Čítať viac >>

Desmod v Paneláku!

Už o dva týždne sa do programu Televízie JOJ dostane nový seriál Panelák. Okrem hereckých hviezd sa v ňom predstaví aj skupina Desmod. Táto obľúbená slovenská rocková kapela si zahrá v jednej z častí nového seriálu.

Televízii JOJ sa ju podarilo odchytiť tesne pred nakrúcaním a porozprávať sa s jej spevákom Kulym. Ten nám prezradil, že on a ani chlapci z kapely trému pred nakrúcaním nemajú, keďže v seriáli budú hrať svoju hudbu a teda vystúpia doslova vo vlastnej koži. V Paneláku si Desmod zahrá ako známa slovenská kapela na "koncerte" v bare. Už teraz sa môžeme tešiť, ako celá skupina vystúpi na pódiu aj s jej originálnymi hudobnými nástrojmi v krásnom bare, ktorý nechala pri tejto príležitosti exkluzívne postaviť TV JOJ.


Televízia JOJ tak medzi prvými na Slovensku vykročila smerom, ktorý je v zahraničí úplne bežný, slávne domáce skupiny tam často hrajú v televíznych seriáloch. Ďalšou z exkluzivít Paneláku je, že kapela Desmod v ňom odohrá pesničku, ktorú ešte nikdy predtým na koncerte nehrala. Máme sa preto na čo tešiť.


Zdroj: TV JOJ, joj.sk


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...