Čítať viac >>

Veronika Paulovičová: V Paneláku zrejme droguje v ďalšom dennom seriáli vyšetruje!

Pre divákov Paneláka je známa predovšetkým ako Ria, ktorá zamotala hlavu Kordiakovi a nakoniec ten sa jej v II. sérii mal problém zbaviť :). Ria mu to doteraz neodpustila a ako sme videli v III. sérii má veľkú chuť na pomstu. S Riou to však v Paneláku nevyzerá ružovo, keďže ju zrejme zlákali "zlé chodníčky" - drogy, alkohol, cigarety.


Uvidíme ako to s ňou dopadne v IV. sérii, ak sa nám vôbec ukáže, pretože Veronika Paulovičová prijala ponuku účinkovať v ďalšom jojkárskom dennom seriáli, tentoraz z kriminálneho prostredia.


Veronika sa nám bude každý deň objavovať po boku Juraja Dobríka, Ondreja Daniša a Petra Rúfusa,, ktorého sme v televízii mohli v posledných rokoch iba počuť. „Rád robím s ľuďmi, ktorí rozmýšľajú a mám pocit, že sa mi to práve darí. Myslel som, že zatvorením Koliby a skomercionalizovaním STV sa skončí pôvodná tvorba na Slovensku. Mám však pocit, že TV JOJ berie barlu pôvodnej tvorby STV z rúk a zdá sa mi, že najviac slovenských seriálov je momentálne na JOJke“, povedal pred novinármi Peter Rúfus na tlačovej konferencii JOJky.


Seriál, v ktorom si zahrajú všetci vymenovaní, sa volá Prvé oddelenie. Ide o kriminálku, ktorá bude prvým denným kriminálnym seriálom, založeným na podobnom princípe ako úspešná Súdna sieň. Jedna epizóda Prvého oddelenia bude trvať približne 20 minút.


Nový seriál by sa mal na obrazovkách Jojky objaviť už 31. augusta (v deň štartu IV. série Paneláka), vysielať sa má každý pracovný deň pred úspešne etablovanou Súdnou sieňou - denne o 17:45 (po Promi Novinách).


Zvučka seriálu Prvé oddelenie


Foto: TV JOJ, joj.sk

Video: TVBOODA


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...