Čítať viac >>

Skončí Maslák v Paneláku? Poznáme odpoveď

Bulvárne denníky s veľkou pompou prinášajú články o tom, kto v seriáli končí, resp. kto do seriálu pribudne. My vám zase tieto správy s radosťou upresňujeme. V závere 11. série sa objavilo mnoho článkov o konci obľúbeného herca v Paneláku. Vo finálovej epizóde XI. série odvliekli Masláka kukláči, mnohí diváci si práve túto udalosť spojili aj s mnohými bulvárnymi článkami. Skončí teda Janko Koleník v Paneláku alebo nie?


Dôvodom na odchod mala byť nová ponuka od našich českých susedov na natáčanie historického seriálu. Janko sa ju rozhodol prijať. „Herec Ján Koleník dostal ponuku na nakrúcanie seriálu z historického prostredia. Vyrábať sa má v Česku. Jeho postava v Paneláku zostáva aj naďalej. Andy Kraus výrobu seriálu prispôsobí jeho pracovnému kalendáru,“ hovorí PR manažérka TV JOJ Katarína Nosková.

Na Masláka sa to opäť začína všetko sypať a preto mala 11. séria dramatickú koncovku. Rozuzlenie zápletky príde hneď v úvode dvanástej série: „Dramatické ohrozenie Maslákovej slobody na konci tejto série bude mať nečakané rozuzlenie.“ To všetko uvidíte už v novej XII. sérii, ktorá sa pomaličky pripravuje. Na Janka Koleníka a jeho postavu sa tak môžete tešiť aj v novej 12. sérii Paneláku!


Foto: Plus 1 deň, Pluska.sk

3 komentáre :

  1. a co s Milanom Kordiakom???? vrati sa alebo nie??? pokial viem tak horuca krv uz skoncila...:-) dajte vediet pls

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ked mam pravdu povedat mne tam ani nechyba.

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...