Čítať viac >>

Keby bolo keby... aj s hercami z Paneláka!

Tak ako sme vás už informovali najvývpravnejšia seriálová novinka televízie JOJ "Keby bolo keby" štartuje už onedlho. Sľúbili sme vám, že vás oboznámime aj s vysielacím časom, dátumom štartu a hereckým obsadením.


V novom seriáli, si zahrajú aj známe tváre z Paneláka ako napríklad Diana Mórová, Ján Koleník, Betka Stanková, Roman Luknár, Kristína Svarinská, Ľubomír Paulovič, Marián Miezga ale aj iní herci ako Zuzana Fialová, Anna Geislerová, Tomáš Hanák, Milan Ondrík a mnohí ďalší.


Pre Jojku seriál vyrába produkčná spoločnosť Továreň 5/7/11. Scenáristom projektu je Andy Kraus, režisérom Tomáš Jančo, kľúčoví tvorcovia Paneláka či Kutyila. Zatiaľ je v pláne jedna séria s 12 časťami. Andy Kraus plánuje vniesť do deja aj odľahčené prvky, podobne ako pri Paneláku. Jednotlivé epizódy nebudú na seba dejovo nadväzovať tak, ako pri Paneláku, či iných seriáloch.


S príchodom Keby bolo keby do štruktúry Jojky vznikne nový seriálový pondelok. Štart seriálu je naplánovaný onedlho na 5. októbra 2009 o 21:15.
Nový pondelok od októbra na JOJke:
20:00 PANELÁK
21:15 Keby bolo keby
22:15 Webmaster
23:15 Črepiny *


Podľa neoficiálnych informácií by sa mal v pondelok vysielať aj sitcom Kutyil a silný pondelok s vlastnou tvorbou by mal vyzerať takto: 20:00 Panelák, 21:00/21:15 Keby bolo keby, 22:00/22:15 Kutyil, 22:45/22:55 Webmaster, 23:30 Črepiny*.


Televízia s novým seriálom pripravila pre divákov aj súťaž, v ktorej môžete vyhrať vstupenky na predpremiéru. Viac informácií sa dozviete na web stránkach TV JOJ.


Foto: TV JOJ, Joj.sk


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...