Čítať viac >>

Zoznámte sa! Zvykajte si na nové hlavné postavy...

Už o pár dní sa môžeme spoločne tešiť na novú sériu Paneláka, ktorá sa vracia po dvojmesačnej letnej prestávke. Štart IV. série je na pláne v pondelok 31. augusta o 20:15.


Tvorcovia už majú predtočené prvé časti a ako sme vás už informovali, tak ako v každej sérii aj v tejto sa môžeme tešiť na nové postavy, ktoré zamotajú hlavy starému panelákovskému osadenstvu. Poďme si predstaviť nové hlavné postavy:


Novú krv do zabývaného paneláka vnesú hneď tri atraktívne obyvateľky. Budú nimi dve mladé herečky, jednou z nich bude sesternica Angie. Trojicu kočiek uzavrie čerstvá maturantka Kristína Svarinská, ktorá sa do bytu Mázikovcov prisťahuje približne o dva týždne po štarte Paneláka.

Erika Havasiová - BARBORA "BARČA" (vpravo)
Barbora Švindráňová - ZDENKA (vľavo)
Kristína Svarinská - jej seriálové meno zatiaľ nie je známe. (v strede)


Keďže Bajzovci sa presťahujú do rodinného domu, do paneláka sa tak nasťahuje nová rodina Jančovcov, zložená z architekta Romana Luknára, manželky Zuzany Haasovej a syna Samuela Spišáka.

Roman Luknár - DUŠAN JANČO (vpravo)
Zuzana Haasová - SOŇA JANČOVÁ (v strede)
Samuel Spišák - PATRIK JANČO (vľavo)



Samozrejme v Paneláku sa budú objavovať aj iné nové postavy, tak ako sme boli doteraz zvyknutí, ale o nich vás budeme informovať priebežne.


Foto: TV JOJ, joj.sk, Plus 1 deň


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...