Čítať viac >>

Nalaďte sa na Silvestra...

Brepty a nepodarené scénky vedia rozosmiať nielen hercov, štáb ale i nás divákov. Nalaďte sa na silvestrovskú noc už teraz s Panelákom... Za video ďakujem pepe1721.




zdroj: TV JOJ & youtube.com - PEPE1721


Čítať viac >>

Miliónový Silvester - program

TV JOJ pripravila pre divákov v posledný deň v roku silvestrovskú zábavu vyskladanú z jej najúspešnejších pôvodných seriálov (samozrejme, nechýba Panelák). Silvestrovský program JOJky bude niesť podtitul - Miliónový Silvester.




31. december - program:
19:30 Silvestrovské Noviny - vysielané naživo z POLUS-u
19:59 Miliónový Silvester - veľké žrebovanie


20:00 Silvestrovský Panelák
Paródia na divácky obľúbený seriál JOJky. Dej je vymyslený a nenadväzuje na ďalšie časti. Odhalíme pravú tvár Švehlu a pani Jany! Jana Nitschneiderová sa aktívne podieľa na finančných podvodoch Milana Kordiaka. Okrem toho uvidíte, ako Emilovi Blichárovi odtrhne zábavná pyrotechnika ruku a dozviete sa, aké mená vymyslia chlapi v bare pre Karolove pätorčatá. Zistíte, prečo do baru chodí duch Čapatého, Michaely či Milanovej mamy a dozviete sa aj to, prečo Kordiak zastrelí Deda Mateja z reklamy... Proste Panelák, tak trochu inak :)


21:00 Silvestrovský Profesionáli
Molnárovci na návšteve u Profesionálov! Silvestrovská epizóda Profesionálov prinesie veľké stretnutie Banána zoči-voči policajnému kapitánovi Marošovi Nagyovi a niekoľko ďalších veľkých prekvapení. Keď sa Molnárovci ocitnú na policajnej stanici kapitána Maroša Nagya, potom určite musia aj policajti osobne navštíviť Molnárovskú vilu priamo vo Veľkom Mederi. Všetko sa začne veľkým policajným zásahom v krčme Miňa Demoviča a vyvrcholí dojímavým slávnostným prípitkom.


22:00 Silvestrovské Mafstory
Profesionáli na návštevu u Molnárovcov!


23:00 "Všetko najhoršie"
Silvestrovská show, v ktorej Vám ukážeme to najhoršie, čo ste mohli počas roka vidieť na Slovensku! To najhoršie z politiky, športu, módy, šoubiznisu, finančnej krízy, televíznej tvorby a všetkého možného. Glosovať budú známe tváre zo slovenských seriálov.


23:59 PF 2009
Privítajte Nový rok 2009 s TV JOJ


Čítať viac >>
PF 2009
ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK...

Prajem Vám príjemne stráveného Silvestra!
Do nového (€uro) roka :) vám želám
veľa zdravia, šťastia, pohody,
úspechov v živote, v práci i v škole
a nezabudnite do roku 2009 vstúpiť
tou správnou nohou..

..........................................................Váš Admin

PS: pri tejto príležitosti by som Vám všetkým návštevníkom ešte chcel poďakovať za celoročnú priazeň, za vašu podporu a milé otázky :). Dúfam, že môjmu blogu zostane verní aj naďalej!
PS2: Novinky o Paneláku budú počas tohto týždňa umiestnené pod týmto novoročným pozdravom! Po polnoci (článok je načasovaný) Vás čaká na blogu malé prekvapenie...

Čítať viac >>

PROMO - Silvester

Skončili Vianoce, už sa pomaly chystáte na Silvestra? Nie!? Televízie už, áno :) ... mám pre Vás upútavku na špeciálnu časť Paneláka, ktorý TV JOJ odvysiela 31. decembra o 20:00 hod. a za video chcem poďakovať návštevníkovi nášho blogu, Jakubovi.


Panelák, tak trochu inak...




zdroj: TV JOJ & youtube.com - KUBO


Čítať viac >>

Finále II. série - dnes!

