Čítať viac >>
9. časť - na čo sa máte tešiť?
* Čo sa stalo Agáte? Prečo náhle odpadla?
* Hádka medzi Ivanou a jej svokrou :)!
* Jakub (Švehlovej manžel) plánuje dieťatko.
* Zuzana chce podnikať s Agátou?
* koncert v Paneláku

špeciálny hosť: skupina DESMOD
Nenechajte si ujsť o 21:15 hod. ďalšiu časť Vašeho obľúbeného seriálu.
Čítať viac >>
Paneláku sa naďalej darí!
Včera sa stal Panelák pri závere 8. časti opäť lídrom na trhu. Podiel Paneláku bol viac ako 26%, sledovanosť 9,1%.

Excelentne sa darilo Mafstory (7,4% / podiel takmer 33%), obľúbená sketch-show sa stala jednoznačným lídrom na trhu. Tradične sa darilo aj Novinám JOJ (11,9% / podiel cez 30%), Novinám plus (9,2% / podiel 23,4%) či C.S.I. Las Vegas (8,2% / podiel 21%), veľmi slušný výsledok dosiahla aj repríza Mafstory z minulých rokov po 23:00 hod. (3,8% / podiel 28,5%).
Čítať viac >>
Panelák opäť bodoval!
Markíza včera odvysielala dvojhodinový špeciál venovaný jej seriálu Ordinácii v ružovej záhrade. Samozrejme, Markíze išlo o to, aby opäť potopila Panelák, samozrejme tento ťah sa jej nepodaril.
Panelák od Ordinácie zaostával len
o 6 percentných bodov.
Panelák získal 26%, Ordinácia v ružovej záhrade 31,8%.
Okrem Paneláku sa tradične darilo kriminálke Miami (373 tis., 8,2 % / podiel 19,7 %), ale aj Novinám JOJ (588 tis., 12,9 % / podiel 32,2 %), Novinám plus (421 tis., 9,2% / podiel 25,5%) či DeFactu (220 tis., 4,8 % / podiel 22,5 %).
Čítať viac >>
7. časť - malá ochutnávka:
*. Fodrázová & Bajzová vs. Švehlová - ako do dopadne?
*. Dozvie sa celý panelák, čo spravila Švehlová?
*. Karol bude opäť dobíjať Agátu!
* Zuzana nadväzuje priateľstvo s Agátou, ako na to zareaguje ...Michal?
*
Zbalí Švehlová Kordiaka :) (tak na túto scénu sa tešia asi ...takmer všetci)

Nezabudnite, že aj dnes o 21:15 na Vás čaká Panelák!
Čítať viac >>

Úchzlka hercov v Paneláku :)

Pred pár dňami sme Vám prezradili úchylky Agáty, Milana, Ivany, Jakuba dnes Vám prezradíme ďalšie.


Emil Blichár - cesnak a absurdity
Je profesorom filozofie na dôchodku. Podľa neho nie je správa, že Elvis Presley a Saddám Hussajn spolu lyžujú na Táľoch, až taká absurdná. Zato má panický strach z pesničiek skupiny No Name a vášnivo zbiera odznaky s komunistickou tematikou. Cesnak a extrakt z hlivy ustricovej považuje za liek na všetko.


Jana Nitschneiderová - háveď sa jej nehlusí, miluje klavír
Starnúca herečka Jana Nitschneiderová (Božidara Turzonovová) vášnivo rada listuje v neveľkej zbierke novinových výstrižkov a fotiek z čias svojej chabej slávy. Sama dokáže naladiť klavír a čo je ešte praktickejšie, nebojí sa myší, pavúkov, hadov ani inej hávede.


Zuzana Bajzová - pozor spánok, neznáša filmy, v kt. trpia deti
Má tri deti a manžela gynekológa. Dáva si pozor, aby si po desiatej pri sledovaní televízie neľahla – okamžite by totiž zaspala a všetkým by bolo jasné, že je na pokraji síl. Pozerať nemôže ani filmy, v ktorých trpia deti a skutočné príbehy.


