Čítať viac >>

Panelák, talenty, spravodajstvo či zábava sa postarali o rekordný týždeň TV JOJ!

Televízia JOJ má za sebou historicky najúspešnejší týždeň. Zásluhy na tom má Panelák, ale aj úspešná show Česko Slovensko má talent, Farmár hľadá ženu, Odsúdené, spravodajstvo či filmové tituly.


Panelák pokračuje vo svojich nadpriemerných výsledkoch, bez problémov poráža Ordináciu v ružovej záhrade, v pondelky a piatky je pravidelne lídrom na trhu. Minulý týždeň dopomohol televízii JOJ k najvyššiemu celotýždennému podielu a podielu v prime-time: celodenne – 25,1% a v primetime 29,2%!


Panelák ukazuje silu hneď v pondelok (29,9%), v drvivej väčšine vyhráva nad pondelkovými filmami na Markíze, nebolo tomu inak ani minulý pondelok (29,9%). V utorok a vo štvrtok si poradil s konkurenčným seriálom Ordinácia v ružovej záhrade, dosiahol 30% a 32,4%, stal sa lídrom na trhu. V piatok Panelák (31,7%) odolal tlaku Slávika a dokonca reality show Farmár hľadá ženu (37,1%) Slávika výrazne porazila. V sobotu sa darilo filmovému titulu Indiana Jones (29,0%) a záver týždňa skvele zakončilo finále Česko Slovensko má talent, ktoré opäť výrazne porazilo (42,6%) inú talentovú show, rozhodnutie podiel navýšilo na 53,9%.


Foto: TV JOJ, Joj.sk


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...