Čítať viac >>

Oslavy v Paneláku pokračujú...

Druhé narodeniny obľúbeného denného seriálu sa oslavujú vo veľkom. Okrem dovoleniek, ktoré získajú diváci prostredníctvom prázdnych smsiek, ďalšiu cenu môžu získať mamičky s dvojročným dieťaťom.


Ako sme vás informovali a ako môžete vidieť počas celého februára vyhrávajú diváci poukážky na nákup dovolenky v hodnote 1000 euro v súťaži Všetko najlepšie, Panelák!


Oslavy druhých narodenín pokračujú, včera Jojka začala rotovať v reklamných brejkoch promo na druhé narodeniny Paneláka a rozhodla sa odmeniť aj mamičky s dvojročnými detičkami. Pre súťaž spustila aj web stránku narodky.panelak.sk, kde oznamuje: "Oslavuje vaše dieťa 18. februára svoje druhé narodeniny? Oslávte ich spolu s Panelákom! Ak bude vaše dieťa práve to, ktoré sa zo všetkých prihlásených, narodilo 18eho februára 2008 najbližšie k 20-tej hodine získava exkluzívnu cenu od Paneláku – finančnú hotovosť."


Na spomínanej web stránke sa nachádza kontaktný formulár, kde stačí vyplniť údaje o dieťati (meno, dátum a hodina narodenenia) a údaje o rodičovi (meno a priezvisko, adresa, telefón, e-mail).


Kontaktný formulár nájdete ->tu<-


Foto: TV JOJ, Joj.sk


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...