Michal Bajza - romantik, potajomky plače
Tajne plače na konci amerických romantických filmov a nepochopiteľne aj pri reklame. Miluje vtipy o doktoroch, no keď nejaký začne rozprávať, zaručene ho domotá.


Čítať viac >>
Čo prinesie 6. časť?
* Karol (bývalý Agátin frajer) bude opäť vyznávať lásku Agáte
* Čo má za lubom Švehlová s Milanom Kordiakom
* Hádku Michala a Zuzany Bajzových
* Dozvieme sa ako sa vyvíja stav malej Mišky
* Dostane sa Emil do televízneho kvízu?

Viac si nenechajte ujsť už dnes o 21:15!
Čítať viac >>
Týždenná sledovanosť Paneláku:
Tak ako sme Vás už informovali, prvá časť dopadla výborne, podiel sa vyšplhal k 40%-tám, čo je obrovský úspech.

Na druhú a štvrtú časť zaútočila Markíza zmenou vysielania, Panelák neohrozila natoľko, aby sa z neho stal prepadák,
podiel bol zhodne 26%, podobný podiel sa Paneláku podarilo získať aj v stredu, čo znamená, že zaujal štvrtinu televíznych divákov.

V piatok
po úspešnej premiére novej show Lyrics, si Panelák vybojoval takmer 30%, to znamená, že pri televíznych obrazovkách bolo pól milióna divákov.
Čítať viac >>

Úchylky hercov v Paneláku :)

Agáta Fodrászová- má rada len svoj záchod
Jednoducho neznáša, keď musí potrebu vykonať na inom kuse porcelánu než je jej vlastný. Okrem toho nemôže spať, keď má perinu otočenú gombíkmi k hlave. Noviny a časopisy číta zásadne odzadu. A nikto ju nedostane do kina na film nakrútený podľa knihy, ktorú už čítala – výnimočne odpredu :)


Jakub Švehla - druhá manželka sa volá počítač :)
Mal byť počítačovým expertom, ale jeho ambície nikdy nesiahali vysoko, preto je „iba“ priemerným programátorom. Nedokáže si presadiť nič, po čom túži. Napríklad manželku Ivanu márne nahovára na dieťa. Ale miluje ju a lásku jej vyznáva aj takto: „Si najhorší vírus, aký som kedy objavil.“


Ivana Švehlová - ach, tie cigarety
Fajčí jednu od druhej, niekedy aj dve naraz. Ak sa objaví bez cigarety, niečo sa deje. Keď má zlé obdobie – čo je vlastne stále – v noci si nastavuje budík, aby si zapálila.


Milan Kordiak - hudba a strach z doktorov
Vie, ako urobiť daňové priznania tak, aby ani on, ani istí ľudia neschudobneli, no ani neskončili v base. Zarážajúce pritom je, že oveľa väčší strach ako z daňovej kontroly má z doktorov. Keď treba, lieči sa sám „zaručenými“ prírodnými metódami. Miluje nadupanú hudbu a rýchlu jazdu na svoj športiaku, je rád, keď môže vypeckovať rádio tak hlasno, že ohluchnúť môžu aj ľudia v paneláku.


Úchylky ďalších hercov, Vám prezradíme onedlho.


Čítať viac >>
Čo nás čaká v 4. časti?
*. Ako sa M. Kordiak zachová, keď zbadá, kto mu odrazil ŠPZ-tku
* Agáta si zahrá pestúnku, pretože Michal Bajza, potrebuje ...nečakane odísť
*. Ivana Švehlová neustále bojuje o Kordiakov priestor
*. Zuzana a Michal si po dlhom čase chcú užiť večer len pre seba
*. Agáta a Milan spolu v bare a...

Viac sa dozviete už dnes o 21:15 na JOJke!
Čítať viac >>

Viki odpovedala fanúšikom...