Po animovanej rozprávke Udatné kuriatko, na vás opäť čaká ďalšia porcia vášho obľúbeného denného seriálu Panelák. Dnes pôjde o poslednú časť II. série, takže si ho určite nenechajte ujsť. Po tejto časti nasleduje prestávka, ešte dnes spustím súťaž, v ktorej budete hádať, kedy sa opäť Panelák objaví na televíznych obrazovkách.




AKTUALIZÁCIA 23. decembra o 12:30:
Už teraz môžete tipovať, kedy sa objaví nová séria Paneláku. Jedno je isté, bude to v novom roku 2009 :). Správny tip mi posielajte prostredníctvom kontaktného formulára Pri hlasovaní nemusíte uvádzať e-mail, ak nechcete, ale meno poprípade nick by ste uviesť mohli. Po prípade vaše tipy môžete posielať aj rovno na e-mail: serialpanelak@gmail.com!


Vyberať si môžete z nasledujúcich možností:
a) 18. február - v tento deň pre rokom štartovala aj I. séria
b) koncom februára
c) koncom januára
d) 2. februára 2009
e) 2. marca 2009
f) 19. januára 2009
g) v polovici februára
h) v polovici marca




Foto: Strategie.sk


Čítať viac >>

Vianoce Roba Jakaba...

Na darčeky si nepotrpí. Váži si oddych a možnosť stráviť Vianoce s najbližšími. Obľúbený herec Robo Jakab, ktorý v seriáli Panelák stvárňuje Karola Mázika, sa na Vianoce teší asi ako každý. "Hlavne na to, že budem mať konečne voľno", zdôrazňuje. Sviatky radosti a pokoja bude tráviť s rodinou. "Dodržiavame typické tradície a babka varí výbornú kapustnicu", odhaľuje Robo pre joj.sk. Sám si na darčeky nepotrpí a na nepotrebnosti si nespomína. "Kým v minulosti dostával vláčiky, teraz sú to ponožky. Podľa potreby. Hlavne, že budeme ako rodina spolu" uzatvára s úsmevom pre portál joj.sk mladý herec.


Foto: TV JOJ, joj.sk


Čítať viac >>

Vianoce Viki Rákovej...

Vianoce oslávi Viki s partnerom Laszlóm Pálmaiom (29) v novom bratislavskom byte aj so svojou mamou.„Je to rodinný sviatok a chcem mať blízkych pri sebe. Zároveň aj pokrstíme náš nový byt.“


Žiadne extravagancie ich na Štedrý večer nečakajú. „Klasika. Budeme mať kapustnicu, vyprážanú rybu a šalát. Na druhý deň pôjdeme k bratovi do Nitry.“ A práve bratov päťročný syn je veľkou Vikinou láskou. „Zatiaľ mám pripravené darčeky len preňho,“ priznala pre denník Plus 1 deň vyťažená herečka.


Nad vlastným dieťaťom ešte neuvažuje. „Momentálne by to bolo z mojej strany nezodpovedné, kým mám veľa práce.“ Naďalej však vraj túži po troch deťoch. A budú viacjazyčné. „Určite budú ovládať maďarčinu aj slovenčinu,“ dokončila rozhovor pre denník Plus 1 deň Viki Ráková.


Zdroj: Plus 1 deň

Foto: Plus 1 deň


Čítať viac >>
Rekordný Panelák...
Panelák prekonal doterajší rekord z 10. októbra, vtedy si ho pozrelo 530 tisíc divákov. 18. decembra si Panelák nenechalo ujsť rekordných 550 tisíc divákov a stal sa tak jasným lídrom na trhu, podiel sa vyšplhal na vynikajúcich 35%. Taktiež bol lídrom na trhu aj v utorok a takmer aj v pondelok. V ostatné dni sa Paneláku taktiež darilo - sledovanosť sa pohybovala od 440 tisíc do 505 tisíc divákov.

