Čítať viac >>

Nebezpečná misia: Nakoniec si to "rozdali" Voštinár s Mečiarom. Sledujte video

foto Archív Joj.sk

Je koniec! A víťaz známy. Po veľkom trojdňovom úsilí sa napokon z odznaku od ministra obrany tešil populárny moderátor úspešného Nového bývania, Vlado Voštinár. Radosť z výhry neskrýval, aj keď po poslednej úlohe mal toho sám plné zuby.


Posledná vojenská, finálová úloha dala výrazne zabrať obom moderátorom. Desiatky metrov vo vode až po záverečný beh schodmi do cieľa by fyzicky zničil asi každého účastníka. Konečné časy boli takmer identické, rozhodovali sekundy, ktoré sa po tak náročnom výkone zdali zanedbateľné. Z lepšieho konečného výsledku 9:16 si spokojný pocit nakoniec odniesol Vlado Voštinár. Jeho súper, Ján Mečiar dosiahol čas 9:49. Tretí finalista, Erika Barkolová nakoniec pre zhodnotenie vlastných možností a síl z finále odstúpila.


Pri záverečnom nástupe všetkých členov Nebezpečnej misie sa najviac sĺz do očí tislo práve herečkám z Paneláku. Ani Viki Rákova, ani Veronika Paulovičová neudržali pocit úľavy, radosti a možno aj sklamania z vypadnutia tesne pred finále, len vo svojej hlave.


Týždeň strávený s reality show Nebezpečná misia bol rozhodne spestrením po suchom televíznom lete. Emócie všetkého druhu, veľké výkony aj osobné zlyhania, nič z toho v tomto projekte nechýbalo. Tak, ako sa na pravú reality show patrí.


Špeciálny zostrih z finálovej časti Nebezpečnej misie


Foto: Archív Joj.sk

Video: TVBOODA


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...