Vybrali sme tie najzaujímavejšie otázky a odpovede:


Si pekna? Co myslis?
Dôležité je, aby bol človek "pekný" vo vnútri. :)


Ahoj Viki, je fajn ze si odisla z markizy!!! Ako ta presne Andy objavil? Ako sa ti teraz hra s novymi hercami?
Objavili ma ešte keď som chodila na vysokú, obsadili ma do Hurikánu a odvtedy pracujeme spolu. S novými kolegami sa mi hrá veľmi dobre, sú to veľmi dobrí herci, od ktorých sa mám čo učiť. :)


Viki ake bolo tvoje prve auto a na com jazdis dnes?
Moje prvé auto bolo audi A3 a stále aj je, lebo na ňom jazdím.


Ahoj Viki, uz si sa skamaratila s pani podnikatelkou Agatou Fodrazovou :). Ako by si zhodnotili svoju novu herecku prilezitost? Koho z novych kolegov-hercov si si najviac oblubila :)? Maj sa pekne a drzim palce tebe i celemu Panelaku :)!
Najviac mi sedí asi Heňa Mičkovicová a veľmi ľúbim pána Slezáčka :)


Ahoooj Viki, boooze konecne si v JOJke :), m*rkiz* je hlupa televizia, vysiela len pre stare babky :)...ale podme k veci, ako sa ti zatial pozdava nakrucanie Panelaku? Uz si si zvykla na svoju novu postavu Agatku :)
Je to náročnejšia práca, než boli Susedia. To ma celkom teší, pretože mám pocit, že sa môžem herecky posunúť ďalej. So všetkými sa mi pracuje veľmi dobre, s Agátou sa zatiaľ oťukávame. Ale mám pocit, že mi je dosť blízka.


Dnes bolo v bulvari, ze to chces vzdat :-((( ze to je iba BULVAR!!!
Ááno :)


Ahoj :D Budeš ešte niekedy spolupracovať s Andym Krausom?
Práve s ním spolupracujem, aj keď spolu nehráme.


Szia Viki! Nagyon jo szineszno vagy! nemkerdezek, csak szeretnek neked sok szerencset kivanni a tovabbi karrieredbe! ;o)
koszonom :)


Po slovensky viete už dobre?
Pozrite si Panelák a urobte si názor :)



Ďalšie otázky a odpovede si môžete prečítať tu: http://zabava.joj.sk/host-online.html


Čítať viac >>

Viki zinkasuje 1 000 000,- Sk!

Len nedávno si známa herečka zadovážila v centre hlavného mesta zrekonštruovaný byt. Zatiaľ som v podnájme, povedala. V tejto časti Bratislavy však podnájmy patria k najdrahším v meste. Niet sa čomu čudovať, môže si to dovoliť. Na svojom novom projekte zarobí veľmi slušne. Za nakrúcanie seriálu Panelák, dostane rovných milión korún. A to len za polročnú prácu.Hovorkyňa TV JOJ len stroho konštatovala, že televízia sa k honorárom vyjadrovať nebude. Je to podľa Vás pravda? Alebo si opäť náš bulvár vymýšľa, aby predal, čo najviac výtlačkov.


Zdroj: Plus 1 deň


Čítať viac >>
Čo dnes uvidíte?
Dnes večer sa v PANELÁKu dozviete: čo naozaj vedia jeho obyvatelia o novej susedke Agáte Fodrászovej (Viki Raková). Agáta navštívi rodinu Bajzových, kde stretne aj pána (pod papučou) Švehlu. Ďalej sa dozviete, čo si pani Nitschneiderová (Božidara Turzanovová) myslí o Sajfovi a jeho rozhlasovej kolegyni. Vychutnáme si obed s Blichárovcami :) a viac už uvidíte v dnešnej tretej časti.