Čítať viac >>
Všetko sa už ligoce,
hurá idú Vianoce!
Nech vo vianočný deň,
sa Vám splní každý sen...

Prajem Vám krásne, šťastné
a pohodové vianočné sviatky
v kruhu rodiny, priateľov
a najbližších!

.....................Váš Admin

PS: ďakujem Vám za podporu, návštevnosť a priazeň, hlavne google skupine Kocka, verným návštevníkom (veď vy viete, ktorých myslím), ale samozrejme i príležitostným návštevníkom!
PS2: Novinky o Paneláku budú počas tohto týždňa umiestnené pod týmto vianočným pozdravom!

Čítať viac >>
Vianočný design...
Určite ste si všimli, že prichádzajú Vianoce - áno, už od októbra :). Veľké nákupné centrá, supermarkety ponúkali vianočný sortiment už začiatkom októbra, v rádiách začali hrať vianočné pesničky, v televíziách začali púšťať vianočné reklamy, v tlači sa objavovali vianočné prílohy a podobne. No teraz už naozaj najkrajšie sviatky Vianoce a nový rok pomaly, ale isto klopú na dvere. Pri tejto príležitosti som sa rozhodol oživiť môj blog vianočnou tematikou. Už zajtra sa môžete tešiť na vianočný (o týždeň novoročný) design. Za inšpiráciu a pomoc s vianočným designom ďakujem Johnymu a Martymu.
Nezabudnite - už zajtra!

Čítať viac >>
Posledný magazín už zajtra!
Ako som vás včera informoval, Panelák magazín končí svoju púť na televíznych obrazovkách. Už zajtra o 11:00 hod. si budete môcť pozrieť poslednú časť, ktorá sa bude niesť vo vianočnom duchu. Ak ste si magazín obľúbili, tak si ho určite nenechajte ujsť a ak budete mať šťastie a poslali ste Andymu Krausovi zaujímavú otázku, môžete vyhrať aj knihu o Paneláku.

Čítať viac >>

173. časť - obsah v krátkosi

20:00 Panelák - Vianočný darček
Agáta chce naozaj dieťa? Jarmila svojím postojom k Jakubovým problémom príjemne prekvapí aj Ivanu. Straka je nervózny, jeho plány mu nevychádzajú podľa jeho predstáv. Luciin plán vyšiel na 100%. Nechajte sa prekvapiť...

Program 19. decembra:
20:00 Panelák
20:45 Film týždňa:
Pomstiteľ bez mena (s Jackie Chanom)
23:00 Nočné kino: Pevnosť Alamo

Čítať viac >>

Panelák magazín končí...

O tom, že mnohé seriály a relácie majú v menej inzertnom období (január - február) prestávku, som vás už informoval. Všetky jojkárske relácie a seriály sa postupne na konci februára (Panelák skôr - budem vás informovať!) na televízne obrazovky vrátia až na jednu - Panelák magazín.


Táto relácia sa mala objavovať na obrazovkách TV JOJ iba v jesennom období (od septembra do polovica decembra). Svoj účel splnila, všetky najhlavnejšie postavy dostali priestor na prezentáciu, podporila značku Panelák a tak sa s magazínom budeme musieť rozlúčiť. Tieto informácie potvrdila aj hovorkyňa TV JOJ Tatiana Tóthová. "Pokračovanie nebolo v pláne, s magazínom sa rátalo len na jeseň" povedala pre média T. Tóthová.


Foto: TV JOJ, joj.sk


Čítať viac >>

172. časť - čo ponúkne?

21:15 Panelák - Zoznam
Straka obvoláva Jakubových klientov a skupuje od nich akcie. Ako zareaguje Švehla? Kordiak zverí úspory svojmu starému známemu. Urobil dobre? Emilko si chce dopriať kráľovské raňajky, Janke sa to nepozdáva. Agáta sa pripravuje na vianočnú párty.

Program 18. decembra:
20:15 CSI Miami

21:15 Panelák
22:00 Mafstory
23:00 Nočné kino: Smrtonosná pasca 2

Čítať viac >>

Vianoce Henriety Mičkovicovej...

