniesť trochu „z vidieckeho paneláka“. Podľa neho umelý panelák, ktorý je vyrobený z tehly v roku 2007, nie je pravý panelák. A seriál by okorenil štipkou humoru.


Krausov plán:

Keď tak na neho pozerám typovo - mohol by to byť častý návštevník sexshopu.

Zdroj a foto: Nový Čas

Čítať viac >>
Panelák bude mať reláciu!
Ako už určite viete druhá séria Paneláku odštartuje v septembri, ale POZOR, okrem nových častí sa môžete tešiť aj na vlastnú reláciu o Paneláku.
Pôjde o magazín, ktorý nebude mať vlastného moderátora. Hovorkyňa TV JOJ Tatiana Tóthová povedala, že formát sa vo vysielaní objaví pravdepodobne raz do týždňa. Predpokladá sa, že táto relácia sa bude vysielať cez víkend, ale ešte nie je vylúčené, že sa objaví v pracovné dni po 22:00, ale isté je to, že v jesennej programovej štruktúre mu bude patriť jeden z off-time slotov. V hlavnom vysielacom čase totiž preňho už nemajú priestor, pretože každý deň sa bude vysielať Panelák, taktiež sa môžete tešiť na nové slovenské seriáli Kutyil, s. r. o. a Profesionáli či nové zahraničné série kriminálok CSI a Kosti.

Ak sa dozvieme o novej relácii viac, určite Vás budeme informovať!

Čítať viac >>
Nenechajte si ujsť 88. časť!

20:00 Panelák - Fotka
Angie začína chápať vyhrážky svojho manažéra. Karola Karol hľadali policajti. Jana Nitschneiderová dostáva ponuku hrať v malom divadle, je v tom však malý háčik.

Viac sa dozviete už dnes o 20:00!

Čítať viac >>
87. časť - čo sa dozvieme?

20:00 Panelák - Dovolenka
Jakub a Ivana Švehlovci sa chystajú na dovolenku. Ivana chce nechať Jakubovu mamu Jarmilu doma. Zuzanu Bajzovú začína doučovať angličtinu mladý fešák Dárius.

Viac si už nenechajte ujsť v dnešnej časti o 20:00 na JOJke!

Čítať viac >>

Angie odpovedala fanúšikom...

Vybrali sme tie najzaujímavejšie otázky a odpovede zo stránky pravda.sk:


Ahoj Mirka, tak najprv, že si veľmi pekná baba. A teraz otázka: čo sa ti hrá lepšie? Muzikál alebo seriál? Ako sa robí s ľuďmi v Paneláku, zažila si už aj nejaký trapas alebo ťa niekto zo starších kolegov poučoval? Nie je náročné hrať denný seriál aj muzikál? A kedy bude ta spomínaná Fontána?
Ďakujem za peknú babu a provnať muzikál a seriál sa veľmi nedá. Sú to dve diametrálne odlišné veci. Ľudia v Paneláku sú skvelí a vždy si rada vypočujem radu od starších kolegov. Je to skôr časovo náročné. A Fontána má premiéru v októbri.


V seriáli ti robí manažéra Andy Hryc, vraj aj v skutočnosti? Je to dobrý manažér? S Twistom mu to veľmi nevyšlo!
Áno, je aj v skutočnosti mojím manažérom. Snaží sa. :)


Nechcela si byť niekedy Miss? Si pekná!
Určite nie. A ďakujem :)


Ahoj Mirka. Si veľmi pekná baba a fajn herečka. S ktorým hercom v Paneláku sa Ti najlepšie spolupracuje? Kedy Ťa uvidíme v nejakom filme?
Hrá sa mi s každým dobre, lebo každý je osobnosť. A u nás na Slovensku sa to s filmami ešte len rozbieha.


V bare v Paneláku ti šéfuje homosexuál. Nemala by si s tým problém ani v reálnom živote?
Nie, práve naopak. Je homosexualita nákazlivá choroba? Prečo by mi to malo vadiť? :)


V Paneláku ti vyšlo cédečko. A v reálnom živote???
Nie, nie.


