Čítať viac >>

Reklamný jingel v štýle Paneláka

Určite ste si všimli, že jojkárske upútavky upozorňujú na novú sériu Paneláka, čoraz častejšie. TV JOJ upozorňovala na denný seriál štandardnými upútavkami, ale v posledných dňoch seriál promuje aj originálnejším alebo vtipnejším spôsobom.

Hlavným motívom prvého proma bola štvrtá séria a upútavka nám hovorila, že Panelák je "prvý slovenský seriál, ktorý sa dočkal neuveriteľnej štvrtej série". Neskôr Jojka spustila druhé promo, kde sme si prvýkrát mohli pozrieť prvé zábery z novej IV. série.



Ďalšia fáza promovania obľúbeného denného seriálu spočíva v tom, že reklamný jingel získal podobné črty ako logo a farby typické pre Panelák. Reklamné zvučky sa začínajú štandardne s modelkou Ivicou Slávikovou a s jej viditeľne inými prvkami oblečenia, líčenia a imageu, iný je však hudobný podklad a to úvodná zvučka Paneláka "Lavíny" od skupiny Desmod. Predel končí nápisom R E K L A M A, ktorý graficky kopíruje logo seriálu, vrátane typickej kľúčovej dierky.



V piatok sa nám ukázali ďalšie promá, kde Erika Barkolová, moderátorka jojkárskych PROMI Novín divákom oznámi, že Andy Kraus má osud hlavných postáv Paneláku v jeho rukách, napr. Milan Kordiak vraj tragicky zahynie pri autonehode, Zuzana Bajzová opäť otehotnie, tentoraz s jej novým susedom, Ivana Švehlová bude veľa času tráviť v práci, kde si bude rozumieť s jej novou kolegyňou. Na záver Erika dodá: "To snáď Andy nemyslíš vážne, všetko budeme pozorne sledovať!". Vygradovanému promu pre Panelák sa nie je čo čudovať, pretože televízia JOJ odpáli novú IV. sériu už o pár hodín, presne zajtra o 20:15. V tomto čase sa bude vysielať každý pracovný deň.


Foto: TV JOJ


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...