Henrieta Mičkovicová je pedant a na Vianoce musí byť všetko tip-top. "Na Vianoce nevarím a nepečiem", prezrádza malé rodinné takmer tajomstvo pre joj.sk herečka Heňa Mičkovicová alias Zuzana Bajzová z Paneláka.


"O jedlo sa stará moja mamina", dodáva s úsmevom pre joj.sk. Ale Heňa, keď už sa teda nemotá okolo sporáku, priloží aspoň ruku k dielu pomocnými prácami v kuchyni. Za to však musí mať doma všetko vyleštené a maximálne vygruntované. Na posledné úpravy slúži práve Štedrý deň. V tomto smere je po celý rok zaneprázdnená herečka veľký pedant a maximálny puntičkár. Má preto špecifické vianočné želanie. "Veľa energie, pokoj a svetový mier", uzatvára rozhovor pre joj.sk obľúbená herečka Henrieta Mičkovicová.


Zdroj: TV JOJ, joj.sk

Foto: TV JOJ, joj.sk


Čítať viac >>

171. časť - čo sa stane?

20:00 Panelák - Úspory
Zuzane plán vyšiel. Neo a Trinity sa stretli. Ako zareaguje Michal na stretnutie s Trinity? Emil Blichár sa so svojimi teóriami trochu prerátal. Milan sa opäť stretáva s Maslákom, potrebuje od neho pomoc. Jakub sa stavil s Ivankou.

Program 18. decembra:
20:00 Panelák
20:45 CSI Las Vegas
21:45 Kosti - finále III. série
22:45 Mafstory

Čítať viac >>

Vianoce Mariána Miezgu...

Po uponáhľaných dňoch strávených v divadle a na nakrúcaní ďalších častí seriálu Panelák sa herec Marián Miezga, predstaviteľ gynekológa Michala Bajzu, už dlhodobo teší na príjemné a pohodové sviatky. Sám ale priznáva, že nie vždy všetko vypáli tak, ako má.


Tento rok budú podľa tradícií a s tradičnými jedlami. "A potom sa pri stromčeku ukáže, ako sme poslúchali", povedal pre joj.sk s úškrnom. Na otázku, čo by si želal, opäť žartovne odpovedá, "Potešilo by ma nové auto, najlepšie terénne, poukaz na cestu okolo sveta a stavebný pozemok v centre Bratislavy", neskromne si želá skromný herec. Na záver Marián Miezga dodáva "Vianoce predsa nie sú o hmotných daroch."


Zdroj: TV JOJ, joj.sk

Foto: TV JOJ, joj.sk


Čítať viac >>

170. časť - v skratke

21:15 Panelák - Betlehem
Milan Kordiak má problémy s úsporami. Pomôže mu otec? Neo a Trinity sa pripravujú na stretnutie a dnes sa konečne stretnú. Na rande však prichádzajú viacerí. Ivana má alergiu na svokru, Emil stavia Betlehem.

Program 16. decembra:
20:15 CSI Miami

21:15 Panelák
22:00 Shark
23:00 De Facto

Čítať viac >>

Neo a Trinity...


Určite viete, kto sa pod tými nickmi/prezývkami ukrýva, sú to manželia Bajzovci. Bajzovci sa hádajú pre každú maličkosť a čoraz častejšie sa u nich skloňuje slovo rozvod. Keďže šanca nájsť k sebe cestu späť sa zmenšuje každým dňom, tak sa rozhodla Zuzana Bajzová (Henrieta Mičkovicová) konať. Potajomky si začala písať cez chat s Neom - Michalom Bazjom (Mariánom Miezgom). Dopisovanie trvá už dva týždne a jej manžel zatiaľ nič netuší.


