Čítať viac >>

4 nové výrazné (príležitostné) tváre!

Zaujali vás nové postavy, ktoré sa objavujú v Paneláku príležitostne. Nová kolegyňa Julky, Alici a Ivany, nápadník Denisy, Maslákova mama či stará známa Michala a doktora Fábryho. Chcete vedieť ich skutočné mená? Ste na správnej adrese.


Rita (Ritka) Pichlová: SOŇA PETRILOVÁ - divákom je známa najmä z dabingu herečky Elizy Dusku (Tru Calling). V Paneláku sa divákom ukázala ako nová psychologička, ktorá zastupuje Alicu. Kočeny si z nej radi uťahujú.


Denisin nápadník: VLADO VOLEČKO - V Denisinom živote sa záhadne objavil mladý fešák, ktorý na nej ide nechať oči a ona sa bude musieť zoči-voči postaviť pred túto novú skutočnosť. Keďže Denisa je lesbička, je to pre ňu ťažká záležitosť. Ako dopadne ich "vzťah" uvidíme v nasledujúcich častiach. Vlada Volečka do Paneláka odporučil jeho kamarát Ondrej Antálek, ktorý hrá Švehlovej milenca Mária.


Milica: EVA VEJMĚLKOVÁ - bývalá manželka Miloša (terajší partner Betky), či Milica zamotá vzťahy Michala Bajzu a Tibora Fábryho, ktorí majú oni naďalej záujem aj po strednej škole sa tiež dozvieme v nasledujúcich epizódach.


Maslákova mama: ZUZANA FRENGLOVÁ - nová záhadná postava, no po včerajšej epizóde môžme skonštatovať, že máme na scénu novú mrchu. Herečka sa zhostila svojej postavy na výbornú, uvidíme aký priestor dostane v tejto alebo nasledujúcej sérií. Zuzana sa dlhší čas neobjavila na scéne, diváci ju poznajú z rozprávok či starších filmov a inscenácií.


Foto: Pravda.sk, Pluska.sk


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...