Špeciálny hosť: Sajfa
Nezabudnite: dnes o 21:15 na vás čaká ďalšia porcia Paneláku!
Čítať viac >>
Markíza sa zľakla Paneláku!
Televízia Markíza sa zľakla druhej časti rodinného seriálu Panelák, ktorá by sa vysiela v čase, keď Markíza vysiela podpriemerné Sedem s r. o. V priebehu štyroch týždňov je to už tretia zmena. V januári začala vysielať neúspešne seriál Odložený prípad (8,2% / podiel 25,9%), v tomto čase vysielala TV JOJ úspešnú kriminálku New York (8,1% / podiel 24,9%) a Jednotka publicistiku Reportéri (9,1% / podiel 24,9%). Televízie dosiahli vyrovnanú sledovanosť, čo sa Markíze nepáčilo a tak narýchlo zmenila program a nasadila na utorok o 21:15 Sedem s r. o., táto voľba jej opäť nevyšla (9,7% / podiel 28,7%), JOJ vysielala klasicky kriminálku New York (8,6% / podiel 25%) a Jednotka svojich Reportérov (8,4% / podiel 22,4%). Markíza dobre vedela, že "Sedmička" by v konkurencii Paneláku tvrdo prepadla a preto manipulovala s vysielacím časom a opäť nasadila reprízu-reprízy-reprízy-reprízy Susedov =:-), po Susedoch začala finišujúca Poisťovňa šťastia a o 22:00 Sedem s r. o., Odložený prípad Markíza ani neodvysielala.

Televízia Markíza sa ponára v sledovanosti, zachránia ju takéto zmeny? Alebo ešte viac nahnevá svojich divákov...?

Čítať viac >>

Panelák aj o 17:15!

Pre fanúšikov rodinného seriálu Panelák máme dobrú správu! JOJka sa rozhodla seriál reprízovať v off-time, konkurovať mu bude rozbehnutá telenovela Sila lásky na Jednotka a čím ďalej menej sledovaný Reflex.


Takže si to zrekapitulujme:
premiéry - každý pracovný deň o 21:15
reprízy - každý pracovný deň o 17:15


Foto: TV JOJ, joj.sk


Čítať viac >>
PANELÁK sa ujal výborne!
Pilotnú epizódu si pozrelo takmer 700 000 divákov pri podiely takmer 40%. Počas desiatich minút bol jednoznačným lídrom na trhu! Uvidíme, ako sa sledovanosť bude vyvíjať naďalej, pretože seriálu treba nechať čas, aby sa stabilizoval, samozrejme o sledovanosti vás budeme informovať.

Okrem Paneláku sa darilo aj reality-show Nevere po slovensky (470 tis. divákov, podiel 25%), Kriminálke Miami o 22:15 (275 tis. divákov, podiel cez 27%), taktiež aj Novinám (560 tis. divákov, podiel takmer 31%), Novinám plus (480 tis. divákov, pri podieli nad 26%) či Črepinám s hviezdičkou o 23:15 (140 tis. divákov, podiel takmer 26%).
Čítať viac >>

Chceme poznať Váš názor!

Premiéru PANELÁKU máme úspešne za sebou. Ako sa vám páčila prvá časť? Vyjadrite svoj názor v novej ankete, v diskusii alebo v komentároch, k tomuto článku.
....................................................................................................................
Dostali sme mnoho e-mailov, že si chcete prvú časť pozrieť ešte raz, ale neviete kde! Taktiež pre tých, ktorí zmeškali premiéru Paneláku, kliknete sem: http://panelak.joj.sk/ a na úvodnej stránke kliknite na archív.

Čítať viac >>
Už dnes veľká premiéra!
Tak, ako už dobre viete, už dnes o chvíľu štartuje nový slovenský seriál PANELÁK, o čom bude prvá časť!? Neviete? My vám to prezradíme:

Agáta Fodrázová (Viki Ráková), mladá žena s podnikateľskými ambíciami, sa presťahuje z Nových Zámkov do Bratislavy, aby otvorila butik svojho otca. V paneláku, ktorý bude jej novým domovom, sa hneď v prvý deň stretáva s intrigami zákernej susedky Ivany Švehlovej (Didi Mórovej). Oveľa srdečnejšie ju privíta barman Richard, starší manželia Blichárovci, rodinka Bajzových s tromi živými deťmi a daňový poradca s pochybnou minulosťou Milan Kordiak.

Prezradili sme Vám málo? Viac Vám prezradiť už nemôžeme, dnes o 21:15 sa toho dozviete viac...
Čítať viac >>
Tešíte sa na seriál PANELÁK?
Máme výsledky ankety:
Už sa neviem dočkať! - za túto voľbu hlasovalo takmer 70% ľudí
Prevažuje skôr áno, ako nie! - túto možnosť si zvolilo 16%
Ani nie, seriály nepozerám. - táto odpoveď získala len 2%
Prevažuje skôr nie, ako áno! - za túto voľbu zahlasovalo 13% náv.

