Čítať viac >>

Prvé novinky o V. sérii!

Včera ste si mohli pozrieť poslednú časť IV. série, ktorú nám JOJka naservírovala presne o 20:15. Určite mnohí z vás sa už teraz nevedia dočkať ďalších častí v ďalšej V. sérií. Máme pre vás malú ochutnávku.


Najväčšiu zmenu v osadenstve panelákových príbehov nastane u Bajzovcov. Všetci dobre vieme, že ich vzťah je na bode mrazu a rozvod bol pre obidvoch vyslobodením. Henrieta Mičkovicová sa rozhodla od namáhavej hereckej práce oddýchnuť a tak jej postavu uvidíme už iba na začiatku V. série a vraj Janko a Andrej by spolu so Zuzanou mali odísť do zahraničia. Malá Miška by sa mala objavovať v seriáli aj naďalej.


Po mnohých bulvárnych informáciách, ktoré nám hovorili, že Robo Jakab alias Karol Mázik definitívne skončil v Paneláku, tvorcovia Paneláku opäť prekvapili a Karol sa do deja vracia. Podľa neoficiálnych informácií by mal poriadne zamotať dej, uvidíme :).


Obľúbené psychologičky prídu o svojho dobrého šéfa. Ako sám povedal pre denník Plus 1 deň "Ide len o malú postavu v seriáli, ktorá je však adekvátna k môjmu voľnému času. Aj keby som chcel, väčšiu postavu by som si dovoliť nemohol, keďže to mám fakt nabité". Braňo Mišík sa chce naplno venovať režírovaniu Súdnej siene a jeho ďalším aktivitám. Na pracovisko prichádza nový šéf, ktorého stvárni Matej Landl.


V novej sérii by mali dostať priestor aj nové postavy zo IV. série študentka Nika a jej priateľ Albert či kurátorka Denisa, ktoré si diváci obľúbili. Ohľadom Barči a Zdenky je zatiaľ všetko otvorené.


V novej V. sérii sa môžete tešiť aj na nový najmladší prírastok, ktorý sa narodí Angelike a Imrovi.


O ďalších novinkách vás budeme informovať v priebehu januára!


Foto: TV JOJ, Joj.sk


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...