Píše sa Angie a tiež som si myslela zo začiatku, že to je skratka od mena Angelika. Moje normálne meno v Paneláku je Mária Kittlerová.


Tvoja obľúbená kniha, autor alebo aspoň typ kníh? Díky, v Paneláku aj divadle držím palce.
Ďakujem, nie som veľmi knihomoľ, veľmi nečítam. A keď, tak jedno od koho - najmä to musí zaujať.


Zdroj: pravda.sk


Čítať viac >>
V skratke 85. časť

20:00 Panelák - Dva darčeky od babičky

Ivana Švehlová chce predať starú škodovku. Čo urobí Jakub? Michal Bajza sa dozvedá, že Michaela spôsobila problémy viacerým chlapom. Prezradí mu jej sestra dôvod?

Čítať viac >>
Skutočný panelák, koho skrýva?

Najznámejší panelák na Slovensku sa nachádza v Bratislave na Geologickej ulici. Do povedomia sa dostal vďaka rovnomennému seriálu. Akí sú jeho obyvatelia? Niektorí našli s hrdinami spojitosť. Poďme sa o nich dozvedieť o trošku viac...


Podnikateľ ako Kordiak
Aký by to bol Panelák bez príťažlivého Milana Kordiaka so sexi úsmevom. Našli sme ho v charizmatickom podnikateľovi Petrovi Klimentovi, ktorý býva vo svojom hniezdočku tiež sám. „Panelák si pozriem vždy, keď mám volný čas, je to jediná pozerateľná vec, momentálne v TV“ prezradil nám.

Inšpirácia od Viki
Hneď prvá, ktorá nás vpustila do bytu, bola Andrea Kákoniová, ktorá seriál pozerá pravidelne a rada, aj so svojím psom Cézarom a papagájom Jagom. Najviac sa jej páči Viki Ráková, teda Agáta, a Milan Kordiak (Alexander Bárta), ktorý je, ako nám prezradila, aj v civile veľmi milý. „V seriáli držím palce Viki. Pociťujem s ňou aj určitú súvislosť. Desať rokov som žila mimo Bratislavy a pre prácu som sa musela na Silvestra presťahovať. Prišla som sem a nikoho som nepoznala. Až kým nezačali dávať na JOJ-ke Panelák. Tak som sa zahrala na Viki. Chodila som od jedného bytu k druhému a predstavila sa susedom. Môžem povedať, že ma to veľmi inšpirovalo,“ prezradila nám pani Kákoniová, ktorá pravidelne pri pozeraní Paneláka dostáva od sestry esemesky, aby si umyla auto či okná.

Mamina ako Bajzová
Manželia Patrik a Zuzana Petrovičovci, s jedenapolročným Alexom, ani nevnímajú, že žijú v takom slávnom prostredí. Ako sme sa dozvedeli, pani Zuzana spolu s manželom seriál, pozeráva pravidelne a veľmi sa jej páči. „Je o normálnych ľuďoch a hlavne je prirodzený. Zo súčasnej ponuky programov je Panelák pre mňa to najlepšie“ povedala nám pani Petrovičová, ktorej najobľúbenejšia hrdinka je Zuzana Bajzová (Henrieta Mičkovicová). „Myslím si, že v mojej situácii je to úplne prirodzené, lebo aj ona je mamina“ dodala.

Deti z paneláku sa hrajú na štáb
Pred vchodom, na dvore, sme našli partiu štyroch chlapcov, ktorí sú vari najväčší fanúšikovia Paneláka. Cez voľný čas sa hrajú na nakrúcanie seriálu. Vždy si zistia, kedy príde štáb a keď to nie je počas vyučovania, radi sa prídu pozrieť. „Fandíme Viki, ona je výborná. Aj Švehlová je super... keby tu bývala, robili by sme jej to isté, čo dvojičky,“ prekrikovali sa chalani jeden cez druhého. Najviac ich zaujímalo, či je aj v skutočnosti taká zlá.

