Čítať viac >>

Včerajší jojkársky večer rozbil konkurenciu! Rekord zlomil aj fan web o Paneláku!

Včerajší deň bol pre JOJku z pohľadu čísiel sledovanosti ešte úspešnejší ako včerajší. Ako informuje tlačová správy Jojky bodoval Panelák, Knight Rider, nový seriál Life aj spravodajské formáty.


Druhá epizóda obľúbeného denného seriálu bola opäť lídrom na trhu, opäť získala nadpriemerný trhový podiel okolo 32%. Panelák získal najvyššiu utorkovú sledovanosť zo všetkých sérií.


Po Paneláku sa vynikajúco ujala ďalšia epizóda Knighta Ridera, podiel vystúpil na 31,2%. Po 22:00 hodine televízia JOJ odpremiérovala nový seriál Life: Najbohatší policajt, ktorý získal vysoko nadpriemerný 40,8%-ný podiel a druhá časť na tom bola ešte lepšie s obrovským 45,3%-ným podielom. V čase vysielania bola TV JOJ opäť lídrom na trhu


Jojka včera získala najvyšší celodenný podiel 27,5% a v prime-time dosiahla vysoko nadpriemerný 30%-ný podiel na trhu a spolu s JOJ Plus dosiahli 31,3%-ný podiel. (všetky údaje sú prezentované v novej cieľovej skupine 12-54)


Okrem TV JOJ bol včerajší deň úspešný aj pre fan web o Paneláku. Včera sme zlomili rekord z 1. februára 2010 (unikátnych návštev 680, počet zobrazení stránky 1943). 2. februára 2010 ste na náš blog klikli v počte unikátných návštev až 830-krát a tak si blog na svoje konto pripísal ďalší rekord v jeho krátkej dvojročnej histórií. ĎAKUJEME!


Foto: TV JOJ, Joj.sk
Zdroj sledovanosti: Tlačová správa TV JOJ


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...