Čítať viac >>

Silvester na Jojke bude aj tento rok s Panelákom

Jojka začala minulým rokom peknú tradíciu a to špeciálne vydanie obľúbeného denného seriálu vo silvestrovský večer. Parodicky podané vzťahy panelákových hrdinov sa minulý rok tešili veľkému ohlasu.


Záver roka 2008 o 20:00 patril špeciálnemu vydaniu Paneláku. Podgurážený Milan zaspal po bujarej oslave posledného dňa v roku a zdal sa mu naozaj netradičný sen. Panovačná Agáta, ktorá stále niečo Milanovi vyčítala, už nebola len jeho priateľkou, ale aj manželkou, ktorá sa s ním chcela rozviesť. Popri tom, ako šla Zuzana vo večerných šatách vyniesť smeti a na chodbe stretla Agátu, stala sa Emilovi nepríjemná vec. Pri skúšaní silvestrovskej pyrotechniky mu odtrhlo ruku. Ďalším nešťastím bola samovražda Agáty, ktorá nezvládla pocit smútku pri pohľade na Terezku Švehlovcov.


V bare sa zatiaľ vyberali mená pre Karolove pätorčatá. Spoločne s Imrom, Milanom, Luciou a Emilom vybral päť krásnych, väčšinu chorobu asociujúcich mien. Ak si ich nepamätáte, sledujte priložené video.


Tento rok si minuloročný Silvestrovský Panelák budete môcť pozrieť opäť, v posledný deň v roku ho Jojka zreprízuje popoludní o 15:30. Silvestrovský večer odpáli o 20:15 úplne nový diel, o ktorom anotácie hovoria veľmi hmlisto: "Susedské vzťahy v paneláku naberajú na intenzite. Prípravy na spoločnú silvestrovskú oslavu však nedopadnú podľa predstáv každého obyvateľa..." Tešme sa teda na 31. december a na druhý Silvestrovský Panelák v histórii denného seriálu.


Zostrih z toho najlepšieho zo Silvestrovského Paneláku


Video: TV JOJ, TVBOODA

Foto: Joj.sk


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...