Podobné ankety na iných weboch alebo v časopisoch dopadli rovnako ako u nás. Diváci sa tešia na seriál PANELÁK. Tvorcovia môžu byť spokojní, teraz je len na nich, aby divákov nesklamali.

Už včera (v nedeľu 17. 2. 2008) JOJka lámala rekordy sledovanosti, keď sa od 19:30 stala lídrom na trhu: film Ako pavúk (podiel takmer 30%), Noviny (cez 40%), Šport (cez 30%) si zvolilo najviac divákov, taktiež sa darilo aj relácii Nové Bývanie (podiel cez 25%), Krimi Novinám (podiel takmer 19%), či popoludňajším filmom (podiel cez 20%). Dúfajme, že dnes sa to zopakuje a JOJka sa opäť stane lídrom na trhu!

NEZABUDNITE: prvú časť si môžete vychutnať už dnes!
Čítať viac >>

Exkluzívne u nás:

Zvučka PANELÁKU(úvodnú pieseň s názvom Lavíny nahrala pre tento seriál skupina Desmod)- za tip ďakujeme Jakubovi http://www.youtube.com/user/james77james77)


Čítať viac >>


Čítať viac >>

JOJka od februára po novom!

Od februára TV JOJ prináša pre Vás divákov mnoho noviniek. Tou najväčšou je bezpochyby PANELÁK. Poďme sa spoločne pozrieť, ako bude vyzerať nová vysielacia štruktúra JOJky:



Pondelky: 20:15 Nevera po slovensky/Kosti; 21:15 PANELÁK; 22:00 CSI Miami - po skončení tretej séria nasleduje v marci nový seriál Shark; 23:00 Črepiny *; 23:45 film


Utorky: 20:15 CSI; 21:15 PANELÁK; 22:00 DeFacto; 23:00 film


Stredy: 20:15 CSI Las Vegas; 21:15 PANELÁK; 22:00 Mafstory (nové diely); 22:50 Mafstory (reprízy z minulých rokov) 23:45 film


Štvrtky: 20:15 CSI; 21:15 PANELÁK; 22:00 Prison Break (2 časti)


Piatky: 20:15 Lyric´s; 21:15 PANELÁK; 22:00 Veľký televízny príbeh


Soboty: 20:15 Akčný balík (2 filmy) po polnoci Nočné kino (film)


Nedeľa: 20:15 Filmy týždňa (2 filmy) po polnoci Nočné kino (film)


*novinky su vyznačené zelenou farbou


Foto: TV JOJ, joj.sk


Čítať viac >>
Prvá 100-ka :)...
Aktualizácia: Dňa 17. 2. 2008 sme sa opäť potešili, počítadlo merania návštevnosti zaznamenalo druhú "stovku" v priebehu tohto týždňa. Ďakujeme!
...........................................................................................................................................

Po piatich dňoch
od oficiálneho spustenia tohoto webu nás milo prekvapil jeden fakt. Náš web v piatok 15. 2. 2008 dosiahol návštevnosť 103 návštevníkov za deň.
Možno niektorí z vás si povedia, čo je to "stovka?", ale tí, ktorí majú skúsenosti so zakladaním webu vedie, že po 5. dňoch fungovania je takéto číslo veľmi slušné.

Veľké ĎAKUJEM patrí Vám, milí návštevníci! Veríme, že nám zostane verní aj naďalej!

S pozdravom Vaši admini :)
(ak na nás máte otázky, ozvite sa nám na e-mail: serialpanelak@gmail.com, radi Vám odpovieme!)
Čítať viac >>

Zlatá Slávica v PANELÁKU...

V novom rodinnom seriáli Panelák, by sa mala objaviť aj populárna speváčka Zuzka Smatanová spolu so svojou skupinou. Zlatá slávica, na rozdiel od iných, bude v seriáli hrať samu seba. Zuzka sa objaví pri vystupovaní na jednej oslave konajúcej sa v bare.


