Čítať viac >>

Panelák sa o pár týždňov roztancuje! Tešte sa na špeciály o Showdance

Už len pár týždňov ostáva do spustenia unikátnej novinky na Slovensku, tanečnej show Showdance, ktorá roztancuje hlavne Panelák.


Diana Mórová (Panelák, KBK), Veronika Paulovičová (Panelák, Prvé oddelenie), Kristína Svarinská (Panelák, KBK), Zuzana Mauréry (Panelák, Odsúdené) a Ján Koleník (Panelák, KBK), Branislav Bystriansky (Panelák, Kutyil), Vladimír Kobielsky (Panelák) a Peter Batthyány (Mafstory, Profesionáli). Toto je zostava herečiek a hercov, ktoré na sedem týždňov roztancujú televízne obrazovky divákov Jojky. Až na herca stvárňujúceho až tri obľúbené seriálové postavy sa všetci účastníci usadili v Paneláku. Preto sa náš fan web rozhodol venovať tejto show špeciálnu pozornosť.


Už od zajtra spustíme špeciálnu spoluprácu s blogom Showdance showdanceblog.blogspot.com. Aktuálne novinky späté s našimi seriálovými hrdinami a touto veľkolepou show si preto určite nájdete aj u nás.


Tešiť sa môžete určite aj na aktuálne videá sprevádzajúce promovanie tejto novinky vďaka spolupráci s televíznym kanálom na Youtube, TVBOODA.


Vďaka účasti až siedmich hercov z Paneláka a porotkyni Hany Gregorovej, Jakubovej mamičky, sme sa rozhodli dať tejto show podtitul "Panelák tancuje", ktorý jasne vystihuje jej obsadenie.


Tešte sa teda s nami na unikátny Showdance, ktorý má priniesť veľa zábavy a vtipných momentov podľa informácií už od pondelka, 29. marca.


Prvý teaser na veľkú tanečnú show Showdance


Foto: vysielanie TV JOJ

Video: vysielanie TV JOJ, TVBOODA


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...