Čítať viac >>

V Paneláku novinka: bezpečnostná kamera!

Nieje to tak dávno, čo chcela dať pani Janka namontovať do paneláka bezpečnostný čip na dvere. Tentokrát si však zaumienila, že ako domová dôverníčka dá do paneláka namontovať bezpečnostný kamerový systém, aby mohla sledovať videozáznamy z pohodlia svojej sedačky ako z operačného strediska. Emil jej to vyhovára a vysvetľuje, že monitoring okolia paneláka by mal jednoznačne zhubný vplyv na súkromný život jeho obyvateľov.


Pani Janka si však spojenca nájde v nešťastnom Jakubovi, ktorý kameru prinesie na druhý deň. Namontovať Jankinu bezpečnostnú kameru do paneláka prichádza kutil Cinege. Emilovi sa to však nepáči a neželá si ako kameru, tak ani operačné stredisko vo svojom byte a preto rázne zakročí. Janka si kameru obhajuje a tvrdí, že chce susedov chrániť a nie ich špehovať.


Janka si však ,,vydupala´´ čo chcela a kamera je na svojom mieste. Z pohodlia domova monituruje dianie pred panelákom, ale vyskytol sa problém. V tme nič nevidí, musí dať namontovať ešte svetlo na fotobunku.


Niekto však kameru z paneláka ukradol. Emil ale zlodeja odhalí a Cinege s Jakubom znovu montujú kameru naspäť a dokonca si potykajú.


Janka si chce dianie pred panelákom nahrávať. Nepostačí jej však obyčajný rekordér, musí mať výkonný server a k nemu aj osvetlenie na fotobunku. Emil je ale presvedčený, že Janka je posadnutá a vážne uvažuje o odbornej pomoci.


Ako však na kameru zareaguje Maslák?



Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...