Čítať viac >>

Mladé herečky Zuzka-Sue, Barča, Erika a Adela vyrazili na východ!

Svojou prítomnosťou spôsobili v posledné dni školského roka tri mladé herečky Zuzana Marušinová, Barbora Švidraňová a Erika Havasiová rozruch, akcie sa mala zúčastniť aj Adela Mojžišová, no pre materské povinnosti sa zúčastniť nevedela. V meste, odkiaľ pochádza Sue alias Zuzana Marušinová, potešili mladé herečky žiakov a učiteľov na štyroch prešovských základných školách.


"Bolo to veľmi príjemné :), všade nás milo privítali a bolo vidieť, že deti sa tešili :)" povedala Sue. Školy na Bajkalskej, Mukačevskej, Sibírskej a Lesníckej mali možnosť privítať známe herečky, vypýtať si autogram alebo sa nechať odfotiť.


Ako celá akcia vznikla? Za všetkým stojí manažér speváčky Sue, Jožo Michalčin. "Aktívne spolupracujem so školami a túto akciu som zorganizoval, aby aj deti z Prešova mali možnosť stretnúť sa so známymi tvárami na ich škole a takto im spríjemniť posledné dni pred prázdninami."


Pri tejto príležitosti nám p. Michalčin prisľúbil aj rozhovory so Sue, Barčou, Erikou a Adelou, ktoré poskytli pre náš fan web. Rozhovory budú postupne pridávané nabudúci týždeň.



Fotogaléria herečiek z uskutočnenej akcie v Prešove




Foto: Jozef Michalčin - manažér Sue

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...