Čítať viac >>

Dvojičky v Paneláku!

Dvojičky Janko a Andrej Hranáčovci (obaja 10 rokov) sa narodili v noci 11. septembra. Keby sme použili čierny humor, tak Janko a Andrej sa narodili v deň, keď newyorské dvojičky padli. (pre doplnenie títo štvrtáci sa narodili štyri roky pred útokom na svetové obchodné centrum).


Ich povestná hyperaktivita má našťastie „ničivý“ dosah iba na rodičov a blízke okolie. Janko a Andrej zaujali tvorcov seriálu Panelák, kde si ich vybrali z vyše 70 párov. Každý si môže povedať, uff...dvojičky na krku by som nechcel. Iná mamina by možno pri dvojitej dávke neskrotiteľnej energie visela už poobede od nervov na lustri, ale mamina dvojčiat je pokojná žena a ďalšiu aktivitu synov víta. Bratia majú v sebe istú dávku exhibicionizmu. Vždy sa radi predvádzali, recitovali, účinkovali v besiedkach. Chodia na karate a gitaru. V triede nepatria k premiantom, výnimku v škole nedostali. Preto teraz trochu zanedbávajú karate a gitaru.


Samozrejme, kamaráti sa ich občas vypytujú, čo sa v tom Paneláku bude diať. Chlapci statočne mlčia: „Odpovedáme im, aby vydržali a pozreli si to v televízii.“ Janka a Andrejka Hranáčovcov uvidíte hneď v prvej časti rodinného seriálu Panelák.


Zdroj: časopis Život

Foto: časopis Život


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...