Čítať viac >>

SÚŤAŽ: Vyhrajte knihu "Sex a iné city 3" s podpismi autoriek Evity a Alice!


Na pulty kníhkupectiev sa dostala nová kniha od obľúbenej Evity Urbaníkovej. Pikantné a tak trošku i bláznivé poviedky s názvom "Sex a iné city 3" sú netradičným dielom. Píše ich totiž obľúbená kočena - psychologička Alica Rosenthal, ktorá si na pomoc zavolala ostrieľanú spisovateľku Evitu Urbaníkovú. Vy môžete novú knihu vyhrať, aj s podpismi autoriek!


Do žrebovania o knižku sa dostáva každý, ktorý správne odpovie na nasledujúcu otázku: Ktoré vydavateľstvo vydáva knihu "Sex a iné city 3"?

Súťaž bude prebiehať do 22. novembra do 22:00 hodiny, meno výhercu zverejníme nasledujúci deň, výherca bude kontaktovaný aj prostredníctvom e-mailu.


Správne odpovede nám píšte prostredníctvom formulára a nezabudnite!:
1. Korektne vyplniť e-mail, aby sme vás vedeli kontaktovať.
2. Do formuláru vyplňte aj adresu, aby bola knižka doručená do správnych rúk.
3. Nezabudnite napísať aj správnu odpoveď na hore uvedenú otázku.



Zapojením sa do súťaže dávate súhlas so spracúvaním osobných údajov (podľa zákona č. 428/2002 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

Knihu si viete objednať aj cez internet napr. cez kníhkupectvo evitapress, na tomto odkaze, alebo ak chcete knižku s podpisom, tak môžete využiť eshop ipark.sk (pre prvých 50 najrýchlejších). Objednať sa dajú aj cez iné eshopy, prípadne si ju môžete zakúpiť aj v knihkupectvách.




Foto: evitastore.sk, evitapress.sk, Nový Čas, cas.sk

2 komentáre :

  1. Od kedy je Evita oblúbená? Nepoznám nikoho v mojom okolí komu by len pohlad na nu vyvolal úsmev na tvári. Žial. Podla mna obrivsky prešlap tahat ju do tohto super serialu. No niekedy to padne. A dobry umysel zníži kvalitu :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Evitine knižky sú šmrncovné a super... len škoda že sa daju prečítat na jeden sup :D
    ked sa vam niekto nepaci hned ho nezhadzujte... a nezavidte...
    je uspensna a co??? aj mozte byt len sa treba snazit...

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...