Zuzka sa teší na tento seriál a taktiež na svoje debutantské účinkovanie v ňom, no spevácku kariéru rozhodne nemieni vymeniť za hereckú. Viac Vám prezradí samotná Zuzka na videu: http://spravodajstvo.joj.sk/film-a-televizia/7-2-2008/clanok/zlata-slavica-sa-objavi-v-seriali.html


Zdroj: TV JOJ, joj.sk


Čítať viac >>

Dvojičky v Paneláku!

Dvojičky Janko a Andrej Hranáčovci (obaja 10 rokov) sa narodili v noci 11. septembra. Keby sme použili čierny humor, tak Janko a Andrej sa narodili v deň, keď newyorské dvojičky padli. (pre doplnenie títo štvrtáci sa narodili štyri roky pred útokom na svetové obchodné centrum).


Ich povestná hyperaktivita má našťastie „ničivý“ dosah iba na rodičov a blízke okolie. Janko a Andrej zaujali tvorcov seriálu Panelák, kde si ich vybrali z vyše 70 párov. Každý si môže povedať, uff...dvojičky na krku by som nechcel. Iná mamina by možno pri dvojitej dávke neskrotiteľnej energie visela už poobede od nervov na lustri, ale mamina dvojčiat je pokojná žena a ďalšiu aktivitu synov víta. Bratia majú v sebe istú dávku exhibicionizmu. Vždy sa radi predvádzali, recitovali, účinkovali v besiedkach. Chodia na karate a gitaru. V triede nepatria k premiantom, výnimku v škole nedostali. Preto teraz trochu zanedbávajú karate a gitaru.


Samozrejme, kamaráti sa ich občas vypytujú, čo sa v tom Paneláku bude diať. Chlapci statočne mlčia: „Odpovedáme im, aby vydržali a pozreli si to v televízii.“ Janka a Andrejka Hranáčovcov uvidíte hneď v prvej časti rodinného seriálu Panelák.


Zdroj: časopis Život

Foto: časopis Život


Čítať viac >>

Andy Kraus o Paneláku...

Autor scenára Paneláku sa ocitol v celkom novej pozícií. Andy Kraus aktuálne nie je hercom, pri pľaci dokonca využíva súkromnú kanceláriu, odkiaľ sleduje nakrúcanie Paneláku a zároveň má rovno pod nosom inšpiráciu pre ďalšie osudy svojich nových hrdinov. Pomáha mi, že už poznám ten priestor,"povedal Andy pre týždenník Eurotelevízia. Teší sa aj z úspešného štartu výroby. "Vznikla tu za krátky čas veľmi dobrá partia," dodáva s úsmevom otec pripravovaného denného seriálu. S "novým bytom" sú spokojní aj ostatní herci.



Foto: TV JOJ, joj.sk


Čítať viac >>
Teší nás Váš záujem...
Dostali sme niekoľko e-mailov, v ktorých ste nás žiadali, aby sme na náš web umiestnili diskusiu, ankety či viac článkov. Samozrejme Vašim požiadavkám vyhovieme. Úplne novú diskusiu nájdete na pravej strane webu/blogu dole. Ďalej môžete vyjadriť svoj názor v novej ankete, ktorá sa týka nášho webu. Na nový článok sa môžete tešiť už dnes :).

Budeme veľmi radi, ak nám naďalej budete písať Vaše názory, otázky na e-mail: serialpanelak@gmail.com alebo ich môžete napísať priamo do diskusie, poprípade do kontaktného formulára (v spodnej časti web stránky). Dúfame, že návštevnosť sa bude zvyšovať zo dňa na deň a vy si na našich stránkach nájdete všetko, čo Vás zaujíma o PANELÁKU.

S pozdravom Vaši admini

Čítať viac >>


Čítať viac >>

Sajfa si zahrá v niektorej z prvých častí Paneláka...

