Čítať viac >>

Panelák pokračuje v úspechoch!

Pôvodný seriál TV JOJ Panelák bol aj v stredu najsledovanejším nespravodajským programom dňa, jednotkou na trhu boli aj úspešné akvizičné seriály Kosti a CSI: Miami. Darilo sa aj stanici PLUS, ktorá celodenne porazila konkurenčnú TV Doma! TV JOJ bola lídrom na trhu v primetime.


Pôvodný seriál TV JOJ Panelák bol včera opäť najsledovanejším nespravodajským programom dňa zo všetkých televízií s ratingom 12,1% a podielom 30,9%.


TV JOJ bola úspešná aj s nasledujúcimi kriminálnymi seriálmi, oba boli jednotkou na trhu – Kosti(24,8%) a CSI: Miami (26,7%).


Tradične silné bolo aj včera spravodajstvo – KRIMI (33%), Noviny TV JOJ (34,3%), jednotkou na trhu bol Šport (32,8%) i Najlepšie počasie (32,6%).


Nadpriemernú sledovanosť dosiahla včera aj stanica PLUS, ktorá s celodenným podielom 6% predstihla konkurenčnú TV Doma! Na Pluske boli najúspešnejšie seriál CSI: Miami s podielom 7,7% a komédia Malý unavený Joe s podielom 8%.


Televízie JOJ a PLUS získali v stredu 4. 1. 2012 spolu podiel 28,8% celodenne a 35,1% v primetime a v hlavnom vysielacom čase porazili konkurenciu!



Zdroj: tlačová správa TV JOJ & JOJ PLUS, ktorú nám poskytol Jozef Gogola, vedúci PR TV JOJ
Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...