Dnes prichádza deň kedy sa majú stretnúť. Stretli ste aj vy s niekým cez internet? :)


Foto: TV JOJ, joj.sk


Čítať viac >>

169. časť - stručný obsah

20:00 Panelák - Druhá šanca
Do baru prišiel neznámy muž za Luciou. Nepáči sa to Kordiakovi? Ku Karolovi a Angie prichádza Betka. Jej zmena v správaní obidvoch šokuje. Uveria jej? Jarmila sa postará o ďalší rozruch u mladých Švehlovcov. Ivana odchádza z domu.

Program 15. decembra:
20:00 Panelák
20:45 Kutyil, s. r. o.
21:30 Profesionáli
22:30 Webmaster

Čítať viac >>

168. časť - čo uvidíme

20:00 Panelák - Krádež
Zuzana Michala odhovára, aby s tým rozhodnutím o Brne počkal. Karol má vážne problémy, ide mu o život. Angie sa obráti o pomoc na políciu. Agátin otec začne konať. Pomôže svojej dcére Agáte? Kordiak balí Luciu? Straka je opäť na návšteve u Švehlovcov.

Program 12. decembra:
20:00 Panelák
20:45 Rok 2008
... aj taký je život! (s P. Kočišom a K. Brychtovou)
23:30 Nočné kino: Zviera

Čítať viac >>

Kniha už je pokrstená!

Ako som Vás už v predchádzajúcom článku informoval, včera 11. decembra o 15:00, sa konal v obchodnom stredisku POLUS, krst knihy pod názvom Panelák - miesto, kde to žije! Pri tejto príležitosti sa konala autogramiáda, na ktorej sa zúčastnili Andy Kraus, Mirka Partlová a Viki Ráková. O knihy i podpisy bol veľký záujem. Možno niekto z vás sa z podpísanej knižky bude tešiť pod vianočným stromčekom :)


Foto: Martinus.sk


Čítať viac >>

Panelák - prestávka!

Včera sa objavili rôzne bulvárne/nebulvárne informácie, ktoré tvrdili, že Panelák spolu s ostatnými reláciami a seriálmi dostane minimálne dvojmesačnú prestávku (ako cez leto, keďže január a február je pre televízie slabé inzertné obdobie). Nie je to pravda!


Mám informácie z TV JOJ, ktoré hovoria, že II. séria denného seriálu JOJky sa blíži ku koncu. Poslednú časť Paneláka uvidíme 23. decembra 2008 po animovanej rozprávke Udatné kuriatko. Potom bude nasledovať prestávka, ktorá bude trvať až do konca januára 2009. Herci si potrebujú oddýchnuť a Andy Kraus spolu s ostatnými tvorcami Paneláka potrebujú istý čas na prípravu ďalších dielov. O ďalších nových informáciách vás budem určite informovať.


PS: na Silvestra si ešte môžete užiť špeciálnu silvestrovskú časť.


Čítať viac >>

Krst knihy o Paneláku!

zajtra 11. decembra o 15:00 hod. vypukne v obchodnom stredisku POLUS paneláková akcia, ktorú organizuje TV JOJ a produkčný dom Forza.


Ide o krst knihy Panelák - Miesto, kde to žije! Na krste sa zúčastní, samozrejme, autor knihy o Paneláku Andy Kraus a obľúbené herečky Mirka Partlová a Viki Ráková.










Čítať viac >>

165. časť - čo sa dozvieme?

21:15 Panelák - Janka a Marienka
Švehlovci sú z malej Terezky poriadne unavení. Požiada Ivana o pomoc Jarmilu? Amy sa v bare stretáva s Marekom Vašutom. Jakub bude oslavovať s chlapmi v bare. Jane príde na návštevu Balážiková. Karol má opäť žiarlivostné scény.

Program 9. decembra:
20:15 CSI Miami

21:15 Panelák
22:00 Shark
23:00 De Facto

Čítať viac >>

Pravý Kordiak v Paneláku...

Do deja Paneláka vstupuje pravý Kordiak - Miroslav Kordiak. Ide o kastingového herca, ktorý postúpil medzi piatich najlepších v špeciálnom kastingu, ktorý organizoval Nový Čas a TV JOJ. Zahrať si mal iba jeden výherca, ktorého si vybral Andy Kraus, víťazom tohto kastingu sa stal Peter Klimko, ktorý si v Paneláku zahral kuchára, pri príležitosti "Týždňa slovenskej kuchyne", v bare.


