Čítať viac >>

Jojka včera ovládla televízny večer, bola lídrom v prime-time!

Po úspešnom pondelku, ešte úspešnejšom utorku dosiahla JOJka ešte úspešnejšiu stredu. Podľa tlačovej správy sa televízia JOJ stala lídrom na trhu v prime-time, výborné čísla získali spravodajské relácie po 19:00, Panelák, nová ôsma séria CSI Miami, seriály Vtierka Castle či Kosti.


Tradične ako každý pracovný deň štartoval o 20:15 PANELÁK, ktorý bol opäť lídrom na trhu, tretia epizóda V. série získala nadpriemerný podiel 33,4%. (v skupine 12+ si včerajšiu epizódu pozrelo až 660 000 divákov).


Po Paneláku bodovala nová časť ôsmej série CSI: Miami, podiel vystúpil na 31%. Nasledujúci seriál Vtierka Castle získal 30,6%-ný podiel a reprízové Kosti dosiahli takmer 36%-ný podiel. V čase vysielania seriálov bola taktiež lídrom na trhu.


Jojka včera v prime-time dosiahla vysoko nadpriemerný 31,4%-ný podiel na trhu, vďaka tomuto číslu sa stala lídrom na trhu a spolu s JOJ Plus (bodovali seriály 30 prípadov Majora Zemana a M*A*S*H) dosiahli nadpriemerný 35%-ný podiel. (všetky údaje sú prezentované v novej cieľovej skupine 12-54).


Včerajší deň bol úspešný aj pre fan web o Paneláku. Včera sme síce nezlomili rekord z 2. februára 2010 (počet unikátnych návštev 830). 3. februára 2010 ste na náš blog klikli v počte unikátných návštev 716-krát a počet zobrazení stránky dosiahol 1 512 klikov.


Foto: TV JOJ, Joj.sk
Zdroj sledovanosti: Tlačová správa TV JOJ


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...