Čítať viac >>

Adela Mojžišová - rozhovor pre náš fan web

Tak ako sme vám spomínali v predchádzajúcom článku, štyri mladé herečky zo seriálu Panelák, resp. tri, keďže Adela Mojžišová sa pre materské povinnosti nemohla akcie zúčastniť. zo seriálu Panelák navštívili. Manažér Sue (Zuzany Marušinovej) pre nás zabezpečil štyri rozhovory a tak sme im zaslali otázky. Prvý rozhovor, ktorý vám prinášame bude s Adelkou Mojžišovou.


Ako hodnotíš svojich najčastejších hereckých kolegov - Peťo Sklár alias Filip Malý, Marián Miezga alias Michal Bajza a Marko Igonda alias Tibor Fábry?
S Majom Miezgom a Markom Igondom sa stretávam na pľaci už pomaly dva roky a musím povedať, že je to spolupráca veľmi príjemná po všetkých stránkach. Už od prvej chvíle mi bolo jasné, že sa mám od nich čo učiť. S Peťom Sklárom sme sa dali „dokopy“ neskôr, ale o to intenzívnejšie. Myslím, že sme už taktiež slušne zohratí.


Uvidia ťa diváci aj vo VIII. sérií?
Áno, naďalej pracujem ako sestrička v M-klinik


V seriáli si musela svoje seriálové bábätko poskytnúť na adopciu, ako si to vnímala?
Brala som to úplne normálne – keďže ide o hereckú úlohu a nie o môj súkromný život. V súkromí si to však vôbec neviem predstaviť.


S ktorým hercom/herečkou si najviac rozumieš zo seriálu Panelák (okrem Petra Sklára :))?
Jednoznačne s Dankou Mackovičovou alias Angeličkou. S Dankou sme boli šesť rokov spolužiačky na Konzervatóriu. No a potom sú to tiež moje terajšie spolužiačky z VŠMU – Zuzana Marušinová, Barbora Švidraňová, ale aj napr. Erika Havasiová alias Barča.


Ako sa darí malej Sofii?
Výborne, už začala loziť, takže musíme mať oči na stopkách. Najkrajšie chvíle sú pre nás, keď sa k nám túli, alebo keď brble tým svojím úžasným detským jazykom.


Malá Sofia sa narodila na tvoje seriálové meno Mária, znamenie? :)
No, veruže minimálne náhodička je to veľmi milá.


Spolu s Barčou Svidráňovou a Zuzkou Marušinovou ste spolužiačky, ste jedna veselá ženská partia ako seriálové kočeny?
Sme dobré kamarátky a zažili sme spolu naozaj veľa zábavy. S Baškou som dokonca zhruba pol roka bývala v jednej izbe. Rozumieme si a podporujeme sa. V neposlednom rade máme veľa spoločných záľub. Baby vedia, čo mám namysli (smiech).


Čo by si odkázala divákom seriálu Panelák?
Ak sa vám Panelák páči, budeme veľmi radi, ak ho budete pozerať!

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...