Čítať viac >>

Ako prebiehalo natáčanie novej zvučky?

Chceli by ste vedieť viac informácií o novej zvučke? Dnes máte tú možnosť. Internetová stránka televízia JOJ poskytla bližšie informácie o novej zvučke, ktorá nás bude sprevádzať počas V. série.


Po štyroch sériách sa nová zvučka nesie v inom duchu ako dve predošlé. Krátke zrýchlené prestrihy medzi postavami v dejovej súvislosti a v reálnom prostredí, kde sa osudy hrdinov odohrávajú, striedajú viditeľné kulisy postavené v štúdiu, graficky spracované, do ktorých sú vložené jednotlivé najhlavnejšie postavy Paneláka.


Ako informuje portál Jojky prvá fáza zvučky vznikla v rekordne krátkom termíne v štúdiu, kde sa postupne nakrúcali jednotlivé sekvencie s hercami. V ateliéri, kde sa Panelák vyrába, grafickí dizajnéri nafotili jednotlivé prostredia (byty, bar, sanatórium) s nábytkom aj bez neho, aby mohol vzniknúť efekt pribúdania. Poslednou fázou bolo spájanie postáv s prostredím.


Natáčanie a fotenie novej zvučky trvalo dva dni, herci na nakrúcanie chodili priamo z natačánia "panelákových scénok". Pikoškou je, že pes pána Juraja Slezáčka alias Emila Blichára Klork zvládol svoju časť hneď na prvýkrát :).


Nová zvučka seriálu Panelák
grafický design: Veronika Ličáková
réžia: Barbora Kardošová
strih: Ondrej Garan Hutník
animácia: Radovan Hajdin
fotograf: Maroš Ďatko
remix skladby Laviny/Desmod: Zubák,Graus,Kachút
kamera : Peter Bencsík
technológia : RED CAM


Foto: TV JOJ, Joj.sk
Zdroj informácií: TV JOJ, Joj.sk


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...