V niektorých častach si v seriáli zahrajú špeciálny hostia, ktorý bude účinkovať po boku seriálových stálic. Prvým špeciálnym hosťom bol moderátor FUN rádia či moderátor show Vyvolení alebo Hviezd na ľade SAJFA, ktorý ako sám hovorí: "Zahrám si sám seba" :). "Tým, že to bol prvý deň nakrúcania, všade vládla akási slávnostnejšia atmosféra. Moja úloha bola maličká, pred kamerou som si vymenil repliky s Božidarou Turzanovovou (Janou Nitschneiderovou), ktoré mimochodom nosím dodnes v hlave" dodal Sajfa pre portál joj.sk.


Čítať viac >>

Rozhovor s Viki na JOJ.sk!

Rozmýšľali ste, čo by ste sa spýtali populárnej herečky Viki Rákovej, keby ste mali tú možnosť? Tak rýchlo premýšľajte, pretože teraz ju naozaj máte! Televízia JOJ na svojom webe vám túto možnosť ponúka!


Hviezda nového seriálu Panelák čaká na vaše otázky, ktoré môžete na stránku ukladať do 15. februára


Stačí kliknúť sem: http://zabava.joj.sk/host-online/viki-rakova.html
a opýtať sa Viki, čo len chcete :)


Foto: Plus 1 deň


Čítať viac >>
PANELÁK v číslach:

20 stabilných postáv
  • 193 častí po 30 minút
  • 5 nahrávacích dní do týždňa
  • 1214 hodín strávených v štúdiu za jeden deň
  • 150 členov štábu
  • 3 mesiace výstavby štúdia
  • 130 miliónov investovaných do projektu
  • 1 500 m2, na ktorých sa štúdiá nachádzajú
  • 1 trojposchodový dom so 6 bytmi, kde sa príbehy odohrávajú
  • Čítať viac >>

    Desmod v Paneláku!

    Už o dva týždne sa do programu Televízie JOJ dostane nový seriál Panelák. Okrem hereckých hviezd sa v ňom predstaví aj skupina Desmod. Táto obľúbená slovenská rocková kapela si zahrá v jednej z častí nového seriálu.

    Televízii JOJ sa ju podarilo odchytiť tesne pred nakrúcaním a porozprávať sa s jej spevákom Kulym. Ten nám prezradil, že on a ani chlapci z kapely trému pred nakrúcaním nemajú, keďže v seriáli budú hrať svoju hudbu a teda vystúpia doslova vo vlastnej koži. V Paneláku si Desmod zahrá ako známa slovenská kapela na "koncerte" v bare. Už teraz sa môžeme tešiť, ako celá skupina vystúpi na pódiu aj s jej originálnymi hudobnými nástrojmi v krásnom bare, ktorý nechala pri tejto príležitosti exkluzívne postaviť TV JOJ.


    Televízia JOJ tak medzi prvými na Slovensku vykročila smerom, ktorý je v zahraničí úplne bežný, slávne domáce skupiny tam často hrajú v televíznych seriáloch. Ďalšou z exkluzivít Paneláku je, že kapela Desmod v ňom odohrá pesničku, ktorú ešte nikdy predtým na koncerte nehrala. Máme sa preto na čo tešiť.


    Zdroj: TV JOJ, joj.sk


    Čítať viac >>

    Nové mená hercov!

    Bulvárne denníky zistili nové mená hercov, ktorí sa majú objaviť v novom slovenskom seriáli PANELÁK, a ktorí sa onedlho začne vysielať na TV JOJ 18. februára 2008. Okrem najviac spomínaných a promovaných hercov sa v seriáli budeme stretávať aj s Mariánom Miezgom, v seriáli si zahrá gynekológa s menom Michal Bajza. Manžel Ivany Švehlovej(Didi Mórovej) stvárni IT analytika Jakuba Švehlu (Vladimír Kobielsky). V seriáli si majú ďalej zahrať aj Mirka Partlová (známa z muzikálu Neberte nám princeznú), Robo Jakab, Hana Gregorová a ďalší, mená postáv zatiaľ nie sú známe.


    Fotky hercov si môžete pozrieť v pravej časti webu.


    Čítať viac >>

    Panelák má už prvých 10 častí!

