Čítať viac >>

Megashow na Slovensku: Braňo Bystriansky moderátorom?

Slovenská a Česká republika sa opäť spoja, tentokrát budeme spoločne hľadať československý talent. Opäť prichádza najobľúbenejšia, celosvetovo najúspešnejšia a najsledovanejšia show na svete. Už na jeseň nás bude televízia JOJ a česká Prima zabávať v novej veľkej show Česko Slovensko má talent.


Po zverejnení informácií o novej megashow sa začali v bulvárnych médiách objavovať prvé informácie o moderátoroch projektu. Medzi menovanými bol aj obľúbený čašník Imro, Branislav Bystriansky, ktorý zabáva divákov v dennom seriáli Panelák.


Horúcimi kandidátmi na post moderátora sú však aj Tereza Pergnerová, Libor Bouček za českú stranu či Matej "Sajfa" Cifra, Michal Hudák alebo Adela Banášová za slovenskú stranu.


Kto sa stane moderátorom, kto obsadí stoličky na miestach porotcov sa určite dozvieme v najbližších dňoch, už teraz sa však môžeme tešiť na zaujímavé talenty, ktoré budú šokovať nielen Slovensko a Česko, ale možno aj celý svet, ako napríklad speváci Susan Boyle a Paul Potts z britského talentu, Kseniya Simonova a jej hra s pieskom z Ukrajiny, kúzelníci z amerického talentu, roboti z dánskeho talentu či David Splatt z Austrálie.



Prvá upútavka na Česko Slovensko má talent na JOJke a Prime


Foto: TV JOJ, Joj.sk

Video: vysielanie TV JOJ, TVBOODA


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...