Čítať viac >>

Je Fedor biologický otec Bašky??? Angie nafotila akty!


PANELÁK DNES: Na mizine


Zadĺžený Dušan je na mizine, Sonička s ním poriadne vybabrala, vybielila aj účet s úverom na dom a vzala 60-tisíc eur. Jej sen o novej budúcnosti nebol o dome s Dušanom, ale o živote bez Dušana a útek plánovala už dávno. Soňa mu zavolá, že sa chce rozviesť a podala žiadosť o rozvod. Michal s Fábrym zisťujú, že sú vlastne obaja rovnakí, hoci Michal mal s Betkou vzťah a Fábry s Hoffou iba bohapustý sex. Kto je teda horší? Chlapi sa nedohodnú, a tak sa radšej opijú, je to lepšie ako bitka. Ajuška sa k Baške na nákupoch správa ako jej frajer a vyzvedá, či na ňu Bajza nerobil nátlak. Baška jej povie mami... Hoffu uráža, že Jakub sa chce ženiť už 30. novembra len kvôli tomu, že Ivana sa vydáva 6. decembra. Chce dokázať Ivane, že nie je chudák? Janku zaujme tajomná babička v Karolovej dodávke. Kto to je a u koho v paneláku býva? V Prahe chce Imro kúpiť Angelike kabelku za 50-tisíc českých korún. Angie mu radí, aby jej radšej kúpil jej fejk za desatinu ceny. V pánskom časopise vyjdú akty Angie a Karol nad fotkami zúri.


PROGRAM TV JOJ NA DNES:
20:30 Panelák
21:40 Cena jes právna
23:00 Stratené mesto


Foto: TV JOJ, joj.sk

1 komentár :

  1. Dobrý den:Máme zájem o spolupráci a výměnu bannerů s jinými weby , na úvodní stránku vašeho webu, na oplátku pro vás spustíme vaši reklamu na webech se kterými spolupracujeme ZDARMA NAVÝŠÍME VÁM KREDIT AŽ NA 1000 Kč pro vaší reklamu


    Reklama ZDARMA pro Vás, zobrazuje se zatím na více než 250. různých webových stránkách a stále rosteme. Měsíční zhlédnutí těchto stánek 4 000 000 lidí. Vašich potencionálních zákazníků.MŮŽETE TÍM JEN ZÍSKAT.

    ZA BANNER NA KAŽDÉ DALŠÍ STRÁNCE OBDRŽÍTE KREDIT až 1000 KČ

    Vítejte na stránkách www.klikmaster.cz

    V případě nějakého Vašeho dotazu mě prosím kontaktujte.



    Email : infoklikmaster@email.cz

    Kontakt: Karel Kodera

    Telefon: 737 60 46 98

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...