    Už dva týždne prešli od prvej klapky nového seriálu Panelák. Vo výrobe je momentálne 10 dielov. Prvých päť častí je už v postprodukcii, ďalších päť sa práve dokrúca. Režisér Tomáš Jančo nespí už mesiac, ako sa nenápadne priznal. Výroba denného seriálu totiž nie je med lízať. Hoci sa po týždni na režisérskom poste strieda s kolegom Marošom Tutokym, o oddychu nemôže byť vôbec reč. Nakrútený materiál treba prezrieť, zostrihať a dať mu finálnu podobu. Napriek nedostatku času Tomáš ochotne odpovedal na otázky návštevníkov webstránky TV JOJ a ochotne zapózoval aj pred kamerou.


    Rozhovor si režiséra Tomáša Janča s diskutujúcimi si môžete prečítať tu: http://zabava.joj.sk/host-online.html


    Zdroj: TV JOJ, joj.sk

    Foto: TV JOJ, joj.sk


    Čítať viac >>

    Teaserová kampaň PANELÁKU

    Televízia Joj spustila teaserovú kampaň na pripravovaný denný seriál Panelák. V krátkych desaťsekundových spotoch, ktoré môžete zhliadnuť v "obľúbených" reklamných predeloch medzi filmami, seriálmi či reláciami, televízia predstavuje hlavné postavy seriálu.

    Panelák štartuje pondelok 18. februára 2008 o 21:15. Pravdepodobne čas 21:15 bude pre tento, dúfajme veľmi úspešný seriál, vyhradený každý pracovný deň.

    Čítať viac >>

    Marek Uram ako taxikár v Paneláku!

    TV JOJ sa rozhodla, že Mareka Urama angažuje do svojho nového seriálu Panelák. Marek sa už zúčastnil aj na jeho nakrúcaní a bol s nakrúcaním veľmi spokojný. Veľmi spokojný boli aj tvorcovia seriálu s Marekom. <Rolu v seriáli zahral výborne. A čo vlastne bude Marek v Paneláku hrať? Asi si všetci myslíte, že hokejistu, ale nie je to tak, v jednej epizóde sa objaví ako taxikár! A keďže sa mu nakrúcanie veľmi zapáčilo, možno to nebude len v jednej epizóde.A zapáčila sa mu aj „taxikárčina“. Ale sám tvrdí, že z hokejového ľadu tak skoro nezmizne.


    Fanúšikovia Slovana sa teda obávať nemusia, ich obľúbený hráč rozhodne nemieni teraz hodiť úspešnú športovú kariéru za hlavu. Ale aj tá sa raz skončí a ak sa práca pred kamerou Marekovi zapáči, možno sa z neho stane ďalšia televízna hviezda so zlatými medailami na krku :).


    Zdroj: TV JOJ, joj.sk


    Čítať viac >>

    Niečo o Paneláku...

    Panelák - toto je názov nového seriálu, ktorý môžete čoskoro vidieť na obrazovke TV JOJ. Odkrývať nám bude charaktery, drobné každodenné problémy, strasti a radosti obyvateľov paneláku.


    Panelák však nebude klasickým sitcomom. "Keď to mám porovnať so Susedmi, Susedia boli sitcom a toto /Panelák/, sitcom nie je," prezradil scenárista Andy Kraus. Andy ďalej hovorí, že seriál je vlastne žánrovo ťažko zaraditeľný, keďže nič podobné na Slovensku a ani v Čechách neexistuje.


    Rozdiely od ostatných seriálov vysvetľuje práve na základe množstva humoru, s akým sa budeme stretávať. Na Panelák sa môžeme tešiť každý deň, už čoskoro. S hlavnými postavami budeme môcť prežívať ich filmový deň, porovnávať si svoje ťažké okamihy s okamihmi postáv. Silné emócie či už negatívne alebo pozitívne nám poskytnú spätný náhľad do našich životných momentov a dúfame, že sa stanú tiež tými obľúbenými televíznymi priateľmi, cez ktorých porozumieme aj samým sebe. Od toho sa tiež odvíja "jazyk" Paneláku.


    Zdroj: TV JOJ, joj.sk

    Foto: TV JOJ, joj.sk


    Vaše otázky, nápady, pripomienky...