Chcú bábätko ako Švehlovci
Manželia Hauzerovci, ktorí majú malé bábätko, sa nepasujú za veľkých fanúšikov seriálov, ale Panelák si pozrú celkom radi.

Fanúšička Paneláku
Pani Oravcovú najviac teší fakt, že býva v slávnom paneláku. Vždy sa rada pozrie na osudy postáv zo seriálu Panelák a ich nové zážitky.

Bývajú v ňom aj Csákyovci
Manželku mediálne známeho Pála Csákyho veľmi neteší, že dom, v ktorom bývajú, je každý deň v televízii. „My tej medializácie máme dosť“ povedala nám nie veľmi nadšená pani Csákyová.

zdroj: Plus 1 deň

Čítať viac >>
Obsah 84. časti

20:00 Panelák - Vzorný otec
Angie sa dozvedá od svojho manažéra o pripravovanom turné po východnom Slovensku. Jej honorárom má byť 300 korún denne. Keďže podpísala nevýhodnú zmluvu, je povinná plniť príkazy producenta. Spolu s Karolom sa rozhodli, že Angie si zadováži potvrdenie o rizikovom tehotenstve, čo by bolo dôvodom na odmietnutie účasti na turné. Manažér sa nevzdáva, má svoj plán ako dosiahnuť cieľ.

Emil opäť dostáva ponuku účinkovať v televíznom kvíze. Chce to však intenzívnu prípravu, o ktorú sa postará Jana. Kordiak to so zmenou štýlu života myslí naozaj vážne. Zničí všetky fotografie, necháva si iba Agátu a malú Vivien. Jarmila konečne ustupuje Ivane. Na svetríkoch nebude písmenko "J". Jarmila tam chce mať zajačika. Jakub to opäť prehnal s alkoholom a Ivana poriadne zúri.

Viac si nenechajte ujsť o 20:00 na JOJke!

Čítať viac >>
Týždenná sledovanosť Paneláku!
PANELÁK v utorok, v stredu, vo štvrtok, v piatok - LÍDROM na TRHU, v pondelok takmer LÍDROM NA TRHU!

V tomto týždni na všetky televízie útočilo futbalové EURO 2008, takže všetkým televíziám sa znížila sledovanosť, Panelák nevynímajúc, ale nebojte sa, nedopadlo to katastrofálne.

Pondelok - Panelák sa stal takmer lídrom na trhu. Paneláku sa podarilo získať takmer 400 000 divákov, podiel 27,7% (Markíza - Susedia - podiel 29% / 407 000; STV - film od Danielle Steelovej - 25,3% / 390 000).
Utorok - Panelák sa stal lídrom na trhu. Sledovanosť sa vyšplhala k 400 000 divákov, podiel bol 29,0%. (STV - Drišľakoviny - podiel 21,1% / 310 000; Markíza - Priateľky - 27,8% / 375 000).
Streda - Panelák sa stal lídrom na trhu. V tento deň si Panelák nenechalo ujsť viac ako 410 000 divákov a podiel bol takmer 28,0% (Markíza - Áno, miláčik! - podiel 27,0% / 407 000 ; STV - Dr. House - 22,3% / 360 000).
Štvrtok - Panelák sa stal opäť lídrom na trhu. Panelák si vychutnalo 440 000 divákov, podiel bol veľmi slušný takmer 30%. (Markíza - Priateľky - podiel 28,7% / 413 000 ; STV - film od Nory Roberts - 20,1% / 322 000).
Piatok - Panelák sa stal opäť lídrom na trhu.v tento deň si Panelák pozrelo 410 000 divákov, podiel bol 27,4%. (STV - Takí sme boli - 20,0% / 300 000; Markíza - už po 7x menila piatkový program HROZNÉ, ale aj tak jej to nepomohlo - Bailando špeciál - podiel 27% /460 000).
Čítať viac >>
Anketa - semifinále
V prvých dňoch sa pohybovali okolo tretieho, štvrtého miesta, ale v posledných dňoch ste ju opäť podporili a tak si vybojovala 1. miesto Agáta s 25% (138 hlasov). Ďalšou postupujúcou, ktorá sa umiestnila na 2. mieste je Ivana Švehlová s 20% (111 hlasov). Tesne za ňou si vybojovala 3. miesto Angie s 20% (110 hlasov). Poslednou postupujúcou do semifinálového kola je Jana Nitschneiderová s 17% (95 hlasov), ktorá obsadila 4. miesto.