V ankete, ktorú organizoval Nový Čas, si diváci vybrali práve Miroslava Kordiaka a tak Andy Kraus začal konať. "Skutočne ma to prekvapilo. Chcem, aby boli všetci spokojní,“ naznačil Kraus fakt, že vzniknutú situáciu sa chystá riešiť. Postupne scenárista Andy Kraus do deja vsúva všetkých piatich kastingových hercov.


Foto: Nový Čas


Čítať viac >>

Silvestrovský Panelák!

Na Silvestra sa rozhodla TV JOJ spraviť špeciálne epizódy z jej úspešných seriálov Panelák, Mafstory, Profesionáli.


Silvestrovský Panelák - štart o 20:00, bude trvať hodinu. Jakub Švehla a pani Jana ukážu svoju pravú tvár. Jana Nitschneiderová sa aktívne podieľa na finančných podvodoch Milana Kordiaka. Okrem toho uvidíte ako sa zraní Emil Blichár, zábavná pyrotechnika mu odtrhne ruku :). V bare chlapi pre Karolove päťtorčatá vymýšľajú mená, taktiež sa dozviete prečo do baru chodí duch Čapatého, Michaely či Milanovej mamy a dozviete aj prečo Milan Kordiak zastrelí deda Mateja z reklamy.


Po špeciálnych Profesionáloch a Mafstorákoch, kde najprv budú Molnárovci na návšteve u Profesionálov a neskôr Profesionáli na návšteve u Molnárovcov, pripravila TV JOJ zábavný program "Všetko najhoršie", kde ukáže čo všetko najhoršie ste mohli vidieť na Slovensku zo sveta politiky, šoubiznisu, športu, televízie, módy... Glosovať o týchto najhorších udalostiach budú Alexander Bárta, Diana Mórová, Helena Krajčiová, Ján Króner, Pipina alias Gabika Dzuríková a Sajfa.


31. december:
20:00 Silvestrovský Panelák
21:00 Silvestrovskí Profesionáli
22:00 Silvestrovské Mafstory
23:00 Všetko najhoršie


00:00 ?

Foto: TV JOJ, joj.sk


Čítať viac >>

164. časť - nenechajte si ujsť

20:00 Panelák - Dvaja finančníci
Trinity čaká na odpoveď od Nea. Otázka znela: "Miluješ svoju manželku?" Angie má strach, o pomoc požiada Kordiaka. Karolovi sa to prestáva páčiť. O Jakubovu starú škodovku má záujem Patrik Tkáč. Urobia dobrý obchod? Ivanka sa vracia domov, hneď prvý deň jej lezie na nervy jej svokra :)

Program 8. decembra:
20:00 Panelák
20:45 Kutyil, s. r. o.
21:30 Profesionáli
22:30 Webmaster

Čítať viac >>

Hádaj, kto som!? (6) - výsledky

V šiestom kole prišlo mnoho správnych odpovedí. Najčastejšie tipovali: Gabiku Škrabákovú, Heňu Mičkovicovú, Helenu Krajčiovú, objavili sa Hanka Gregorová, Betka či Veronika Paulovičová.













Hádaj, kto som!?: Gabriela Škrabáková - Kreutz
Výhercovia:
-> Roxymayka, Veronika, Weronika, Wewe (ozvali sa cez chatbox)
-> Zuzana H., Alexis, Emily & Nikusch, Domsca16, Vladimír, Gabika (ozvali sa cez komentáre)
-> Andy10593, Tomáš H., Karči (ozvali sa cez e-mail)


Foto: gabrielaskrabakova.sk


Čítať viac >>

Kordiak má sestru!

