Čítať viac >>

Aká bola 11. séria? Poďme si ju spoločne zosumarizovať

Najobľúbenejší seriál televízie Joj Panelák včera úspešne zakončil už svoju jedenástu sériu. Vo veľkom stihol osláviť svoje piate narodeniny obrovskou tortou, ubytoval nových obyvateľov a dočkal sa mnohých zmien. Toto sú top momenty jedenástej série.


Veľké sťahovanie

11. séria odštartovala 7. januára veľkým sťahovaním. Prvé poschodie, po novom už štvorposchodovej bytovky, naďalej obývajú Blichárovci spolu s Maslákom. Druhé poschodie začal okupovať Jančo, ktorý "zdedil" byt po Ivane a následne ho prepojil so svojím bytom, kde zostali Dušan so Soňou a malým Sebastiánom. Patrik so Zuzkou a jej dcérkou sa udomácnili práve v Ivaninom byte. Tretie poschodie zažilo veľkú zmenu, keď sa do Angienho bytu nasťahovala rodina Slušných. Susedmi sa im stali Bajzovci s oboma dcérami, ktoré dostali konečne svoju vlastnú detskú izbu. Ivana sa však nevedela zmieriť s novým bytom na treťom poschodí a tak sa rodinka vrátila späť na druhé oproti Jančovcom. Mladí Jančovci sa odsťahovali na tretie poschodie, kde dlho nevydržali. Nastal koniec ich lásky a neskôr sa do bytu nasťahovali Egon s Alicou. Novovybudované podkrovie si na štvrtom poschodí užívali Jakub s Hoffou, prízemie tiež nezostalo bez zmien, oproti baru Marilyn si museli obyvatelia Paneláku zvykať na nové potraviny BILLA.


Noví susedia, nové detské hviezdy

Ani jedenásta séria sa nezaobišla bez nových nájomníkov. Diváci najskôr s váhaním prijali rodinu Slušných, postupne však rodinka naberala na popularite a tak v posledných mesiacoch dostala viac priestoru. Slušní museli čeliť hrozbe z Rakúska, keď sa im prišiel vyhrážať Hans (Thomas Kamenár) s tvrdením, že sa jeho matka pomýlila a finančný dar im nepatrí. Stanovi naznačil, že medzi ním a Simonou sa niečo stalo v Rakúsku. Neskôr sa však problém vyriešil, Hans si jednoducho fotil Simonu v sprche a tak sa žiadny rozvod nekonal. Stano musel hasiť problém so svojou nepodarenou dcérou a jej pletkami s Dušanom. Syn Max, ktorý sa zaľúbil do Denisinej adoptovanej dcéry Viky, si zase môže uplatiť svoj talent v novej kapele. Vďaka kšeftom pani Janky s tortami sme spoznali aj Gejzovu dcéru Esmeraldu. Zabudnúť nesmieme ani na objavenie Maslákovej sestry Aničky.


Kordiak na scéne, rozvod na spadnutie

Do Paneláku sa na okamih vrátil aj Milan Kordiak. Trošku pozmenený s novou fasádou po plastickej operácii. Angie osobne prišiel doniesť rozvodové papiere, barmanka už totiž nechcela byť viac spojená s mužom, ktorý ju neustále klamal a z jeho vážneho odpadnutia a následného hospitalizovania v Insbruku sa nakoniec vykľul tajný plán zmiznutia. Rozvodové problémy v bare mal aj Imro s Angelikou, ktorí divákov bavili v manželskej poradni. Nakoniec všetko dobre dopadlo a žiadny rozvod sa nekonal. Denisa z baru sa po mileneckej aférke s barmankou Mirkou rozhodla pre rázny krok - o adoptovanie mladej mulatky Viky.


Klinika bez personálu

Na klinike sa udialo v závere série veľa zmien. Po odchode doktora Matúša dala neskôr výpoveď Silvinka, ku ktorej sa pridal Michal, ktorý sa rozhodol založiť súkromnú prax a začať tak celkovo po rozchode s Ivanou nový život. Do tohto biznisu, ktorý chce rozbehnúť v jeho novom dome, zobral aj Silvinku, ktorá súhlasila a vymyslela pre ich spoločný biznis podnikateľský plán. Liška je zúfalý, že mu odchádzajú viacerí kvalitní ľudia z kliniky a posledný úder pod pás mu uštedrila aj recepčná Petra, ktorá rovnako odchádza k Michalovi.


Nečakané tehotenstvá

Maslák lieta v poriadnych prúseroch a ten najväčší bude musieť hasiť toto leto - odviedli si ho totiž kukláči. Ešte pred tým si však stihol splniť sen, čím šokoval nejedného diváka seriál. Stal sa otcom, dvojičky čaká so svojou účtovníčkou Kristínou. Bocian nepriletel len k Maslákovi, ale aj do rodiny Jančovcov. Po zlých Soniných výsledkoch sa stal zázrak a v novej sérii ju tak uvidíme ako trojnásobnú matku - adoptívneho syna, nevlastného syna a vlastnej dcérky. Jančovcom robila veľké problémy biomatka Eva, neskôr sa však situácia upokojila, keď svoje neustále hádky mohli zapiť na Evinej svadbe. Dušan mal na rováši aj ďalšiu ženskú aférku, keď sa zaplietol s mladou študentkou z eskortnej služby, neskôr sa ukázalo, že ide o dcéru Slušných. Ivanu zas šokovalo zistenie, že Betka z kliniky, s ktorou sa nečakane spriatelila, nemá malú Alžbetku s doktorom Matúšom, ale s Michalom. Toto bol posledný klinec do rakvy, v ktorej ostal nateraz uzavretý ich vzťah.


Foto: TV JOJ, joj.sk
Zdroj: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...