Ďalšie umiestnenia:
5. miesto - Zuzana Bajzová - 12% (65 hlasov)
6. miesto - Jarmila Švehlová - 7% (40 hlasov)
7. miesto - Vivien - dcéra Milana a Daniely - 1,5 % (10 hlasov)
7. miesto - Michaela - sestrička - 1,5 % (10 hlasov)
7. miesto - malá Miška 1,5 % (10 hlasov)
10. miesto - Ria 1 % (8 hlasov)
11. miesto - Daniela 1% (8 hlasov)
12. miesto - mama Agáty 1% (6 hlasov)
13. miesto - sestra Agáty 1% (5 hlasov)

HLASUJTE! Do finále postupujú len 3 ženské postavy, nenechajte to na druhých a ovplivnite poradie a podporte svoju favoritku!
Čítať viac >>

Zuzana Moravcová - rozhovor

Kým nehrala v seriáli mrchu, chodila po Nitre so vztýčenou hlavou. Teraz sa bojí ľuďom pozrieť do očí, aby ich neprovokovala.

ZUZANA MORAVCOVÁ (32), sestrička Michaela z Paneláku by nikdy nezviedla ženatého otca štyroch detí, tak ako aj jej postava v Paneláku.



Ako ste sa dostali do seriálu Panelák?
Zavolali ma na konkurz. Do úvahy prichádzali dve roly – masérka Ria a sestrička Michaela. Keď sa rozhodli pre tú druhú, smiali sme sa, že možno aj preto, že sa podobám na Heňu. Doktor Bajza má rovnaký vkus.


Bežne však nehrávate mrchy?
Doteraz to boli prevažne milé dievčatká, ale vekom sa prepracúvam aj k väčším sekerám. Chvalabohu!


Ako ste si zvykli na Michaelu v Paneláku?
Bolo to ťažké, lebo povahovo sme iné. Určite by som si nezačala so ženatým otcom štyroch detí, ktoré má s dvomi rôznymi ženami. Doma som sa poctivo učila texty, aby som sa na pľaci mohla venovať už len herectvu. Brala som to svedomitejšie, pred prvými klapkami som mala trému aj preto, že na tomto seriáli som sa učila kamerovému herectvu.


Spoznávajú Vás ľudia na ulici?
Áno, vďaka seriálu.


Nadávajú vám?
Skôr mi vravia: Takú potvoru tam hráte, ale veď vy taká zlá vôbec nevyzeráte! V realite sa mi, našťastie, nestalo, že by na mňa ľudia reagovali zle, ale internetové diskusie sa mi čítajú ťažko. Aj preto som sa podvedome prestala pozerať ľuďom do očí. Predtým som si anonymne kráčala, pozerala všade bez obáv, teraz sa bojím, aby som ich pohľadom neprovokovala.


Viac sa dočíta tu na stránkach denníka Plus 1 deň...(klik)


Čítať viac >>

Kordiak - Bárta vzpredal divadlo!

Vstupenky na divadelné predstavenie Úklady a láska, kde Alexander Bárta, predstaviteľ známeho podnikateľa z Paneláku, išli na dračku. Dôvod? Jednoduchý - hrá takmer nahý :). Po zverejnení takmer nahách fotiek v bulvárnych novinách, časopisoch prejavili diváci vo veľkom záujem o spomínané divadelné predstavenie. Aspoň teraz vieme, čo dokáže spraviť takáto reklama, aj keď Alexovi Bártovi sa takýto typ reklamy určite nepáči!


