Čítať viac >>

Miliónový Silvester - program

TV JOJ pripravila pre divákov v posledný deň v roku silvestrovskú zábavu vyskladanú z jej najúspešnejších pôvodných seriálov (samozrejme, nechýba Panelák). Silvestrovský program JOJky bude niesť podtitul - Miliónový Silvester.




31. december - program:
19:30 Silvestrovské Noviny - vysielané naživo z POLUS-u
19:59 Miliónový Silvester - veľké žrebovanie


20:00 Silvestrovský Panelák
Paródia na divácky obľúbený seriál JOJky. Dej je vymyslený a nenadväzuje na ďalšie časti. Odhalíme pravú tvár Švehlu a pani Jany! Jana Nitschneiderová sa aktívne podieľa na finančných podvodoch Milana Kordiaka. Okrem toho uvidíte, ako Emilovi Blichárovi odtrhne zábavná pyrotechnika ruku a dozviete sa, aké mená vymyslia chlapi v bare pre Karolove pätorčatá. Zistíte, prečo do baru chodí duch Čapatého, Michaely či Milanovej mamy a dozviete sa aj to, prečo Kordiak zastrelí Deda Mateja z reklamy... Proste Panelák, tak trochu inak :)


21:00 Silvestrovský Profesionáli
Molnárovci na návšteve u Profesionálov! Silvestrovská epizóda Profesionálov prinesie veľké stretnutie Banána zoči-voči policajnému kapitánovi Marošovi Nagyovi a niekoľko ďalších veľkých prekvapení. Keď sa Molnárovci ocitnú na policajnej stanici kapitána Maroša Nagya, potom určite musia aj policajti osobne navštíviť Molnárovskú vilu priamo vo Veľkom Mederi. Všetko sa začne veľkým policajným zásahom v krčme Miňa Demoviča a vyvrcholí dojímavým slávnostným prípitkom.


22:00 Silvestrovské Mafstory
Profesionáli na návštevu u Molnárovcov!


23:00 "Všetko najhoršie"
Silvestrovská show, v ktorej Vám ukážeme to najhoršie, čo ste mohli počas roka vidieť na Slovensku! To najhoršie z politiky, športu, módy, šoubiznisu, finančnej krízy, televíznej tvorby a všetkého možného. Glosovať budú známe tváre zo slovenských seriálov.


23:59 PF 2009
Privítajte Nový rok 2009 s TV JOJ


1 komentár :

  1. Tento rok má jednoznačne najlepší program JOJka :) Už sa teším :)

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...