Do seriálu Panelák pribudne ďalšia postava. Milan sa totiž od otca dozvie, že má staršiu, nevlastnú sestru, o ktorej celý život netušil. Do prepleteného deja seriálových postáv tak pribudne ďalšia a zahrá si ju >Katka Brychtová. Katka sa na nakrúcanie sa mimoriadne tešila, jej manžel je údajne panelákovým fanatikom, hoci ako sama priznala, tréme sa nevyhla.


Čítať viac >>

Ako na Vianoce a Silvestra...

Podľa neoficiálnych informácií z prostredia TV JOJ som sa dozvedel, že televízia odvysiela Panelák aj pred Štedrým dňom (počas troch vianočných sviatkov dostane Panelák, pochopiteľne, prestávku!). Pred Štedrým dňom pripravila televízia JOJ špeciálny predvianočný program, v ktorom Vám ponúkne populárnu animovanú rozprávku UDATNÉ KURIATKO, po ktorej bude nasledovať váš obľúbený predvianočný PANELÁK.


Silvestrovský program by mal odštartovať špeciálnymi Novinami vysielanými z obchodného centra Polus, nasledovanými Panelákom (neviem či pôjde o špeciálnu časť), Mafstorákmi, Profesionálmi a show programom "Všetko najhoršie..."


23. december:
20:00 Udatné kuriatko
21:30 Panelák
22:15 Peklo


31. december: (nepotvrdené informácie)
19:30 Noviny - špeciál
20:00 Panelák
20:45 Profesionáli
21:45 Mafstory
22:45 "Všetko najhoršie..."


Čítať viac >>

Terezka & ...?

Včera pribudla do seriálu Panelák nová najmladšia postava. Po zložitom pôrode sa (akože) narodila zdravá, vlasatá a usmievavá TEREZKA Švehlová (Tatianka Štefániková).


Okrem Švehlovcov si rodičovské povinnosti onedlho začnú plniť aj Angie s Karolom. Už teraz Vám môžem prezradiť, že synček Mázikovcov by sa mal narodiť pred Vianocami a jeho meno bude LUKÁŠ. Ak získam aj fotku, zverejním ju na blogu.


Foto: TV JOJ, joj.sk


Čítať viac >>

157. časť - v skratke

21:15 Panelák - Terezka
Ivane odtiekla plodová voda, Jakub s Michalom sú v pohotovosti. Kordiak odchádza s otcom do Rakúska. Daniela je zúfalá.

Program 4. decembra:
20:15 CSI Miami

21:15 Panelák
22:00 Mafstory
23:00 Črepiny *

Čítať viac >>

Vianoce Lucie Siposovej...

Lucka nemá zlú náladu hádam nikdy. Nevidno ju zachmúrenú, len s úsmevom na tvári. Pre joj.sk prezradila ako bude tráviť Vianoce. Na Vianoce sa vraj chystá už po celý rok. Darčeky nekupuje len počas decembrového ošiaľu, ale zbiera ich postupne celý rok. "Keď ma niečo osloví, kúpim to aj v marci a konkrétnej osobe to venujem pod stromček."


Tohto roku bude u Lucii doma veselo. Nielenže sa s rodinou dohodli, že si spravia namiesto kapra suši, ale čaká ich aj zaujímavý hosť. „Na návštevu príde môj bratranec z Kuvajtu. Bude to netradičné, pretože je Arab. Takže nás čakajú multikultúrne Vianoce,“ dodala Lucia, ktorá sa už na sviatky veľmi teší.


A čo v novom roku v Paneláku? Pri natáčaní seriálu Panelák upratovala u Milana Kordiaka (Alexander Bárta) a najnovšie sa vraj objaví aj u Švehlovcov.


Zdroj: TV JOJ, joj.sk

Foto: TV JOJ, joj.sk


Čítať viac >>

Technická porucha...

Ak ste včera pozerali Panelák, určite ste zistili, že včerajšia epizóda nemala záverečné titulky. Diváci uvideli ako Jakub Švehla (Vladimír Kobielsky) išiel otvoriť dvere a náhle sa spustila upútavka na obľúbený kriminálny seriál Shark. Vystrihnutých bolo iba posledných pár sekúnd, ako Jakub Švehla otvára dvere, v ktorých sa objavil Straka (Lukáš Latinák).