Foto: Nový Čas

Čítať viac >>
Čo uvidíme v 83. časti?
Blichárovci riešia problémy so železnicovu :). Jakub Švehla opäť poisťuje, koho v dnešnej časti poistí? Nebude mať z toho problém? Michaela sa pokúsi radikálne vyriešiť svoj problém. Otrávi sa? Stihne zatelefonovať Michalovi? Zachráni ju niekto?

Všetko sa dozviete už dnes o 20:00!
Čítať viac >>
100 adeptov do Paneláka!
Práve týchto 100 adeptov totiž postúpilo do užšieho výberu na vytúženú postavu, ktorú jednému z čitateľov našije priamo na telo samotný Andy Kraus. Ak ste sa medzi zverejnenou stovkou našli, gratulujeme! Vaše šance stať sa hviezdou Paneláka rapídne stúpli. Z tejto zostavy si totiž autor seriálu už čoskoro vyberie 5 finalistov, ktorých pozve na kasting priamo do nahrávacích štúdií. A tí už budú k seriálovej sláve skutočne blízko!
















Stiahni si adeptov do Paneláka tu --> (pdf)

Zdroj a foto: Nový Čas
Čítať viac >>
Do NČ prišla tisícka prihlášok!

Výberová komisia sa prehrýzla tisíckou prihlášok, ktoré čitatelia poslali do redakcie Nového Času, za 5 dní. Z tohto nečakaného množstva listov vzišla stovka adeptov, z ktorých finálovú päticu vyberie v najbližších dňoch sám autor Paneláka Andy Kraus.

Už zajtra nájdete v denníku Nový Čas presne 100 fotografií postupujúcich uchádzačov o týždňovú rolu v jojkárskom seriáli!

Budete medzi nimi aj vy? To sa dozviete už zajtra v Novom Čase alebo na stránkach Nového Času.

zdroj: Nový Čas

Čítať viac >>

Filip Tůma - rozhovor

Barmana homosexuála Richarda hrá v seriáli Panelák vyštudovaný operný spevák FILIP TŮMA (30), ktorý okrem toho účinkuje aj v divadle, dabuje a nakrúca reklamy. Ak má voľný čas, určite ho stretneme na golfovom ihrisku alebo v kaviarni na námestí s jeho novou láskou, dcérou hudobníka Janka Kurica Lujzou Bubánovou (21).



V seriáli hráte homosexuálneho barmana Richarda. Ako ste sa pripravovali na túto úlohu?
Ja som sa na ňu nepripravoval. Chodím do podniku, ktorý patrí môjmu kamarátovi a pozerám sa, ako to tu čašníkom ide (smiech). Snažím sa to hrať prirodzene, s tým rozdielom, že v Paneláku som na chlapcov, v skutočnosti na dievčatá.


Stalo sa vám niekedy v živote, že vás balil nejaký homosexuál?
Na ulici sa mi to ešte nestalo. V umeleckých kruhoch sú aj takto orientovaní muži, ale ani tu sa mi však nestalo, že by sa ma niektorý pokúšal zbaliť. Myslím si, že ma poznajú natoľko, že vedia, že prvoradý záujem mám o dievčatá.


Keby ste nemali úlohu Richarda, ktorá z postáv v seriáli by sa vám najviac páčila?
Všetky postavy sú dobré, pretože každá z nich je iná. Som herec a je to príležitosť zahrať si aj ťuťka Jakuba alebo pána doktora. Ale postava Kordiaka je zaujímavá tým, že sa mu premelie toľko žien v rukách.


Takže by ste sa s Kordiakom vymenili...
Je mi bližšia minimálne tou orientáciou a všetkým. Ale nemám s tým problém, lebo moja orientácia v seriáli nebije ľuďom do očí. Je to tam spomenuté, naznačené, a tým je to myslím všetkým jasné. Uvidíme, ako sa to ďalej vyvinie...


