Čítať viac >>
5 finalisti do Paneláka!
Po hodinách strávených nad tisíckou prihlášok autor jojkárskeho seriálu Andy Kraus vybral päticu tých, ktorí sa zúčastnia na kastingu priamo v nahrávacích štúdiách. „Bolo to náročné,“ priznal Kraus, ktorý sa na augustové stretnutie s vybranou päťkou finalistov teší už teraz. A čo pre nich chystá a na čo sa tešia finalisti sa dozviete v článku.

Milan Kordiak (34), Bratislava
Muž s neuveriteľným priezviskom - Kordiak - by si chcel zahrať s kým iným ako s filmovým Kordiakom. Neprekážala by mu ani záporná postava.



Krausov plán:

Kordiak by mohol byť buď stratený brat Milana Kordiaka - to by moholtočným menom, alebo by to mohol byť jeho kamarát z detstva.


Eva Adamová (27), Bratislava
Priznala, že na herectvo jej rodičia nedovolili prihlásiť sa. Ona si však postavila hlavu a skúsila šťastie aspoň v kastingu do Paneláka. Dokáže napodobniť hlasy animovaných postavičiek.

Krausov plán:

Rozmýšľam nad tým, že barman Richard začne fotiť podľa vzoru Petra Nagya, a toto by mohla byť jeho prvá modelka.


Peter Klimko (55), Pukanec
Rád by si zahral so Slezáčkom a Turzonovovou. O sebe s nadhľadom tvrdí: „Vymykám sa z normálu vo všetkých sférach, hlavne vo váhe.“



Krausov plán:

V bare začnú ponúkať aj teplé jedlá a pán Klinko by mohol byť kuchárom v bare. Mohol by robiť aj tradičné pukanské párance.


Jana Krajčovičová (43), Bratislava
V dotazníku uviedla, že má komediálny talent a nákazlivý smiech. Chcela by hrať so Slezáčkom a Turzonovovou, pretože „im v byte chýba smiech“.



Krausov plán:

Toto je úplne jasné! Vidím v nej novú poštárku Izabelu.


Karol Soják (60), Levice
Chce do Paneláka vniesť trochu „z vidieckeho paneláka“. Podľa neho umelý panelák, ktorý je vyrobený z tehly v roku 2007, nie je pravý panelák. A seriál by okorenil štipkou humoru.


Krausov plán:

Keď tak na neho pozerám typovo - mohol by to byť častý návštevník sexshopu.

Zdroj a foto: Nový Čas

2 komentáre :

Vaše otázky, nápady, pripomienky...