Kontaktoval som programového riaditeľa TV JOJ Františka Borovského, ktorý sa k tejto situácii vyjadril: "Divákom sa ospravedlňujeme, išlo o technickú chybu, našťastie odstrihnuté boli iba titulky."


Čítať viac >>

Hádaj, kto som!? (6)

Prichádzam, už v poradí šiestou súťažou "Hádaj, kto som!?" Opäť sa skúste potrápiť nad ženskou postavou v Paneláku.
Vaše tipy môžete písať do komentárov pod článkom, do chatboxu alebo na e-mail: serialpanelak@gmail.com.
PS: uveďte meno/nick, aby som mohol zverejniť výhercu.



Čítať viac >>

Betka Stanková - rozhovor

Mladá herečka ALŽBETA STANKOVÁ (29) sa pokúšala zvádzať ženatého Karola. Betkin ženský výzor klame, pretože za peknou tváričkou sa skrýva poriadna mrcha, ktorá zámerne rozbíjala cudzie manželstvo...


V Paneláku okato balíte zadaného Karola Mázika. Dokázali by ste pokukovať po zadanom mužovi mimo kamier?
Ak ide len o to pokukovanie, zatiaľ som ešte nestretla nikoho, komu by to ublížilo alebo nebodaj zanechalo trvalé následky.


Viete prečo dali vašej postave práve meno Betka?
To vzniklo spontánne na kamerových skúškach. Pôvodne som mala byť Lenka, no teraz je zo mňa Betka.


Máte spoločné niečo s touto postavou? Predsa len ide o tichú a zákernú mrchu...
Maximálne to meno. Aspoň dúfam (smiech).


Aký je rozdiel medzi seriálovou a skutočnou Betkou?
Tú malú seriálovú by som niekedy najradšej nakopala do zadku, ale to by ma potom asi bolelo (smiech).


Panelák je o susedoch, ktorí žijú pod jednou strechou. Akí sú vaši?
A viete, že o nich ani neviem? Takže asi dobrých.


Ako sa vám spolupracuje s kolegami z Paneláka?
Určite je pre mňa dosť dôležité, keď pracujem s niekým, aby som si s ním mala čo povedať a ešte sa pritom aj zasmiala. To je potom strašne fajn. Veselo to vyzerá aj počas nakrúcania Paneláka.


Viac sa dočíta tu na stránkach denníka Plus 1 deň...(klik)


Čítať viac >>

159. časť - čo nového?

20:00 Panelák - Pasca
Michal sa chytil do Zuzaninej pasce. Ivana je prekvapivo bútľavou vŕbou pre bývalú Kordiakovu milenku. Pôjde Karol do basy? Milan pozýva Vierku poupratovať byt. Michala zastaví pred odchodom domov primár, chce sa s ním rozprávať o jeho ďalšom pôsobení v nemocnici.

Program 1. decembra:
20:00 Panelák
20:45 Kutyil, s. r. o.
21:30 Profesionáli
22:30 Webmaster

Čítať viac >>
Ďalší úspešný týždeň...
Panelák má za sebou ďalší úspešný týždeň. Panelák si vylepšil priemernú sledovanosť z pred dvoch týždňov. Minulý týždeň dosiahol opäť výbornú priemernú sledovanosť 470 tisíc divákov, pri podieli 26,5%. Tento priemerný výsledok patrí medzi tie najlepšie výsledky od spustenia II. série (od septembra). Najlepšie výsledky minulého týždňa dosiahol Panelák v utorok a vo štvrtok, kde si ho zaplo takmer 530 000 tisíc divákov a podiel bol takmer 34%-ný (rekord bol 9. októbra, podiel sa vyšplhal takmer na 35%). Ostatné dni sa Panelák pohyboval v rozmedzí 430 - 470 tisíc divákov.

Vaše otázky, nápady, pripomienky...