Viac sa dočíta tu na stránkach denníka Plus 1 deň...(klik)


Čítať viac >>

JOJka v meste - ŽILINA

Mnohí ste nás bombardovali e-mailami, aby sme uverejnili zopár fotiek z tejto veľmi zaujímavej akcie. Dnes Vám urobíme radosť, prinášame Vám nejaké fotky (iba 10), keď bola JOJka v meste v Žiline.

Ak máte aj vy fotografie z tejto akcie, podeľte sa s nami a pošlite nám ďalšie fotky z Banskej Bystrice či Prešova na e-mail: serialpanelak@gmail.com!


JOJka v meste - ŽILINA


zdroj: luko24 a joj.sk


Čítať viac >>

Týždenná sledovanosť Paneláku!

PANELÁK bol takmer každý deň LÍDROM NA TRHU!

Pondelok - Panelák bol takmer lídrom na trhu. Panelák si získal takmer 400 000 divákov, pri podieli 28,5%, (Markíza - Susedia - podiel 29,1% / 403 000; STV - film od Danielle Steelovej - 25,9% / 385 000).
Utorok - Panelák sa stal lídrom na trhu. O 20:00 si spríjemnilo večer Panelákom 410 000 divákov, podiel bol 28,0%. (STV - Drišľakoviny - podiel 22,4% /339 000; Markíza - Priateľky - 26,5% / 375 000).
Streda - Panelák sa stal opäť lídrom na trhu. Ďalšiu časť Paneláku si zvolilo viac ako 450 000 divákov a podiel bol výborný 30,1%-ný (Markíza - Áno, miláčik! - podiel 27,6% / 407 000 ; STV - Dr. House - 22,1% / 340 000).
Štvrtok - Panelák si pozrelo 390 000 divákov, podiel bol takmer 26,0%. (Markíza - Priateľky - podiel 29,0% / 430 000 ; STV - film od Nory Roberts - 15,6% / 260 000).
Piatok - Panelák bol opäť lídrom na trhu. Panelák zaujal viac ako 420 000 divákov a podiel bol 28,9%. (STV - dvojka na trhu so show Takí sme boli - 25,1% / 370 000; Markíza - trojkou na trhu so seriálom Avignonské proroctvo - podiel 18,4% /270 000).
Čítať viac >>
Anketa - štvrťfinále
V posledných dňoch získala od Vás najväčšiu podporu Agáta a tak si v ankete obhájila 1. miesto s 23% (127 hlasov). Na 2. mieste sa umiestnila Ivana Švehlová s 18% (101 hlasov). Tretie miesto s odstupom len o jeden hlas získala Jana Nitschneiderová s 18% (100 hlasov). Štvrté miesto patrí Angie s 15,5% (88 hlasov). Posledné piate postupové miesto si vybojovali Zuzana Bajzová a Jarmila Švehlová so zhodným skóre 10,0% (59 hlasov).

Ďalšie umiestnenia:
7. miesto - Vivien - dcéra Milana a Daniely - 1,5 % (10 hlasov)
7. miesto - Michaela - sestrička - 1,5 % (10 hlasov)
7. miesto - malá Miška 1,5 % (10 hlasov)
10. miesto - Ria 1 % (8 hlasov)
11. miesto - Daniela 1% (8 hlasov)
12. miesto - mama Agáty 1% (6 hlasov)
13. miesto - sestra Agáty 1% (5 hlasov)

Do semifinále postupujú len štyri ženské postavy s najvyšším počtom hlasov, takže neváhajte a podporte svoju favoritku! HLASUJTE!!!
Čítať viac >>
77. časť - malá ochutnávka!
Je Zuzana B. z Kordiakovho zoznamu Zuzana Bajzová? Mladí Blichárovci odchádzajú do Austrálie. Jana Nitschneiderová je z ich návštevy nešťastná. Ivana Švehlová vymyslí pomstu pre svokru Jarmilu. K Švehlovcom volajú sanitku...

Ak sa chcete dozvedieť viac, Panelák tu je pre Vás o 20:00, samozrejme, na JOJke!

Čítať viac >>

Fans video II.

