Čítať viac >>

OTO 2011: podporte Panelák, hercov a herečky!

Spoločnosť Ringier vyhlásila už 12. ročník úspešnej ankety OTO - Osobnosť televíznej obrazovky. Hlasujte za váš obľúbený denný seriál Panelák v kategórií seriál roka, zároveň podporte hercov zo seriálu Panelák v kategórií herec/herečka v dramatickom seriáli.


Panelák minulý rok prehral o chlp, keď si prvé miesto vybojovali po druhýkrát jojkárski Profesionáli. Tento rok nič nenechajte na náhodu a hlasujte prostredníctvom online formulára, aby si Panelák mohol odniesť hlavnú cenu za kategóriu seriál roka.

Z hercov majú najväčšie šance Ján Koleník (Maslák), ktorý si minulý rok vybojoval sošku za herca v dramatickom seriáli. Šancu má aj Roman Luknár (Dušan Jančo - Dudko), Alexander Bárta (Milan Kordiak), Branislav Bystriansky (Imro) či Juraj Slezáček (Emil Blichár). Hlasujte a vyplňte online formulár v kategórií herec v dramatickom seriáli/žánri (za Alexandra Bártu sa dá hlasovať aj kategórií herec v komediálnom seriáli/žánri.


Z herečiek má najväčšie šance Diana Mórová, ktorá už získala od divákov jedno ocenenie. Šancu má aj Mirka Partlová (Angie), Zuzana Haasová (Soňa Jančová), Zuzana Vačková (Alica) či Božidara Turzonovová (Jana Nitschneiderová). Hlasujte a vyplňte online formulár v kategórií herečka v dramatickom seriáli/žánri.


Podporte svojich favoritov, hlasujte za tváre a programy TV JOJ.


Foto: STV

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...