Čítať viac >>

Dnes Panelák neuvidíme, svoj deň majú slovenské filmy!

Rozuzlenie a vyvrcholenie včerajších zaujímavých a dramatických dejových liniek si budeme môcť pozrieť až v zajtrajšej epizóde, dnes o 20:15 televízia JOJ neodvysiela tradične obľúbený denný seriál, ale v priamom prenose ponúkne divákom slávnostné odovzdávania národných filmových cien Slnko v sieti.


O ocenenia sa uchádzajú slovenské filmy a s nimi spojené tvorivé výkony, ktoré mali premiéru v rokoch 2008 a 2009. Event sa usporiadava každé dva roky, dá sa mu prisúdiť podtitul "slovenské Oscary". Slnko v sieti sa Jojka a Slovenská filmová a televízna akadémia rozhodli nasadiť na utorok, je mu vyhradená viac ako dvojhodinová stopáž. Ustúpiť pred ním museli aj pôvodné seriály Panelák, Odsúdené či Profesionáli.


Galaprogram má mať plno prekvapení, obsahovať má netradičné hudobné vstupy, ukážky z filmov a celkovým dojmom má pripomínať OTO (Osobnosť televíznej obrazovky). Odovzdávanie cien sa uskutoční v historickej budove Slovenského národného divadla. Moderátorom večera bude český humorista Jan Kraus.


TV JOJ chce týmto priamym prenosom zdôrazniť svoju podporu domácej tvorbe a tvorcom, v ktorej je aj ona sama priekopníkom. Slovenská filmová a televízna akadémia založila projekt národných filmových cien v roku 2004, doteraz tri ročníky odvysielala Slovenská televízia s úspechom, tentokrát sa Slovenská filmová a televízna akadémia dohodla s Jojkou.


Panelák je pre divákov pripravený už zajtra a určite sa máte na čo tešiť.


Upútavka na galaprogram Slnko v sieti


Foto: Slnkovsieti.sk

Video: vysielanie TV JOJ, TVBOODA


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...