Čítať viac >>

Najviac slovenských seriálov je na JOJke - Keby bolo keby v Paneláku, v Mafstory, Kutyilovi či v...

Najvývpravnejšia seriálová novinka televízie JOJ "Keby bolo keby" štartuje už onedlho. Poznáme deň, dátum aj vysielací čas.


JOJka sa rozhodla promovať svoj nový seriál zaujímavým a vtipným spôsobom. Prostredníctvom sloganu "Keby bolo keby" propaguje aj svoje doterajšie úspešne etablované pôvodné seriály. Napríklad teta Márgit sa ocitne v Paneláku, kde upútavkový hlas hovorí: "Keby bola teta Márgit mladšia, dala by sa dokopy s Kordiakom... Keby bolo keby!" Ďalej sa objaví Alinko z Mafstory s kutyilom Lackom alebo Boborovský z Profesionálov s Grófkou z Odsúdených.


Nový seriál má byť moderný rodinný seriál, v ktorom sa vzájomne prepletajú osudy šiestich hlavných postáv. Pre Jojku ho od začiatku mája vyrába dvorná produkčná spoločnosť Továreň 5/7/11. Scenáristom projektu je Andy Kraus, režisérom Tomáš Jančo, kľúčoví tvorcovia Paneláka či Kutyila. V prvej sérii vznikne 12 dielov po 50 minút, Jojka bude seriál vysielať v týždennej periodicite. Andy Kraus však plánuje vniesť do deja aj odľahčené prvky, podobne ako pri Paneláku. Jednotlivé epizódy budú na seba dejovo nadväzovať a v závere sa príbeh uzavrie. Druhá séria bude závisieť od divákov.


V závere proma pre seriál Keby bolo Keby... zaznie ústredná pieseň seriálu od Zuzany Smatanovej. Informácie potvrdila aj Zuzana Smatanová na svojom webe. Ústrednú pesničku k seriálu napísala samotná Zuzana Smatanová s názvom "Stačí si priať", ktorú nájdete aj na novom Zuzkinom dvojalbume.


Vysielací čas a deň nasadenia nového seriálu Vám prezradíme neskôr. Taktiež vám prezradíme aj "panelákových hercov", ale aj ostatných hercov, ktorí sa budú v seriáli objavovať.


Andy Kraus rozpráva o čom bude Keby bolo keby... ..Najviac slovenských seriálov je na JOJke


Foto: TV JOJ, Joj.sk

Video: TV JOJ, TVBOODA


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...