Môžete si pozrieť ďalšie fans video o Paneláku. Autorkou videa je Katushka249. Ak chcete, aby aj ostatní videli Vaše video, neváhajte a pošlite nám na Vás kontakt na náš e-mail: serialpanelak@gmail.com a dohodneme sa!



Čítať viac >>
Hľadám redaktora/ku!

Nič ťažké, práca iba na jeden deň :). Ak máš chuť ozvi sa serialpanelak@gmail.com
Čítať viac >>
Čo sa dozvieme v 76. časti?
V skratke Vám prinášam malý obsah: Angie sa dozvedá, kto je otcom jej dieťaťa. Tehotná zdravotná sestrička Michaela žiada svojho bývalého milenca, gynekológa Bajzu, aby zákrok vykonal práve on. Na konci dlhého zoznamu Kordiakových mileniek je Zuzana B.

Viac sa dozviete tradične už o 20:00 hod.
Čítať viac >>
Týždenná sledovanosť Paneláku!
PANELÁK v utorok, v stredu, vo štvrtok, v piatok - JASNÝM LÍDROM na TRHU, v pondelok takmer LÍDROM NA TRHU!

Pondelok - Panelák sa stal takmer lídrom na trhu. si zvolilo za večerného spoločníka seriál Panelák takmer 400 000 divákov, podiel 26,6%. (Markíza - Susedia - podiel 29% / 438 000; STV - film od Danielle Steelovej v čase vysielania Paneláku 25,1% a po Paneláku - 27,3% / 437 000).
Utorok - Panelák sa stal lídrom na trhu. Sledovanosť sa vyšplhala k 430 000 divákov, čo je 9,4% a podiel bol 28,6%. (STV - dvojka na trhu s Drišľakovinami - podiel 26,0% /412 000; Markíza - trojka na trhu s Normálnou rodinkou - 19,4% / 279 000).
Streda - Panelák sa stal lídrom na trhu. V tento deň si Panelák nenechalo ujsť 400 000 divákov a podiel bol 29,3% (Markíza - Áno, miláčik! - podiel 28,8% / 384 000 ; STV - Dr. House - 22% / 302 000).
Štvrtok - Panelák sa stal lídrom na trhu. Panelák si vychutnalo 430 000 divákov, podiel bol výborný takmer 31%. (Markíza - Priateľky - podiel 27,1% / 366 000 ; STV - Deti, to vedia najlepšie! - 10% / 133 000).
Piatok - Panelák sa stal lídrom na trhu. O ďalšiu časť prejavilo záujem 350 000 divákov, piatkový podiel bol takmer 29,0%. (STV - Takí sme boli - 23,7% / 305 000; Markíza - trojka na trhu so seriálom Avingonské proroctvo - podiel 21,2% /282 000).
Čítať viac >>
Anketa - 2. kolo
V prvom kole zohrali mini boj o prvé miesto Agáta s Angie. Ani jednej sa zrejme nepáčilo druhé miesto a tak obidve s rovnakým počtom hlasov skončili na 1. mieste 24% (138 hlasov). Tretie miesto ste vybojovali pre Ivanu Švehlovú 14,5% (83 hlasov). Štvrté miesto si podelili Jana Nitschneiderová spolu so Zuzkou Bajzovou 10% (55 hlasov). Do druhého kola mohlo postúpiť šesť ženských postáv, ale zahlasovali ste tak, že ich postúpi devať. Na 6. mieste skončili Jarmila Švehlová, Michaela, Vivien a malá Miška s 3,7% (21 hlasov).

Ďalšie umiestnenia:
11. miesto - Ria 1 % (8 hlasov)
11. miesto - Daniela 1% (8 hlasov)
12. miesto - mama Agáty 1% (6 hlasov)
13. miesto - sestra Agáty 1% (5 hlasov)

Hlasovanie v 2. kolo je spustené! Nezabudnite do štvrťfinále môže postúpiť len 5 ženských postáv! HLASUJTE!!!

Vaše otázky, nápady, pripomienky...