Čítať viac >>

Prekvapenie: Vianoce s Panelákom!

Po minulé roky sme sa lúčili s Panelákom pravidelne pred vianočnými sviatkami, tentokrát bude všetko inak. Televízia JOJ poteší určite všetkých fanúšikov a divákov Paneláka, čaká nás vianočný Panelák, s podtitulom Šťastné a veselé!


Jojka sa rozhodla ponúknuť divákom na Štedrý večer jej najúspešnejší a najobľúbenejší denný seriál Panelák. Vysielať sa však nebude v tradičnom čase o 20:15, ale jedno je isté, Panelák na Vianoce určite uvidíte. Okrem neho sa môžete tešiť aj na obľúbené filmové tituly ako Sám doma, Shrek, Dobrý voják Švejk či dve filmové premiéry Zachránené Vianoce a Sexi špinavé prachy. Na prvý a druhý sviatok vianočný vás pobaví Garfield, Sám doma 3, pripravení sú aj Traja muškatieri, Shrek 2 či šialený Borat. Tešiť sa môžete aj na premiéru Pirátov Karibiku a rodinnej komédie Vianoce v putách.


Informáciu o vianočnom programe potvrdila samotná televízia JOJ a taktiež aj programové plány na 51. týždeň, ktoré máme k dispozícií.


24. december - Štedrý deň
06:00 Zaľúbiť sa! (romantický film)
07:45 Svätý (romantický film)
09:30 Panelák (repríza z 23.12)
10:20 Sám doma I. (rodinná komédia)
12:00 Smrtonostná pasca III. (akčný film)
14:10 Dobrý voják Švejk (československá komédia)
15:50 PREMIÉRA: Zachránené Vianoce (rodinná komédia)
17:20 Shrek (animovaná komédia)
18:45 Sám doma II.: Stratený v New Yorku (rodinná komédia)
20:45 PREMIÉRA: Panelák - Šťastné a veselé!
21:30 PREMIÉRA: Sexi špinavé prachy (komédia)
23:30 Con Air (thriller)


Tešiť sa môžete aj na Silvestra, Jojka pripravila špeciálny program a určite sa potešia aj diváci seriálu Panelák, informácie prinesieme už onedlho.


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...